mikata написа:Г.Ангелов е вече на Герена
Не знам с тази визитка Банско,Монтана,Верея и е вече на 26г. Точно на тия години трябва да е в силата си, ама нещо не ме е впечатлил.Вие си го знаете по -добре дали е подходящ.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:Г.Ангелов е вече на Герена
tatusindo написа:PSvilenov написа:onegavon написа:Лукин и Де Нойер също бяха добри футболисти.
Аа ти па , не говори таквиа глупости . Де Нойер е слаб ,неее . Той не можеше да вкарва голове и асистенции , какво ми го хвалиш за това , че спираше всяка една атака и запълваше евентуални дупки в защитата на играчи изтеглили се напред . Това са глупости , това не са нужни неща в Левски София . Само атака , следователно Де Нойер е слабо нищожество станал футболист по случаен начин !
Пича си иска пари, а както виждаш ние може да си позволим да го сменим с Гошето Ангелов
blue avalanche написа:Отсега ги зачеркнахте играчите, а след някой и друг мач...направо не ми се мисли!!!
koisa написа:blue avalanche написа:Отсега ги зачеркнахте играчите, а след някой и друг мач...направо не ми се мисли!!!
Като изключим Мапуку и донякъде Буш (който не се знае дали има нещо общо с нивото си от преди няколко години), то селекцията изглежда доста посредствена (да не кажа жалка) към днешна дата. Изхвърлиха се и предстои да се изхвърлят още няколко човека, които в никакъв случай не са по-зле от привлечените досега. Отделно всички знаем кой е треньор на отбора, какво може и не може. Лично аз не виждам повод за оптимизъм към този момент. И аз бих ги зачеркнал, но ще изчакам да видя как ще завърши селекцията, как ще минат първите 2-4 мача в ЛЕ и някой друг мач от Дриша лигата преди да се изказвам остро.
zlatan написа:koisa написа:blue avalanche написа:Отсега ги зачеркнахте играчите, а след някой и друг мач...направо не ми се мисли!!!
Като изключим Мапуку и донякъде Буш (който не се знае дали има нещо общо с нивото си от преди няколко години), то селекцията изглежда доста посредствена (да не кажа жалка) към днешна дата. Изхвърлиха се и предстои да се изхвърлят още няколко човека, които в никакъв случай не са по-зле от привлечените досега. Отделно всички знаем кой е треньор на отбора, какво може и не може. Лично аз не виждам повод за оптимизъм към този момент. И аз бих ги зачеркнал, но ще изчакам да видя как ще завърши селекцията, как ще минат първите 2-4 мача в ЛЕ и някой друг мач от Дриша лигата преди да се изказвам остро.
как трябва да изглежда непосредсвената селекция за отбора в това състояние в което се намираме.Собственика ни съвсем спокойно ти заявява че в момента в който се появи някой желаещ и дава акциите ти пишеш колко посредствена била селекцията.Кой сме изхвърлили-Костадинов,Де Нойер и Лукин си тръгнаха сами, Аниет пролета е развалина,Весо Минев отива на 40,виж за Йорга ме е яд.
zlatan написа:как трябва да изглежда непосредсвената селекция за отбора в това състояние в което се намираме.Собственика ни съвсем спокойно ти заявява че в момента в който се появи някой желаещ и дава акциите ти пишеш колко посредствена била селекцията.Кой сме изхвърлили-Костадинов,Де Нойер и Лукин си тръгнаха сами, Аниет пролета е развалина,Весо Минев отива на 40,виж за Йорга ме е яд.
Потребители, разглеждащи този форум: Djack_84, LoveAndPeace, noo и 21 госта