ЛЕ / Левски (София) - Сутиеска | 3:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ / Левски (София) - Сутиеска |29.06|
Нека да вземем предвид и адската жега в София днес, това допълнително е изцедило силите на отборите и може би леко е изравнило силите.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Шансовете да ги отстраним са 50/50 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Както прогнозирах две победи - първата я взехме
Другия четвъртък - втората
А сега сериозният анализ
Публиката толкова е свикнала да я мъчат, че не посмя да се зарадва напълно и след 3:0, а след техния гол, замлъкнахме малко, защото много както казах сме страдали.
Много време ще мине може би преди отново да сме едно с отбора си и да се радваме без страх
Но така си го направихме пак заедно - отбора с мизерните игри, а ние с малоумните наказания и разделение помежду си. Ако минем този кръг, ще видим колко всъщност сме загубили от тях..
Митов за пореден път спасен - този път от Мапуку, който няма спор, е научен футболист с нюх към гола. Отдавна не сме имали такъв. Мъчим се с Нар и Тунде, сега дано с Мапуку и Буш започнем да вкарваме повече, все пак без голове, победи няма. Аз днес не видях отбор, който следва указанията на треньора обаче, толково пасове назад, дори не на сигурно, защото им давахме инициативата и можеше да ни накажат. По-класен противник несъмнено ще ни накаже, така че да се стяга Митов. Не го слушат, а обеща след последната контрола "следващият мач ще подаваме напред" . И схемите му нещо не се видяха, добре че опита на Мапуку и Прохазка ни спасиха, нагърбиха се с отговорност. Което не е заслуга на Митов. Той и този мач стоеше безгласно и неориентирано.
Да внимава Митов и защото от днес по 2-3 ще пазят Мапуку, и резултатът от това е че пак ще ни късат нервите другите ни "черни перли". А знаем как завършихме сезона с тях.

А сега сериозният анализ

Митов за пореден път спасен - този път от Мапуку, който няма спор, е научен футболист с нюх към гола. Отдавна не сме имали такъв. Мъчим се с Нар и Тунде, сега дано с Мапуку и Буш започнем да вкарваме повече, все пак без голове, победи няма. Аз днес не видях отбор, който следва указанията на треньора обаче, толково пасове назад, дори не на сигурно, защото им давахме инициативата и можеше да ни накажат. По-класен противник несъмнено ще ни накаже, така че да се стяга Митов. Не го слушат, а обеща след последната контрола "следващият мач ще подаваме напред" . И схемите му нещо не се видяха, добре че опита на Мапуку и Прохазка ни спасиха, нагърбиха се с отговорност. Което не е заслуга на Митов. Той и този мач стоеше безгласно и неориентирано.
Да внимава Митов и защото от днес по 2-3 ще пазят Мапуку, и резултатът от това е че пак ще ни късат нервите другите ни "черни перли". А знаем как завършихме сезона с тях.

mikata написа:Шансовете да ги отстраним са 50/50
Tакива щяха да са при 1-1 или 0-0. Сега са 90-10 в наша полза.
Убеден съм, че поне 1 гол ще им вкараме, а те после 3 гола абсурд.
Живко6461 написа:OGI1914RZ написа:wilge написа:В минали години не играехме такива мачове защото се включвахме в европейската надпревара на по- късен етап. И въпреки всичко оптимизмът надделяваше. Сега от изказванията на повечето трезвомислещи левскари лъха недоверие и плаха надежда. Те са в резултат от показаното до сега от хората облечени в сини фланелки. Игнорирам непремерените прогнози за лека и разгромна победа. Те са от хора нямащи понятие от футбол които ходят на стадиона по други причини. Аз не вярвам, че имаме футболни аргументи да се надиграваме с тях. Югошколата е доказана марка и най- малкото ние можем да си позволим подценяване. Това са фактите. Превъзхождаме ги само с история. В състоянието в което сме трябва да ги излъжем. Греда! За това трябва интелигентен треньор. Оставам с плаха надежда, че може би...
Преди да игнорираш и да определяш кой колко разбира от футбол, потърпи, изчакай мача в четвъртък... Обещавам ти да ти напомня какво си твърдял във вторник. Обзалагам се че ще бием без проблеми с поне три гола разлика. Ти би ли обещал да се извиниш за негативизма с който ни заливаш?
Аз обещавам да се извиня по два пъти, от мое и от негово име, за всеки гол в разликата. Но дори и убедителна победа няма да промени мнението ми, че Митов е крайно неподходящ и трябва да бъде уволнен. По-добре късно, отколското още по-късно.
Тъй като не съм фаталист и почти игнорирам фактори като късмет, "лош ден", "така било писано" и т.н., не мисля, че за пореден път предизвиквам съдбата. Няколко пъти в подобни случаи съм обещавал да поднеса извинения. За мое огромно съжаление на ми се наложи.
OGI1914RZ, аз съм мъжкар и си признавам когато съм сбъркал. Имаш моето доволно ИЗВИНЕНИЕ. Доволен съм от прекрасния турнирен резултат. Въпреки човека с чието име съм си обещал да не скверня клавиатурата си. Моят негативизъм към класата на Левски се базира на реалността в момента. В Левски царства посредствеността и победата срещу непретенциозния тим на Сутиеска не бива да те заблуждава. Не съм като хилядите припознавачи които заляха нашия форум, тъй като не могат да наблюдават участие на ГМО- то в ЛЕ на този етап. Те са родени да мразят. Но това е друга тема. Забелязваш ли недоверието което изпитват феновете към ръководителите на клуба? Знаеш как се печели доверие, нали? За това не се гневи. Аз не съм футболен човек, имам друга професия. За това бих доволен ако ми обясниш каква беше стратегията на треньора, как ще обосновеш безбройните безидейни пасове по широчина на терена, моментите в които от последния ред си личеше че влодеещия топката не знаеше какво да прави с нея, отбелязяните голове продукт на класата на голмайсторите ли е илие плод на треньорската мисъл, как ще обясниш участието в мача на невъзстановения Вутов вместо здравия Найденов. Благодаря! Лека вечер. Левски е марка и не бива посредствени мозъчета да свалят нивото му. Промяната пролича след привличането на един истински нападател. А ако привлечем един истински треньор?
-
- Контакти:
Bluelocks написа:Както прогнозирах две победи - първата я взехмеДругия четвъртък - втората
![]()
А сега сериозният анализПубликата толкова е свикнала да я мъчат, че не посмя да се зарадва напълно и след 3:0, а след техния гол, замлъкнахме малко, защото много както казах сме страдали.
Много време ще мине може би преди отново да сме едно с отбора си и да се радваме без страх
Но така си го направихме пак заедно - отбора с мизерните игри, а ние с малоумните наказания и разделение помежду си. Ако минем този кръг, ще видим колко всъщност сме загубили от тях..
+1
Споделям изцяло мнението ти, както и аз самия писах, че ако футболистите играят освободено и тяхната си игра, ще бием. Панайотов ми се понрави, определено се справи добре от позицията т.нар. deep lying playmaker. Надявам се да се сработят с Прохазка. Дори показа няколко пробива. Така или иначе очаквам нови попълнения, именно в средата на терена, както и едно крило. До тук Тунде е с по-големи шансове да играе, отколкото Нар, според мен. Повтарям се, но Нар трябва да разминава такива футболисти дори само със скоростта си, а той все е навира в тях и се затавря до аута. Адениджи поне е комбинативен и прави точно обратното - бяга от противника, а и определено намира по-добре празните пространства. Нар единствения му плюс е, че тича много и изглежда може да изиграе два мача, един след друг. За дълбока резерва става, особено, когато са уморени противниците, ама Митова никога няма да се сети да го използва така.
Честита победа! Безпроблемно придвижване напред и дано късметът е с вас чак до групите. Успех!
Левски два пъти в историята си на участие в евротурнирите е постигал в първия си мач като домакин резултат 3:1 и след това ....... е отпадал:
- 1970 г. 0-3 Аустрия
- 1984 г. 0-2 Днепър
- 1970 г. 0-3 Аустрия
- 1984 г. 0-2 Днепър
Митов е голям пъзльо - ако в следващия мач не играе поне с 10 българи в състава, най-добре да си ходи. Аз съм родолюбец и никак не искам после да се говори, че българите не можем сами да се оправяме. Взимайте пример от Дунав и Ботев - поне те ни отсрамват с българщината си.
И според мен Дунав заслужават най-много да са на първа страница поне 24 часа.
И според мен Дунав заслужават най-много да са на първа страница поне 24 часа.
Последна промяна от hue на 29 юни 2017 23:56, променено общо 2 пъти.
НЕ ГЛЕДАМ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ
NOMER14 написа:Левски два пъти в историята си на участие в евротурнирите е постигал в първия си мач като домакин резултат 3:1 и след това ....... е отпадал:
- 1970 г. 0-3 Аустрия
- 1984 г. 0-2 Днепър
Може да е "трети път за щастие".

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема