Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот NO MERCY » 24 юли 2017 21:33

realno написа:Директора като не му пука за мнението на феновете, дано феновете не вземат треньорската смяха в свои ръце както направиха Ботев. Но май директора също трябва да се смени. Не е нормално да си купиш ферари и да му сложиш газова уредба и да чакаш да върви. Това прави така наречения директор.

Кои фенове тези които са на заплата именно от клуба ли ? :mrgreen:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 24 юли 2017 21:44

Явно Левски не трябва да е нормален клуб. Явно някой иска да сме средняци. Това е. И ще е така, докато сме обвързани с политически фигури.
Просто няма как да има толкова тъпи хора на тази земя, че да се спъват в един и същ камък, ден след ден.
Не вярвам, че има толкова тъпи хора, казано им е да се спъват в този камък.
Постоянното привличане на тотално некадърни треньори и футболисти е стратегия, която да ни държи на средняшко ниво. А и за далавери.

Спешно се нуждаем от адекватен собственик!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 24 юли 2017 21:47

https://topsport.bg/levski/aleksandar-y ... evski.html
Един от кандидатите да се учи на гърба на Левски. Къде ги намират? Кой им ги препоръчва? С какво са да доказали, че стават за Левски?

Друга публикация:
Бившият помощник-треньор на Левски - Александър Янкович загуби работата си в белгийския гранд Стандард (Лиеж). Причината за раздялата с него се крие в слабите резултати напоследък.

Стандард, 10-кратен шампион на Белгия, завърши на разочароващото 9-о място в редовния сезон и не успя да се класира за първата шестица, което ще лиши тима от участие в Шампионска лига. Все пак пред отбора все още стои възможността да се пребори за квота за Лига Европа чрез плейофите и точно за да не бъде изпуснат този шанс, ръководството предприе рокадата на треньорския пост."
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 24 юли 2017 22:00

май май повечето Левскари следващия кръг ще са за Витоша :lol: :lol: :lol:

way
Контакти:

Мнениеот way » 24 юли 2017 22:05

gdlk написа:май май повечето Левскари следващия кръг ще са за Витоша :lol: :lol: :lol:

Ако може и бат Бойко да ни вкара ще е супер ;Д

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 24 юли 2017 22:26

metodito написа:[offtopic]
Живко6461 написа:... ?

1. Наистина ли ме питаш при 30 000 000 дългове, какво му е финансово идиотското да даваш заплати от над 30 000 евро? И не мислиш, че привличането на 32-годишен и "инвестиция в бъдещето" не е щуротия?

Колкото и да е високо самочувствието, с което ги изказваш.

Гледам твоето, че е доста височко, но не ти правя във всеки пост, забележка? Нито коментирам ..."качествата" ти. Така че отново мисля да си го преместя просто в другия крачол.
2. Не ми се търси. Ако не си спомняш как пишеше, че съм обиждал футболисти, когато просто подложих на силно съмнение качествата му...
3. Пак ги сметни. ОК, четири месеца минус, така добре ли е?
4. Човек, как си? Какви са тези неща, че съм те обвинявал за Обертан или там, каквото твърдиш. Живко, верно, малко-по полека го карай. Аз си коментирам.[/offtopic]

Иначе попадения с Панайотов, Рошу, Гомес и Иван Горанов. За другите, или добро или нищо. Изключвам Буш, защото се вижда, че не е ок физически. Ако не се смени Митов, 100 про ще гледаме дежа-вю от миналите три сезона - нелоши футболисти (Аниете, Джери, Костадинов, Бедоя, Пиргов, Йоргачевич, Веско, Роман), водени от некадърен тренер. Съответно нищо. Само се плащат едни големи пари, а полза никаква. Не се развиват млади таланти, а трансферите на Антонио и Краев (игра просто защото нямаше кой. Нали трябваше Прохазка да е на бека... :evil: ) са по-скоро плод на случайността - просто си спечелиха място с игра. За разлика от такива като Китимбала, Цветкович, Нар, Аденидже и тъ нъ, които без да показват защо са на терена, са титуляри всеки мач! Докога?

1. Не те питах, а се опитах аргументирано да ти обясня основанията за подобна инвестиционна политика. Включително и как селектирането на силен отбор се превръща в добра инвестиция в бъдещето. Тази вечер имам и други ангажименти и няма да отделям време да ти обяснявам родробно по няколко пъти основни понятия от икономиката, финансите, ..., аритметиката и т.н.Все пак сигурен ли си, че си наясно с понятието инвестиция? Определението "щуротия" когато се обсъждат инвестиции би могло да бъде сериозна обида. Неподплатено с икономически аргументи и за изказалия го.
Между другото сигурен ли си, че в "Левски" се дават "заплати от над 30 000 евро"? Ако тази информация е достоверна самото ѝ споделяне във форума е предпоставка за сериозен скандал в ПФК "Левски" АД.
И друг път в дискусии с теб съм се опитвал аргументирано да изложа позициите си относно бинес плановете за стабилизиране на дружества, изпаднали във финансова криза. Мненията ми не съдържат нищо изключително. Напротив, отразяват масовата практика. Прилага се, без значение дали ти я одобряваш или не.
Самочувствието ми в областта не е високо. Скромно е. Съобразено с познанията ми и самооценката, която си правя. Коментирай качествата ми спокойно. Многократно съм заявявал, че съобразявайки се къде се намирам приемам дори обидни квалификации. Все пак би било добре, ако вместо квалификации излагаш аргументи. В случая икономически.
Извинявай за пренебрежителното отношение, но преместването в другия крачол, за което ме информираш, не представлява интерес за мен. Без значение дали е еднократен или многократен акт. Дори да е непрекъснат процес.
2. Може и да не ти се търси, може и да не желаеш да си спомняш. Аз ти припомних подробности. Не изразени от теб съмнения за качествата на Мапуку. За неточни, некоректни твърдения. Повтарям отново. Колко е дълъг периодът между напускането и завръщането на Мапуку в "Берое", през който той не е отбелязал гол. Няма да ги смятам пак. Тогава след дълги обяснения ти препоръчах методи за по-лесно извършване на аритметични действия. Калкулатор, сметало, пръчици, свиване и изправяне на пръстите на ръцете, чертички върху лист хартия, ... Като че ли все още елементарната аритметика те затруднява. Подсказвам периодът не е "2 години (както първоначално твърдеше) без четири месеца", а по-малко от една година. Да повтарям ли отново какво изразяваше текстът от линка, който изпрати? Обидните квалификации към Мапуку са факт. Но не оспорвам правото ти да ги използваш. Редувайки ги със суперлативи.
3. Коментарът ти относно привличането на Обертан беше в реплика на мой коментар. Съобразявайки се с често проявяваната способност да интерпретираш и да ми приписваш неизказани твърдения реших да демонстрирам индиферентността си към този трансфер. Извинявай, ако с това съм те засегнал!
4. Отново благодаря за заинтересованността ти за здравословното ми състояние. Отново следва шеговития отговор - Не се радвай, добре съм. Уверявам те, добре съм. Справям се и с жегите. В различни ситуации с различни методи. Продължавам да спортувам, да работя сравнително интензивно и успешно.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 24 юли 2017 22:31

Изображение
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 24 юли 2017 22:54

Причината Митов да остане е, че не е постигната договорка с друг треньор. Явно Боримиров е решил, че с Митов, Букарев или Мария - все тая.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 24 юли 2017 23:08

Serafim написа:Причината Митов да остане е, че не е постигната договорка с друг треньор. Явно Боримиров е решил, че с Митов, Букарев или Мария - все тая.

Причината е, че предстоят 3 лесни мача.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 24 юли 2017 23:21

NOMER14 написа:
Serafim написа:Причината Митов да остане е, че не е постигната договорка с друг треньор. Явно Боримиров е решил, че с Митов, Букарев или Мария - все тая.

Причината е, че предстоят 3 лесни мача.

Което е най-добрия вариант нов треньор да започне. Мислите ли понякога, като пишете. Кой ще иска да остави Митов да вземе 3 лесна мача, ако на всички им е станало ясно вече (вкл. и на Боримиров и на Русев), че от него не става треньор.

Върни се в “Левски”