ЛЕ / Сутиеска - Левски |06.07| 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И в следващия кръг отива...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
mikata

Re: ЛЕ / Сутиеска - Левски |06.07| 21:30

Мнениеот mikata » 06 юли 2017 23:41

С Вутов и румънчето халфовата линия дано изглежда по-добре!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Bluelocks
Контакти:

Мнениеот Bluelocks » 06 юли 2017 23:41

Добър мач за заблуда на следващия ни съперник другата седмица 8-)
Лошата новина от тази вечер обаче е че следвашите две европейски вечери през юли треньор на Левски ще е Николай Митов.. Жалко за новите румънеца и испанеца от тази седмица. Преди време написах, че футболистите не го слушат, но май не е така – просто НЯМА какво да слушат, той тактически указания надали им дава. Да са толкова некадърни, че да не могат да се пробват поне да ги изпълнят?? Митов ОТНОВО бе спасен, този път от вратаря. Мапуку очаквано по-слаб от миналия мач. На това ли разчитаме всеки път някой да ни е герой, да избиваме от голлинията или да се молим противника да не нацели вратата? И докога ще се търпи този начин?
Спас Русев похвално одобрява харчене за нови и сравнително класни футболисти. ОБАЧЕ нямам съмнение, че тука дето пишем да бяхме собственици, щяхме първо да вземем ДОБЪР треньор за добрите футболисти. Оттам се започва. С Митов ще сме на късмет всеки мач. От март това гледаме...
Левски никога не бива да си позволява да разчита на късмета. Никога не го е правил. Сега го правим и това е толкова жалко :| :| :|
Последна промяна от Bluelocks на 06 юли 2017 23:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 06 юли 2017 23:41

Само феновете бяха на ниво.
БРАВО на тях!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 06 юли 2017 23:42

Хайдук-Левски ще се играе на малкия стадион а не на Полюд ,ако това има някакво значение.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 юли 2017 23:43

stoyankd написа:
blue avalanche написа:
tevez написа:
Синът на Георги Аспарухов - Андрей, се възмути от качествата на десния бранител на Левски Милош Цветкович. Анди излезе с коментар по адрес на сърбина във "Фейсбук".

"Ако в България няма по-добри десни защитници от Цветкович, нещата са много лоши...", написа Аспарухов.

Аз, пък, се възмущавах от качествата на Андрей Аспарухов - Анди, когато се правеше на център - нападател на Левски. :evil: Само, че тогава нямаше Фейсбук.

Боже, това го казва "фен" на Левски!?

Да! Защо? Ти да не беше възхитен от играта на Андрей Аспарухов??

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 06 юли 2017 23:43

mikata написа:С Вутов и румънчето халфовата линия дано изглежда по-добре!

Със сигурност ще сте по-добре и това го казвам сериозно, но вие отзад сте пълна анархия. На вас реално ви трябва нова защита :!:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

way
Контакти:

Мнениеот way » 06 юли 2017 23:45

В Хърватия и там играят някаква шашава схема с 10 отбора едва ли са толкова добри и там

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 06 юли 2017 23:46

wilge написа:Всеки има право на мнение. Но да си левскар и да не се радваш, че Левски продължава напред в ЛЕ си е диагноза.

Според мен да се радваш на показаното, въпреки продължаването напред си е за диагноза. В слуая е важна играта, а нея я нямаше и то срещу посредствен отбор. В Левски нямаше футбол, нямаше идея, не знаеха какво да правят с топката, не можеха да си я подадт повече от три пъти. С доза шанс продължихме, но и Сутиеска да бяха продължили, щеше да е заслужено. На какво да се радвам? Радвам се само на 220Е, на нищо друго. С тази игра сигурно ще си останем с тези пари и ще живуркаме в нашата забатачена лига. Трябва ни истински треньор, защото отбора не върви във възходящалиния както ибеща Митов.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 06 юли 2017 23:47

Нищо не е ясно все още, тоя отбор е нов, несработен и на две седмици подготовка. Плюс това и двамата нови тепърва ще се включват. Мисля, че критиците трябва да имат предвид това :idea:

А иначе - отдясно сме зле, и Цветкович не е във форма, и Тунде не помага достатъчно. В средата - щом противникът влезе между халфовете и защитата става страшно. Вината на Митов е, че линиите на защитата и полузащитата не са достатъчно близо и че няма истински разбивач в отбора.

Според мен Прохазка трябва да си играе отдясно, Тундето да поседи (поне с по-силните съперници) на пейката. Жорди, Рошу и Вутов ще са тройката в средата. Не съм сигурен дали това не е прекалено без мисъл за защитата, но това е типично за Митов дотук.

Честито класиране и дано вдигнем формата, физическа и игрова, за Хайдук.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 06 юли 2017 23:47

zlatan написа:
tevez написа:
zlatan написа:
tevez написа:Най-важното е, че продължихме. Слабо второ полувреме.
Панайотов, Ангелов, Цветкович и Тунде нищо не направиха. Всички се насраха от страх или това беше тактиката на Митов.
Понравиха ми се Горанов, Яблонски, Митрев и донякъде Нар.
Радващото е, че срещу хърватите поне 4-ма от днес няма да играят.
Рошу, Гомес, Вутов и евентуалното ново крило се надявам да представят по-добра продукция, най-вече в средата на терена. Там такава зейнала дупка има, че ако излезем така и срещу Хайдук, не ми се мисли. Прохазка сам се мъчи нещо да направи, но в дефанзивната част изостава.

тевес ти запознат ли си с отбора на Хайдук.Или просто гледаш на Левски играта.Сериозен съм.

С Хайдук не съм запознат, но щом тоя отбор, който беше неизвестен за повечето фенове на футбола, ни направаха криви днес, то Хайдук мисля, че са поне една класа отгоре и няма да простят таквиа грешки като днес. Добре, че бяха Митрев и Яблонски, защото сега щяхме да искаме оставката на Митов. ;)

тевес нищо общо с коментарите на много от вас.Тези имаха два точни удара.Окей единия беше 100%,но от изказаното от повечето няма нищо вярно.Мое мнение не съм гледал мача.

Така ако слушаш ще останеш с впечатлението, че 90 минути сме играли глуха защита. Истината е, че до 60-тата минута всичко беше нормално. Много правилно играхме. Тактическа грешка с подценяване на лявото им крило. Грешка и с прескачането на халфовата линия, но тотално контролирахме мача до 60-тата минута. След това нещата наистина се понацвъкаха. Върнахме се прекалено много назад, давахме им прекалено много пространства. Нашите играчи седяха твърде далеч от техните. Тук разни апокалипсиси се чертаят за сърбето и т.н. Истината е,че крилото на черногорците е наистина качествено и доста от защитниците тук ще имат проблеми с него. Имаха всичко на всичко 2 положения и всичко друго беше въздух под налягане.
110 години любов!

Върни се в “Левски”