Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот onegavon » 12 юни 2017 19:05

mikata написа:Г.Ангелов е вече на Герена :roll:

Не знам с тази визитка Банско,Монтана,Верея и е вече на 26г. Точно на тия години трябва да е в силата си, ама нещо не ме е впечатлил.Вие си го знаете по -добре дали е подходящ.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 12 юни 2017 19:25

Вутов и Горанов кога ще подпишат :?:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 юни 2017 19:56

Отсега ги зачеркнахте играчите, а след някой и друг мач...направо не ми се мисли!!!
Ама с това събличане трябваше НИКОЙ да не дойде, ПОЛОВИНАТА да напуснат и тази тема да я закрият.
Тогаз да ви питам за какво щяхте да чаткате по клавишчетата??? :evil:
На оня, дето ронеше сълзи за де Нойер и на такива като него ще кажа, че ако де Нойер беше "класен играч", щеше да играе в Холандия.
Поне във 2-ра дивизия. А не в безпаричния Левски! ;)
Ако де Нойер е "класен играч", то едни Грийн и Головской, например, са суперзвезди! ;)

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 12 юни 2017 20:30

tatusindo написа:
PSvilenov написа:
onegavon написа:Лукин и Де Нойер също бяха добри футболисти.

Аа ти па , не говори таквиа глупости . Де Нойер е слаб ,неее . Той не можеше да вкарва голове и асистенции , какво ми го хвалиш за това , че спираше всяка една атака и запълваше евентуални дупки в защитата на играчи изтеглили се напред . Това са глупости , това не са нужни неща в Левски София . Само атака , следователно Де Нойер е слабо нищожество станал футболист по случаен начин !

Пича си иска пари, а както виждаш ние може да си позволим да го сменим с Гошето Ангелов ;)

Е то попринцип и с Иво Найденов могат да го заменят . Могат и с мен да го заменят ако се наложи , въпроса е защо при положение , че Де Нойер е класен играч с една от най-важните и пренебрегвани роли във футбола

Потребителски аватар
Tsola_Dragoycheva

Мнениеот Tsola_Dragoycheva » 12 юни 2017 20:47

Селекцията ни не е изненада. Даже за прословутата стратегия "свиване на разходите и изплащане на дълговете" тази си е направо лукс. Чудя се кога ще почнат да режат от парите за школата. Лагер няма да има тази година, нали?

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 12 юни 2017 21:30

blue avalanche написа:Отсега ги зачеркнахте играчите, а след някой и друг мач...направо не ми се мисли!!!

Като изключим Мапуку и донякъде Буш (който не се знае дали има нещо общо с нивото си от преди няколко години), то селекцията изглежда доста посредствена (да не кажа жалка) към днешна дата. Изхвърлиха се и предстои да се изхвърлят още няколко човека, които в никакъв случай не са по-зле от привлечените досега. Отделно всички знаем кой е треньор на отбора, какво може и не може. Лично аз не виждам повод за оптимизъм към този момент. И аз бих ги зачеркнал, но ще изчакам да видя как ще завърши селекцията, как ще минат първите 2-4 мача в ЛЕ и някой друг мач от Дриша лигата преди да се изказвам остро.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 12 юни 2017 21:41

koisa написа:
blue avalanche написа:Отсега ги зачеркнахте играчите, а след някой и друг мач...направо не ми се мисли!!!

Като изключим Мапуку и донякъде Буш (който не се знае дали има нещо общо с нивото си от преди няколко години), то селекцията изглежда доста посредствена (да не кажа жалка) към днешна дата. Изхвърлиха се и предстои да се изхвърлят още няколко човека, които в никакъв случай не са по-зле от привлечените досега. Отделно всички знаем кой е треньор на отбора, какво може и не може. Лично аз не виждам повод за оптимизъм към този момент. И аз бих ги зачеркнал, но ще изчакам да видя как ще завърши селекцията, как ще минат първите 2-4 мача в ЛЕ и някой друг мач от Дриша лигата преди да се изказвам остро.

как трябва да изглежда непосредсвената селекция за отбора в това състояние в което се намираме.Собственика ни съвсем спокойно ти заявява че в момента в който се появи някой желаещ и дава акциите ти пишеш колко посредствена била селекцията.Кой сме изхвърлили-Костадинов,Де Нойер и Лукин си тръгнаха сами, Аниет пролета е развалина,Весо Минев отива на 40,виж за Йорга ме е яд.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 12 юни 2017 21:43

zlatan написа:
koisa написа:

как трябва да изглежда непосредсвената селекция за отбора в това състояние в което се намираме.Собственика ни съвсем спокойно ти заявява че в момента в който се появи някой желаещ и дава акциите ти пишеш колко посредствена била селекцията.Кой сме изхвърлили-Костадинов,Де Нойер и Лукин си тръгнаха сами, Аниет пролета е развалина,Весо Минев отива на 40,виж за Йорга ме е яд.

Костадинов 3 пъти каза , че ще преподпише и накрая се изгавриха с него . Лукин направи жест към нас , а ние му искахме 50 лева за фланелка накрая . Де Нойер не искаха да му вдигнат заплатата . Никой не си е тръгнал сам . Аниете има 9 асистенции и 4-5 гола . Дай боже все такива развалини да имаме . Йоргата дори няма да го коментирам , че ще вдигна кръвно . К*р за Митов , 2 за Русев !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 юни 2017 21:45

Без пари-толкоз. 7 години се купуват негри и всякакви бездарници, сега ще си играем с наши кадри. Каквото-такова. Отдавна трябваше да стане това.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 12 юни 2017 21:48

zlatan написа:как трябва да изглежда непосредсвената селекция за отбора в това състояние в което се намираме.Собственика ни съвсем спокойно ти заявява че в момента в който се появи някой желаещ и дава акциите ти пишеш колко посредствена била селекцията.Кой сме изхвърлили-Костадинов,Де Нойер и Лукин си тръгнаха сами, Аниет пролета е развалина,Весо Минев отива на 40,виж за Йорга ме е яд.

Поне равностойна на предишната. Играчите, които си изброил в началото на сезона не бяха развалина, нито им личеше, че някои от тях са на 40 и т.н. Нали все за надграждане говорим, а вместо това разваляме и почваме на ново? При предишните собственици ситуацията не беше с нещо по-различно от сегашната, да не кажа, че в един момент беше далеч по-зле. Още някое оправдание ще измислиш ли?
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”