Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Noname
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Noname » 29 авг 2017 19:44

Serafim написа:Херо ще има едно на ум...

Херо се превърна в добър треньор на отбори, които трябва да играят имайки едно-две на ум срещу всеки съперник независимо от класата. Аз лично трудно го виждам като треньор на отбор, чиито противници винаги трябва да имат едно-две на ум играейки срещу него. Според мен Лудогорец направиха грешка и Херо е с неподходящ манталитет. Не мисля, че може да развие нагоре този отбор от нивото, в което го получава и нещата ще тръгнат към нивото на масата. Лично мнение, но според мен Херо не е подходящ треньор за имащ и стремящ се към модерен начин на развитие отбор. Херо е работен кон тип "тежковоз" - работи, измъква тежки товари от калта и достига целта, но на хиподрума сред по-пъргавите изглежда гротескно. Ще видим. Аз лично се зарадвах на избора на Лудогорец. Ще видим дали съм бил прав...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 авг 2017 20:54

Noname написа:
Serafim написа:Херо ще има едно на ум...

Херо се превърна в добър треньор на отбори, които трябва да играят имайки едно-две на ум срещу всеки съперник независимо от класата. Аз лично трудно го виждам като треньор на отбор, чиито противници винаги трябва да имат едно-две на ум играейки срещу него. Според мен Лудогорец направиха грешка и Херо е с неподходящ манталитет. Не мисля, че може да развие нагоре този отбор от нивото, в което го получава и нещата ще тръгнат към нивото на масата. Лично мнение, но според мен Херо не е подходящ треньор за имащ и стремящ се към модерен начин на развитие отбор. Херо е работен кон тип "тежковоз" - работи, измъква тежки товари от калта и достига целта, но на хиподрума сред по-пъргавите изглежда гротескно. Ще видим. Аз лично се зарадвах на избора на Лудогорец. Ще видим дали съм бил прав...

Прекрасно мнение, но защо не се появи докато се спрягаше Херо за треньор на Левски?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 29 авг 2017 21:40

Този съдия в едната посока ли е сгрешил ?Мачът не съм го гледал ! :roll:
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 авг 2017 21:45

miro_rz написа:Този съдия в едната посока ли е сгрешил ?Мачът не съм го гледал ! :roll:

Ми то в другата посока кво да сгреши??? Те, Славия, завалийките, не можаха в нак.поле да влязат...

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 29 авг 2017 21:46

blue avalanche написа:
miro_rz написа:Този съдия в едната посока ли е сгрешил ?Мачът не съм го гледал ! :roll:

Ми то в другата посока кво да сгреши??? Те, Славия, завалийките, не можаха в нак.поле да влязат...

Е оня какво подскача тогава , бившата легенда на ЦСКА-София (Литекс Ловеч)
Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 авг 2017 21:54

miro_rz написа:[
Е оня какво подскача тогава , бившата легенда на ЦСКА-София (Литекс Ловеч)

Е, нали трябва да се подмаже на дадуорфа и да си изпикае комплексите... типичен ловешки селендур!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 авг 2017 23:45

Значи да уточним:
Тъпият коментар на един чорбар остава да виси във форума, а коментарите по този повод са изтрити.
Т.е. коментарите анти-Левски тук не само се "охраняват", но и се окуражават. Правилно ли сме разбрали???

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 авг 2017 23:50

blue avalanche написа:Значи да уточним:
Тъпият коментар на един чорбар остава да виси във форума, а коментарите по този повод са изтрити.
Т.е. коментарите анти-Левски тук не само се "охраняват", но и се окуражават. Правилно ли сме разбрали???

Правилно :!: Аз ви модерирам тайно форума. 8-) Всъщност аз съм modor.Истината е време да излезе наяве!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 авг 2017 00:17

Не можах да гледам мача, но всъщност не е имало и нужда. От някои коментари разбрах, че Славия са били по - добри, но заради страничния съдия са паднали с 4:0.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Noname
Контакти:

Мнениеот Noname » 30 авг 2017 00:20

Кашчей написа:Прекрасно мнение, но защо не се появи докато се спрягаше Херо за треньор на Левски?

От датата на регистрация и от броя на мненията ми виждате, че не съм особено активен в този форум. А и... в определен момент и за определено състояние Херо не беше лош вариант. Минало-бешело :)
В момента работата на отбора ми харесва и не смея да се зарадвам. Нямам велики очаквания. Просто ми се иска да виждам напредък. С Митов и не само беше мъка за мен да гледам отбора ни...

Върни се в “Левски”