Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Вутов не трябва да го пускаме в националния,имаме мач с Лудогорец!
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
-
- Контакти:
https://www.youtube.com/watch?v=Mi2NNlpLUIg&t=1357s
Ретро мачле - ЦСКА 1:1 Левски.04.11.1996г. 11-ти кръг. Сезон 1996/1997. Има и други в канала, разгледайте ги, за да се върне в еднии странни години за българския футбол и за държавата, като цяло.
ПП: на 11:40 виждаме Боримиров, който 20 години не е научил нови думи...
Ретро мачле - ЦСКА 1:1 Левски.04.11.1996г. 11-ти кръг. Сезон 1996/1997. Има и други в канала, разгледайте ги, за да се върне в еднии странни години за българския футбол и за държавата, като цяло.
ПП: на 11:40 виждаме Боримиров, който 20 години не е научил нови думи...
sin4ec написа:Малко е офтопик...
Прекалено малки са. На тази възраст разликата е брутална, но с годините се заличава. В края, преди да дойде време да влязат в "мъжкия футбол", остават единствено футболните аргументи. 14 години тренирах в детските и юношески отбори в един областен град. Докато навършим 16, по-големите ни дъниха като шкембе у дувар

mikata написа:Вутов не трябва да го пускаме в националния,имаме мач с Лудогорец!
Осъзнаваш ли какво си написал? Вутов ли ще реши мача с Лудогорец? По твоята логика нито един отбор не трябва да пусне футболистите си в националния.
Купа на България (1/16 финал):
Ботев Гълъбово - Левски (София)
gihuelo написа:mikata написа:Вутов не трябва да го пускаме в националния,имаме мач с Лудогорец!
Осъзнаваш ли какво си написал? Вутов ли ще реши мача с Лудогорец? По твоята логика нито един отбор не трябва да пусне футболистите си в националния.
Левски е един от малкото отбори, които никога не са спирали свои състезатели за националния отбор (или поне аз не знам за такъв случай). Докато отбори като Лудогорец, Литекс и покойното ЦСКА са спирали свои състезатели!

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
1914.1902 написа:Купа на България (1/16 финал):
Продължаваме
koisa написа:Левски е един от малкото отбори, които никога не са спирали свои състезатели за националния отбор (или поне аз не знам за такъв случай). Докато отбори като Лудогорец, Литекс и покойното ЦСКА са спирали свои състезатели!
Един път бойкотирахме, Батето беше казал, че не му трябват такива куци коне като нашите. В края на 90-те ще да е било.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Един път бойкотирахме, Батето беше казал, че не му трябват такива куци коне като нашите. В края на 90-те ще да е било.
Е, това няма как да го помня... Бил съм много малък тогава.

R.I.P.
1914.1902 написа:Купа на България (1/16 финал):
Пууу, да му се не види. Така се надявах жребиЕТО да ме прати на моренце с любимия Левски.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс