trokadero_ написа:А мерси за инфото , ама да видим тази вечер![]()
Какво да видим? Или ще сменят Митов или след края на мача Боримиров ще каже, че смяната на треньора изобщо не стои на дневен ред. Според мен нещата са 40/60.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
trokadero_ написа:А мерси за инфото , ама да видим тази вечер![]()
шивача написа:popokutepetel написа:шивача написа:popokutepetel написа:шивача написа:Popokatepetal написа:
Класика! Ние винаги бием само ако ни пуснат. Чорбата може и да умре, но чорбаризма е по-жив от всякога.
Не, вие биете щото сте машини. Европейски машиниДано Локто ви скочи и да ви качи на тройка, щото те не изпускат като хайдуците и да си завиеш един фишек и ти си знаеш де да си го денеш
Локото са толкова умрели, че тази година ще са в баражите за оцеляване.За добро или за зло следващите няколко мача Левски ще ги вземе. Което няма да промени факта, че от Жадното треньор не става.
Локото може да всякакви, ама такива мачове ги играят за публиката и се раздават на макс. Не съм им гледал нито мача с Етър, нито контролите, но за сметка на това съм гледал вас. От това което съм видял не сте в позиция дори Витоша да говорите че ще биете, защото сте катастрофално скандални
Доста грешна и субективна преценка. Въпреки на пръв поглед безобразната игра срещу Хайдук ако отбора играе на същото ниво или малко дръпне напред буферите ще бъдат отнесени с резултат. По простата причина, че ако Левски е класа под Хайдук те са три класи надолу. И с надъхване и хвърляне няма да стане. Имаха един Камбуров, който ги държеше на повърхността. Е, вече го нямат.
[offtopic]Субективно погледнато си за хоспитализация. Дано ми е грешна преценката, но....като се знам рядко бъркам[/offtopic]
Der Schmarotzer написа: Ако е българин да взимат този от Ботев ...
blue avalanche написа:Der Schmarotzer написа: Ако е българин да взимат този от Ботев ...
На "този от Ботев" миналия сезон му направихме 1-1 в Пловдив и 2-0 в София.
Der Schmarotzer написа:Ако ще е треньор от чужбина трябва да е на нивото минимум на Петрович или Аврам Грант. Ако е българин да взимат този от Ботев или Петър Колев, който беше помощник на Херо, след това беше и в Левски за половин сезон, когато се чакаше Херо да дойде на Герена. И двамата разбират от футбол, умеят да насочат усилията на поддопечните си в правилна посока. Ако обаче не са те, да взимат бай Вуцан-старши и ставаме веднага щампиони.
Потребители, разглеждащи този форум: papagala_92, rhaegar и 26 госта