Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Обаче, сме много странни хора ние "феновете". Имахме един треньор, дето ни направи шампиони - последният треньор, който ни е правил шампиони ако трябва да сме честни. Емил Велев - левскар, мъжкар, перде, шампион. Та този човек извади топки и каза истината за една шайка г*вна и след това същите тези г*вна и наркомани го изгониха от Левски. Далеч съм от мисълта да жаля по Велев - за мен той не е от класата на Левски. Сега, обаче имаме един треньор - наглец, с който загубихме всички важни мачове и ни донесе куп позорни резултати. Интересно защо за него няма от народната "любов".
110 години любов!
IND написа:Обаче кретенията на ръководството ви е потресаваща. Значи изпуснахте няколко играчи, защото не желаеха да подписват и искаха повече пари. Е да им ги бяха осигурили - сега тия новите дали взимат по малко? И дали са по-качествени? Дори и да са със същите качества колко време ще им трябва за да влезат в час и да се сработят? Просто трябваше да задържат по-добрите (напр. Бурабия) и да вземат някои качествени, но не толкова скъпи попълнения (и не чак такава бройка), които да запълнят дупките. А сега 11 се махнаха, 11 дойдоха - нов отбор и стар некадърен треньор... чудесна комбинация за една от най-важните части от годината - ЕКТ. И какво се получава - дават се повече пари в момента, а резултата е същия или по зле.
Ей ги Ботев мачкат, според мен и Хайдук щяха да смажат ако играеха с тях, но са си сработен отбор, играха с голям хъс, а треньора им не го знам но сигурно е по-добър от сервитьорчето.
Някои се надяват на Жорди и Обертан, но грешат. Ей го новата звезда - с един куп условия (апартаменти, детски градини, училища) и кой знае и какви парички ще взима и подписва точно в деня на мача преди да се е изиграл. Ако беше някой, който има амбиции щеше да изчака и дори и да подпише най-много да иска промяна на условията по договора - това за мен е показателно как ще играе. За мен отбори като ЦСКА и Левски нямат нужда от такива "звезди" а нахъсани млади перспехтивни играчи с потенциал, който да се развива - едно време точно с такива играчи сме мачкали европейски колоси.
Профилната ти снимка може да е грозна

Това което пишеш е видно от самолет, ама който трябва да го види е с кокоша слепота и пилешки мозък

Този ми взе думата от устата: https://topsport.bg/levski/mitov-mitov- ... inagi.html
Обявих преди месец, че няма да пиша повече името на назначеното недоразумение за старши треньор на Левски за да не оскверня клавиатурата си. Продължавам да го наричам с епитети от този форум. Още веднага след обявяването му за нов треньор изразих своето несъгласие. Аргументирах се, че има съществена разлика между Левски и Септември. Въпросното лице вече беше доказало какво ниво на футболна грамотност има. И че вторият му престой на Герена няма да е по- различен от първия. Никой не ми обърна внимание. Не че моето мнение има значение за облечените с власт в клуба. Провалът вече е факт. Сега е редно който е взел решението да назначи този неук и посредствен треньор да понесе своята отговорност. Защото всичките действия на това ръководство са грешни и показват пълна липса на професионализъм. Да изпуснеш без пари Костадинов, Де Ноойер и Краев защото миналото лято вместо да подновиш договорите им си ...меко казано спал. Да освободиш защитниците без да си привлякал по- добри също не е за хвалба. Това, впрочем, важи за всички играчи. Този спортен директор, за когото имах много високо мнение, е главен виновник за това, че любимия ни клуб вместо да върви напред тъпче на място. Още след оставката на Майстора временното назначение на един друг бос в треньорския занаят индивид, Боримиров трябваше да търси качествен треньор. Останалите му действия са с положителен знак, но все още нямат превес над издънките. Другото си е на сметката на малкото човече с вид на махмурлия. Визията му дали би предизвикала респект в новите футболисти. Или начинът му на обясняване. А как е английския му? Да, прав е авторът на статията по- горе: "... просто си тръгни и този път завинаги!"...
Обявих преди месец, че няма да пиша повече името на назначеното недоразумение за старши треньор на Левски за да не оскверня клавиатурата си. Продължавам да го наричам с епитети от този форум. Още веднага след обявяването му за нов треньор изразих своето несъгласие. Аргументирах се, че има съществена разлика между Левски и Септември. Въпросното лице вече беше доказало какво ниво на футболна грамотност има. И че вторият му престой на Герена няма да е по- различен от първия. Никой не ми обърна внимание. Не че моето мнение има значение за облечените с власт в клуба. Провалът вече е факт. Сега е редно който е взел решението да назначи този неук и посредствен треньор да понесе своята отговорност. Защото всичките действия на това ръководство са грешни и показват пълна липса на професионализъм. Да изпуснеш без пари Костадинов, Де Ноойер и Краев защото миналото лято вместо да подновиш договорите им си ...меко казано спал. Да освободиш защитниците без да си привлякал по- добри също не е за хвалба. Това, впрочем, важи за всички играчи. Този спортен директор, за когото имах много високо мнение, е главен виновник за това, че любимия ни клуб вместо да върви напред тъпче на място. Още след оставката на Майстора временното назначение на един друг бос в треньорския занаят индивид, Боримиров трябваше да търси качествен треньор. Останалите му действия са с положителен знак, но все още нямат превес над издънките. Другото си е на сметката на малкото човече с вид на махмурлия. Визията му дали би предизвикала респект в новите футболисти. Или начинът му на обясняване. А как е английския му? Да, прав е авторът на статията по- горе: "... просто си тръгни и този път завинаги!"...
Последна промяна от wilge на 21 юли 2017 16:19, променено общо 1 път.
Борбата за третото място с Ботев и Морето ще е жестока, Лудогорец и тирето няма как да ги стигнем!
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Значи по принцип съм оптимист.такъв и ще си остана.но все пак си имам и собствено мнение и то е :
Ами има неща които от години са някак сбъркани в отбора.най-важното е че всяка година абсолютно всички-фенове,треньори,ръководство искат и обещават че следващата година ще разчитаме на собствени кадри най вече.това било най доброто.е да се ,ама това са приказки до отварянето на трансферния прозорец,както и след затварянето му.не че съм недоволен от тазгодишните,но какво става отново с нашите момчета.или те ще почакат за догодина.та нали при нас и 32г.-те са млади надежди.ще почакат.
Според мен в игрово отношение най зле сме физически.не може всички да окапват след 60мин.и това не е само тази година.това е вече повече от 7-8години.незнам на какво наблягат ,но не и на физика.и това с малкото време вече стана прекалено банално.нима Ботев, Лудогорец или пък чорбата имаха повече време.дано поне след мача с Лудогорец не кажат че са били твърде изморени.или по рано.това ако е проблем,не е проблем на феновете,а на треньорите.и на играчите.да му мислят какво ще правят и говорят.
Другото е треньора.да е жив и здрав Мъри,но вече сума години само него чакаме.е ако не доиде никога,недай си Боже се разболее или по зле,тогава какво ще правим?затваряме клуба ли?всъщност незнам дали Митов заслужава още доверие ,но и Мъри тръгна зле първата година,но го оставиха и най важното запазиха състава.след това доиде и приказката.но дори и да не е Митов или Мъри има и други-да Ст.Стоев,да някои стар левскар,и да за момента може би най добрия вариант-Кокала.защо да чакаме януари ЕВЕНТУАЛНО , Мъри да се навие.и тогава нови играчи,гонене на тези и т.н.единственно съм съгласен ако вече е договорено и тези играчи са по препоръка на мъри.тогава е ок.
И накрая ръководство-ами нека започнат да работят в екип.този играч го харесъл треньора,другия Борето,третия дошъл по настояване на собственика.е не трябва ли само един да решава кого иска,другия да преговаря ,а третия да плаща?или бъркам?
И за финал-дори модератора на сайта на отбора не е в час.да, веднага е качил обертан и другите в състава ,но пък там пише че това е състава за 2016/2017г.а този сезон май свърши преди 2 месеца.а за този сезон нямаме състав.и това го гледат и международните ни противници.
И все пак оставам оптимист.в бъдещето на Левски.в близкото бъдеще.
Завинаги Левски.Само Левски.
Ами има неща които от години са някак сбъркани в отбора.най-важното е че всяка година абсолютно всички-фенове,треньори,ръководство искат и обещават че следващата година ще разчитаме на собствени кадри най вече.това било най доброто.е да се ,ама това са приказки до отварянето на трансферния прозорец,както и след затварянето му.не че съм недоволен от тазгодишните,но какво става отново с нашите момчета.или те ще почакат за догодина.та нали при нас и 32г.-те са млади надежди.ще почакат.
Според мен в игрово отношение най зле сме физически.не може всички да окапват след 60мин.и това не е само тази година.това е вече повече от 7-8години.незнам на какво наблягат ,но не и на физика.и това с малкото време вече стана прекалено банално.нима Ботев, Лудогорец или пък чорбата имаха повече време.дано поне след мача с Лудогорец не кажат че са били твърде изморени.или по рано.това ако е проблем,не е проблем на феновете,а на треньорите.и на играчите.да му мислят какво ще правят и говорят.
Другото е треньора.да е жив и здрав Мъри,но вече сума години само него чакаме.е ако не доиде никога,недай си Боже се разболее или по зле,тогава какво ще правим?затваряме клуба ли?всъщност незнам дали Митов заслужава още доверие ,но и Мъри тръгна зле първата година,но го оставиха и най важното запазиха състава.след това доиде и приказката.но дори и да не е Митов или Мъри има и други-да Ст.Стоев,да някои стар левскар,и да за момента може би най добрия вариант-Кокала.защо да чакаме януари ЕВЕНТУАЛНО , Мъри да се навие.и тогава нови играчи,гонене на тези и т.н.единственно съм съгласен ако вече е договорено и тези играчи са по препоръка на мъри.тогава е ок.
И накрая ръководство-ами нека започнат да работят в екип.този играч го харесъл треньора,другия Борето,третия дошъл по настояване на собственика.е не трябва ли само един да решава кого иска,другия да преговаря ,а третия да плаща?или бъркам?
И за финал-дори модератора на сайта на отбора не е в час.да, веднага е качил обертан и другите в състава ,но пък там пише че това е състава за 2016/2017г.а този сезон май свърши преди 2 месеца.а за този сезон нямаме състав.и това го гледат и международните ни противници.
И все пак оставам оптимист.в бъдещето на Левски.в близкото бъдеще.
Завинаги Левски.Само Левски.
mikata написа:Днес Спас трябва да махне Митов!
Боримиров трябва сериозно да се замисли за оставка!
На Спас не му пука за Левски, той го ползва като елемент от голямата далавера БТК, а Митов и Боримиров са най-уникалните гьонсурати, които съм виждал, Митов ще седи, докато не бъде уволнен или линчуван физически, защото такава хубава заплатка къде би вземал ??! А и при уволнение ще получи неустойка сигурно .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
groti написа:Сега.. минаха мачовете заради които трябваше да оставим спокойствие в отбора. Оттук нататък на всеки мач трябва да има натиск срещу жадното.
"хората си викат .... нека си викат".

Тоя няма да го стреснете хич с тия викове, нали видя при резила срещу млеката ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:groti написа:Сега.. минаха мачовете заради които трябваше да оставим спокойствие в отбора. Оттук нататък на всеки мач трябва да има натиск срещу жадното.
"хората си викат .... нека си викат".![]()
![]()
![]()
![]()
Тоя няма да го стреснете хич с тия викове, нали видя при резила срещу млеката ?!
Бях го забравил тоя култов момент. Честно - толкова нагъл тип не си спомням да сме имали за треньор. Велев беше подобно перде, ама той поне беше станал шампион, пък и е някой в историята на Левски. Тоя просто е тъпичък.
110 години любов!
Митов просто е удобен на някои хора за да източват клуба.Послушен тъпанар идеален параван за далавери.Жейнов ,Боримимиров и сие си живеят живота покрай него.Спортните резултати са на заден план.
Убеден съм ,че зимата пак ще има селекция и съответно комисионни по веригата.
Приказките на Синчеца за лимитирания ФРЗ и строгата финансова дисциплина да ги разправя на децата от школата.
Убеден съм ,че зимата пак ще има селекция и съответно комисионни по веригата.
Приказките на Синчеца за лимитирания ФРЗ и строгата финансова дисциплина да ги разправя на децата от школата.

Боримиров да се държи като директор, и да доведе ЗНАЕЩ и МОЖЕЩ треньор. Ако не го направи да си подава оставаката, защото като стои там и си държи на ината, повече вреди.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"