ППЛ: Левски (София) - Славия (София) / 4:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Serafim
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Славия (София) / 26.08. / 21:00

Мнениеот Serafim » 24 авг 2017 22:22

анто маина написа:
TristaNNN написа:
анто маина написа:
TristaNNN написа:
metodito написа:Няма ли гръка да пази?

Иначе, прогноза от мен 4-0.

Никакъв грък! Искам Петков да пази, че да му попеем малко разни работи и да му напомним, че синята публика може да обича силно достойните, но дваж по-силно мрази мерзавците, които са си позволили някога да се подиграят с нея. ;)

Кога се е подигравал ?

http://www.novsport.com/news611641_1003.html
Нямаше право в този толкова тежък за синята общност момент, да си оправя личните вендета с Батков. Хич не ми пука какво вземане-даване си имат, но моментът не беше подходящ, а аз, като "публика", не прощавам подобно отношение на хора, които са яли бял хляб на Герена. Затова, в събота с песен. :)

Сам знаеш че това не беше срещу вас ,нито срещу "Левски".Той после мсй се извини.А и сте приемали по лоши неща от един мустак(Наско).

То без да се обяснява и извинява после бе ясно посланието. Даже на стадиона. Петков имаше драма с Батков, защото общо-взето той го изгони и го обяви за виновни и изкупителна жертва. Урсулата едно време чупеше рекорди за недопуснати голове в поредни мачове в Европа и спасяваше всичко, каквото можеше. И в националния. После почнаха да му вкарват от 30 метра някакви баламски голове и се прокрадна мнението в журналистическите среди, че едва ли не може да продава мачове. Батков негласно яхна тая вълна и така. А по това време Петков бе известен с това, че всеки ден заработва по 1000лв. заплата в Левски. (За по-бавните - 30-на хилки + бонуси).
Не знам защо някои решиха, че мустака е за феновете. Той се обърна към сектора, имитирайки Батков, за да им покаже кой е виновника, според него.
Всъщност защото една част толкова им е акъла, под влияние на евтини наркотици, а други, защото им се плаща да изпълняват, като наемници.

Потребителски аватар
1913SS
Контакти:

Мнениеот 1913SS » 24 авг 2017 23:23

Балкански Орел написа:То България умира, ама некви бели евреи да ми се правят тука на отриквателите на българският футбол няма как да стане, нали разибраш....

Абе животно първо научи се да четеш. Чел ли си историята на твоя отбор и сигурно не знаеш с какви екипи сте играли като сте основани. Кажи ми кога е бил евреин, който управлявал Славия. Докато при вас Чорни, какъв е бил бе. Единственото нещо дето сме свързани, че било старото ни игрище при еврeйските гробища и сме спасили евреите от депортация в нациските лагери.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 25 авг 2017 11:09

Утрешният мач срещу Славия ще бъде специален за "сините". Това ще бъде 500-ият софийски сблъсък за тях в елита от създаването на "А" група през 1948 г.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 25 авг 2017 21:07

1914.1902 написа:
Утрешният мач срещу Славия ще бъде специален за "сините". Това ще бъде 500-ият софийски сблъсък за тях в елита от създаването на "А" група през 1948 г.

500, ама броят мачовете със столичани в повече от миналия сезон. Реално това трябва да е 497-ият софийски сблъсък. :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 авг 2017 21:33

Петков в този прословут мач защитаваше цветовете на Славия и никой не може да му се сърди за нищо. Мустакът бе за Батков. Колкото до падналата му форма, причината за нея е далеч по-дълбока и е следствие на лична трагедия. Тогава на Захата почина съпругата му и той отиде в школата, защото не можеше да ходи по лагери с малко дете. На негово място веднага някой намърда РМ, който с всеизвестната си некадърност и бездарие ева майката на много сини вратари.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 авг 2017 21:39

Не бях сигурен в победите срещу Дунав и Пирин, а сега съм спокоен.
Даже прекалено спокоен. :lol:
Славия винаги могат да вгорчат живота на всеки, без значение в каква форма са. Ако решат да играят, правят го добре, освен това са царе на провокациите.
Все пак си мисля, че ще бием. Резултатът е без значение, трябват ни 3-те точки.
Дано за разнообразие, този път да вкараме през 1-вото полувреме. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 26 авг 2017 13:19

Serafim написа:
анто маина написа:
TristaNNN написа:
анто маина написа:
TristaNNN написа:
metodito написа:Няма ли гръка да пази?

Иначе, прогноза от мен 4-0.

Никакъв грък! Искам Петков да пази, че да му попеем малко разни работи и да му напомним, че синята публика може да обича силно достойните, но дваж по-силно мрази мерзавците, които са си позволили някога да се подиграят с нея. ;)

Кога се е подигравал ?

http://www.novsport.com/news611641_1003.html
Нямаше право в този толкова тежък за синята общност момент, да си оправя личните вендета с Батков. Хич не ми пука какво вземане-даване си имат, но моментът не беше подходящ, а аз, като "публика", не прощавам подобно отношение на хора, които са яли бял хляб на Герена. Затова, в събота с песен. :)

Сам знаеш че това не беше срещу вас ,нито срещу "Левски".Той после мсй се извини.А и сте приемали по лоши неща от един мустак(Наско).

То без да се обяснява и извинява после бе ясно посланието. Даже на стадиона. Петков имаше драма с Батков, защото общо-взето той го изгони и го обяви за виновни и изкупителна жертва. Урсулата едно време чупеше рекорди за недопуснати голове в поредни мачове в Европа и спасяваше всичко, каквото можеше. И в националния. После почнаха да му вкарват от 30 метра някакви баламски голове и се прокрадна мнението в журналистическите среди, че едва ли не може да продава мачове. Батков негласно яхна тая вълна и така. А по това време Петков бе известен с това, че всеки ден заработва по 1000лв. заплата в Левски. (За по-бавните - 30-на хилки + бонуси).
Не знам защо някои решиха, че мустака е за феновете. Той се обърна към сектора, имитирайки Батков, за да им покаже кой е виновника, според него.
Всъщност защото една част толкова им е акъла, под влияние на евтини наркотици, а други, защото им се плаща да изпълняват, като наемници.

Левски щеше да е възможно най-незаслуженият шампион през 2013-та! Това го казва фен на Левски,който безумно обича "синята" идея за свободата.Предвид факта,че имахме безумен комфорт от страна на медиите на Пеевски, БФС, най-високо държавно ниво и може би 10 пъти по-слаб отбор от сегашният,но 10 пъти по-скъп, беше просто въпрос на време да се издъним.Съдбата си знае работата и късметът на този тъп физкултурник Ники Сервитьора свърши точно както по филмите, с най-голямата драма, точно в последният мач! Пияниците от БФС направиха гафа на хилядолетието като пратиха купата на "Герена" вместо да има награждаване след края на първенството.Но най-големият грях на Иво Тонев тогава беше,че обвърза клуба със кредити,които не бяха обезпечени...През следващият сезон бяхме почти заличени и юбилея беше като заупокойна молитва,а Батков дори не слезе на терена както направи Лафчис,Наско,Мъри,Илиана и всички останали.

За Гошо Петков не мога да се съглася повече...За мен лично този човек опропасти мача плейоф срещу Дебрецен с ония безумни голове от по 30-35 метра дето унгарците ни вкараха,а отделно от това под сурдинка се шушукаше,че Петков "пази" когато си иска или не иска! Имам съмнения и за още 2-3 мача от групите на Лига Европа по-късно същата година.Но нека си кажем истината - той още тогава беше приключил с големият футбол!Не знам за какво го държаха още 1 година...Справедливо през 2010 след ония резил в Лисабон с 5-0 на Батков му писна и го разкара.Истината е,че човек трябва да знае кога да спре и то да спре когато е в силни позиции.Петков щеше да остане като една от легендите от Дрийм Тийма ако не беше решил да прави цирковете след оня мач, макар от неговата гледна точка да бяха справедливи.

Нека спрем да гледаме назад.Стига с тоя негативизъм.Ще ходим на мач да освиркваме Петков,а не да подкрепяме Левски...

Очаквам Ивайло Найденов да почне титуляр,както и Серджиу Буш.Мисля,че ще бием с разлика, Славия са тотаджии и далавераджии, тоя път няма да им мине номера.Вутов и Обертан ще е наказват.Успех и само ЛЕВСКИ!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

jipart

Мнениеот jipart » 26 авг 2017 14:37

ако някой си мисли,че мача ще е лесен ,няма да е , след двете супер победи на Левски и футбол който не сме виждали от години от български отбор е възможно и подценяване , тук вече Роси ще видим каква класа е !

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 авг 2017 20:08

Левски: Митрев , Найденов , Яблонски , Пиргов , Горанов , Гомес , Панайотов , Вутов , Обертан , Прохазка , Мапуку

jipart

Мнениеот jipart » 26 авг 2017 20:14

лошо,че Пиргов пак ще играе, но Яблонски смятам ще го опази да не направи някоя поразия, Сукуна е резерва той има какво да покаже, досега не му бе даван шанс ,все пак в единствения мач в който беше титуляр и вкара гол !

Върни се в “Левски”