tmanolov написа:с теб обикновено споря, когато се реша да пиша (е, не съм Живко, но вие май си уплътнявате времето с него с онези чаршафи), но тук те подкрепям на 100% (както и за Люпко, но там е друга тема). Треньорът е преди всичко - Жадното иска, но просто не може или пък шансът не го покрива? Вкарахме гол от нищото (незаслужено), а след това се върнахме да пазим - точно както се и очакваше. Те пък имахе поне 5 отлични шанса за гол, а вкараха с един случкарски рикошет на дебелия мангал, който едва ли има сили за повече от 10 минути игра. Но каквото е, такова е - или ще вземем и нов тренер, или цялата инвестиция на Спас (иска ми се да вярвам, че не е синият Лупи, а го прави наистина с надеждата за по-добър Левски и тези трансфери няма да ни закопаят) отива на кино!!!
Имаме доста стабилни единици, но нямаме отбор - за това трябва качествен тренер. Дали той е Жадното - давам някакъв шанс от 2-3% да е, но останалите 97% отчайващо крещят - ОСТАВКА!
Аз съм или за Гочето или треньор от чужбина. Португалец, примерно. Португалци и испанци са супер актуални като имена на Балканите. Предполагам, че имаме близък манталитет. В Гърция, в Турция, Румъния, Хърватия, навсякъде си вземат такива. Време е за чужденец. Както се вижда, българите в състава надали ще бъдат повече от трима, така че изискването да е българин, само щото ще го разбират по-добре, отпада.