Serafim написа:анто маина написа:TristaNNN написа:анто маина написа:TristaNNN написа:metodito написа:Няма ли гръка да пази?
Иначе, прогноза от мен 4-0.
Никакъв грък! Искам Петков да пази, че да му попеем малко разни работи и да му напомним, че синята публика може да обича силно достойните, но дваж по-силно мрази мерзавците, които са си позволили някога да се подиграят с нея.

Кога се е подигравал ?
http://www.novsport.com/news611641_1003.html Нямаше право в този толкова тежък за синята общност момент, да си оправя личните вендета с Батков. Хич не ми пука какво вземане-даване си имат, но моментът не беше подходящ, а аз, като "публика", не прощавам подобно отношение на хора, които са яли бял хляб на Герена. Затова, в събота с песен.

Сам знаеш че това не беше срещу вас ,нито срещу "Левски".Той после мсй се извини.А и сте приемали по лоши неща от един мустак(Наско).
То без да се обяснява и извинява после бе ясно посланието. Даже на стадиона. Петков имаше драма с Батков, защото общо-взето той го изгони и го обяви за виновни и изкупителна жертва. Урсулата едно време чупеше рекорди за недопуснати голове в поредни мачове в Европа и спасяваше всичко, каквото можеше. И в националния. После почнаха да му вкарват от 30 метра някакви баламски голове и се прокрадна мнението в журналистическите среди, че едва ли не може да продава мачове. Батков негласно яхна тая вълна и така. А по това време Петков бе известен с това, че всеки ден заработва по 1000лв. заплата в Левски. (За по-бавните - 30-на хилки + бонуси).
Не знам защо някои решиха, че мустака е за феновете. Той се обърна към сектора, имитирайки Батков, за да им покаже кой е виновника, според него.
Всъщност защото една част толкова им е акъла, под влияние на евтини наркотици, а други, защото им се плаща да изпълняват, като наемници.
Левски щеше да е възможно най-незаслуженият шампион през 2013-та! Това го казва фен на Левски,който безумно обича "синята" идея за свободата.Предвид факта,че имахме безумен комфорт от страна на медиите на Пеевски, БФС, най-високо държавно ниво и може би 10 пъти по-слаб отбор от сегашният,но 10 пъти по-скъп, беше просто въпрос на време да се издъним.Съдбата си знае работата и късметът на този тъп физкултурник Ники Сервитьора свърши точно както по филмите, с най-голямата драма, точно в последният мач! Пияниците от БФС направиха гафа на хилядолетието като пратиха купата на "Герена" вместо да има награждаване след края на първенството.Но най-големият грях на Иво Тонев тогава беше,че обвърза клуба със кредити,които не бяха обезпечени...През следващият сезон бяхме почти заличени и юбилея беше като заупокойна молитва,а Батков дори не слезе на терена както направи Лафчис,Наско,Мъри,Илиана и всички останали.
За Гошо Петков не мога да се съглася повече...За мен лично този човек опропасти мача плейоф срещу Дебрецен с ония безумни голове от по 30-35 метра дето унгарците ни вкараха,а отделно от това под сурдинка се шушукаше,че Петков "пази" когато си иска или не иска! Имам съмнения и за още 2-3 мача от групите на Лига Европа по-късно същата година.Но нека си кажем истината - той още тогава беше приключил с големият футбол!Не знам за какво го държаха още 1 година...Справедливо през 2010 след ония резил в Лисабон с 5-0 на Батков му писна и го разкара.Истината е,че човек трябва да знае кога да спре и то да спре когато е в силни позиции.Петков щеше да остане като една от легендите от Дрийм Тийма ако не беше решил да прави цирковете след оня мач, макар от неговата гледна точка да бяха справедливи.
Нека спрем да гледаме назад.Стига с тоя негативизъм.Ще ходим на мач да освиркваме Петков,а не да подкрепяме Левски...
Очаквам Ивайло Найденов да почне титуляр,както и Серджиу Буш.Мисля,че ще бием с разлика, Славия са тотаджии и далавераджии, тоя път няма да им мине номера.Вутов и Обертан ще е наказват.Успех и само ЛЕВСКИ!