Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот olimpi » 30 май 2017 17:56

popokutepetel написа:
Отпаднахме с голям малшанс. Лудогорец първите два пъти отпаднаха по същия начин, а когато Стоев ги класира беше с кански късмет.
Според мен потенциални български треньори, които могат да се представят добре и евентуално да изведат български отбор до плейоф са - Мъри, Херо, Ясен Петров, Стоев, Гочето (въпреки много напредналата си възраст), може би Илиян Илиев. Потенциално възможни бивши треньори на Левски - Петрович и Мюслин. Практически възможните варианти са Гочето, Стоев и Мюслин.

ЯП е добър вариант. При него за последно играхме атрактивно, верно че имахме и изпълнителите.

Мъри и Херо си имат отбори, а финягата ама хич няма да се навие да даде кинти за заплатите им и за селекция.

Муслин също си има отбор, даже за мен е по-добър вариант от Дедо, но не го виждам при нас.

Не знам какво става с бай Гроздан след като говорим и за Гочето. Предпочитам го него пред търновеца, който не пуска младоци.
Последна промяна от olimpi на 31 май 2017 12:34, променено общо 1 път.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 30 май 2017 18:20

blue avalanche написа:
popokutepetel написа:
blue avalanche написа:
popokutepetel написа:Отпаднахме с голям малшанс. Лудогорец първите два пъти отпаднаха по същия начин, а когато Стоев ги класира беше с кански късмет.
Според мен потенциални български треньори, които могат да се представят добре и евентуално да изведат български отбор до плейоф са - Мъри, Херо, Ясен Петров, Стоев, Гочето (въпреки много напредналата си възраст), може би Илиян Илиев. Потенциално възможни бивши треньори на Левски - Петрович и Мюслин. Практически възможните варианти са Гочето, Стоев и Мюслин.

"Малшанс" е оправдание за слабандурници. Силните просто бият и продължават.
Муслин - за 14г. след Левски е сменил 12(ДВАНАДЕСТ) отбора. Това да ти говори нещо?
Стоев - чух, че щял да почва работа в Египет. Може и да е партенка.

Ми хубаво. Чакай от Жадното да му проработи късмета да направи пробив ;) . Аз залагам на сценария първи или втори кръг (ако се паднем с отбор от Гибалтар или Фар. о-ви в първия кръг) да налетим на примерно на Габала и дотам. Следва събличане, оставка, нов треньор, междувременно сбъркана подготовка, загубване на шансове за каквото и да е за каквото и да е до НГ, доиграване на сезона с юноши и после отново.

Аз от Митов нищо не чакам. Слава Богу, моят живот не се крепи на това - какво се случва в Левски. Той се крепи върху реалноста. А реалността в Левски в момента е такава.
Съвсем доскоро, някои казваха, че най-важното е да изчистим дълговете, пък, ако ще да играем във В група. Сега отново се почва едно самонавиване как сме били с преднина пред Л-ц, за ЕКТ и т.н. Почвам да се обърквам. :lol:

Няма как да си изчистиш дълговете като нямаш приходи. Дълговете могат да се изчистят от собственика, който очевидно няма желание и чрез успешни участия в ЕКТ. За второто се иска треньор, щаб и прилична селекция, което пак опира до собственика. Ако не даде някой лев в тази насока финала е ясен и друг вариант няма. А моя живот също не се крепи на Левски, но предпочитам да го има и да си върне предишния блясък.

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 30 май 2017 18:21

Селекцията се бави ,изчаква се какво ще се прави ,кой ще дърпа конците и т.н. Ако ще се сменя треньора с някой смешен ,по-добре да си останем с Митов ,докато не дойде сериозен треньор !

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 30 май 2017 22:18

blue avalanche написа:...
Аз от Митов нищо не чакам. Слава Богу, моят живот не се крепи на това - какво се случва в Левски. Той се крепи върху реалноста. А реалността в Левски в момента е такава.
Съвсем доскоро, някои казваха, че най-важното е да изчистим дълговете, пък, ако ще да играем във В група. Сега отново се почва едно самонавиване как сме били с преднина пред Л-ц, за ЕКТ и т.н. Почвам да се обърквам. :lol:

Аз като много груб реалист ще кажа, че очаквам от Митов. Нови, много големи провали.
Тези, които изчистват дълговете във "В" имат ли си представа от реален икономически модел? Но ей така, играем си с отборите от "В" група, побеждаваме... А и дори да не побеждаваме какво от това? Важното е, че "Ние сме "Левски" София"! Ще изчистим дълговете и отново ще бъдем на върха. Само че тези дългове са в пари. И то много пари. А много пари не се печелят лесно. Особено във "В" група. С некадърни мениджъри.
Спрягат се доста имена за треньори на "Левси". Няма да остана безучастен. Ще добавя имена на изгонени след успехи. Дори мисля, че са свободни. Михаил Вълчев, Вячеслав Грозни. И още един свободен. Също гонен в последно време. Няколко пъти. Едуард Ераносян.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 31 май 2017 09:09

Повечето смятат Мъри за месия и гений като треньор, а аз съм на друго мнение. Като треньор в България, имаше успех само с Левски. И ако тези успехи бяха продължили, никой нямаше да го сьмени, но започнаха неубедителни игри. Мъри се провали в национлния, Литекс и Ботев. Като най - добър вариант за треньор на Левски и преди съм го казвал е С. Стоев. Точно Мъри много пъти е сърбал попарата на Стоев и падал с разлика. Смятам, че при Стоев отбора ще се стабилизира и ще се изгради. На предишното ръководство, най - голямата грешка беше, че смениха Стоев и не го оставиха да си довърши работата. Дано не е бил умишлено, с цел Левски да бъде доведен до фалит.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 31 май 2017 09:21

Каква уефа ви гони вас бе, момчета, ние нямаме отбор да сме втори в България, смятате ли, че в лига европа имаме какъвто и да е шанс да попаднем в групите? Вие разбирате ли, че Левски е като един селски отбор от а окръжна на ниво професионализъм, ръководство и структура, спрямо клубовете, които искат да влезнат в Лига Европа?

Да не говорим за клубовете, които чакат в групите. Левски е на дъното на Европа. Жалко, но факт.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 31 май 2017 10:26

samo_levski написа:Каква уефа ви гони вас бе, момчета, ние нямаме отбор да сме втори в България, смятате ли, че в лига европа имаме какъвто и да е шанс да попаднем в групите? Вие разбирате ли, че Левски е като един селски отбор от а окръжна на ниво професионализъм, ръководство и структура, спрямо клубовете, които искат да влезнат в Лига Европа?
Да не говорим за клубовете, които чакат в групите. Левски е на дъното на Европа. Жалко, но факт.

Уви, много жалък факт. Вече доста години. Факт, заради който отдавна трябваше да се предприемат сериозни мерки - коригиращи и превантивни. Нещо подобно? Все така - некадърно ръководство, некадърни ръководители, некадърни футболисти.
Срещу критиката се изкарват различни аргументи. Кой от койт по-нестойностни. Например, при разлика от 20 точки да изтъкваш множество обективни причини, които са ти попречили в борбата за титлата, включително и неотсъдени дузпи на "Герена" срещу изпадащи отбори. От ръководители и подкрепящи ги привърженици с подобен манталитет може ли да се очакват положителни промени?

SlaviaSofia1913
Контакти:

Мнениеот SlaviaSofia1913 » 31 май 2017 11:03

Разбирам вълненията на форумците тук, но ако позволите ще изкажа моето мнение за тежката ситуация на Левски от много години вече. Надявам се да го приемете за обективно.

1. В момента ще е самоубийствено за Левски да се сменя треньора и да се вземат нови футболисти неиграли по половин година че и повече, каквато за съжаление е печалната практика в Левски през последните години, тъй като първият предварителен кръг в ЛЕ е след 4 седмици! Да се вземат само такива, които са играли редовно!
2. Бюджетът на Левски от 12 милиона лева е напълно достатъчен за отбор, който има претенции да е в тройката и да играе в ЛЕ поне 6 мача на първо време. Това е повече от бюджетите на поне 4-5 отбора, като Славия, Берое, Черно море, Локо Пд и др. взети заедно!
3. Ако действително този бюджет е заслуга на собственика, може би не трябва да се търси друг принос от него.
4. Този бюджет разбира се е скромен в сравнение с този на Лудогорец, но само от участията им в ШЛ и ЛЕ те натрупаха над 60 милиона лева приходи. Затова се полакомиха зимата и не продадоха Кафу за 12 милиона лева, искаха 16. (Справка Transfermarkt). Но спомнете си първия им сезон, когато станаха шампиони почти само с български футболисти, повечето на възраст, освободени от предишните си отбори - Левски, ЦСКА и др.
5. Според мен, ако Левски преди 7-8 години беше започнал една разумна политика предвид разликата в бюджетите, оттам и в класите, сега щеше да е шампион. Тази разумна политика за мен се изразява в следното:
5.1. Никакви съмнителни покупки на неизвестни чужди футболисти!
5.2. Решително налагане на футболисти от школата. Няколко години Левски ще е в средата на таблицата, но след това ще е много напред, а и ще има какво да продаде!
5.3. Разбира се в школата трябва да работят най-добрите кондиционни треньори в България - там да се инвестира, а не в разни Тунде, Мунде и пр. Футболисти на 17-18 години трябва да имат яка физика и издържливост. Какви "бебета", "деца", "малките" и пр. както ги наричат с умиление някои форумци тук са 17-18 годишни футболисти? На 17 години Пеле стана световен шампион, като вкара няколко гола!
5.4. В школите да се търси качество а не бройка деца. Да бъде като пирамида - отдолу много 7-8 годишни, нагоре бройката да намалява но качеството да се увеличава. Не да се държат безперспективни младежи, само защото бащата се плаща и иска сина му да играе в първия отбор.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 31 май 2017 11:20

Вчера сутринта едно малко и жадно човече беше на аерогарата и излетя на някъде. Дано не се върне! Някой знае ли дестинацията и по какъв въпрос- работа или почивка (като Чиликов)? Идва ми на идея, че са забелязали някъде поредната берзаботна чернилка без официални мачове минимум 6 месеца и бързат да го домъкнат на Герена. Само и единствено заради комисионните. Ех, Спасе, Спасе! Какъв перничанин си ти? Разчисти авгиевите обори! Или и ти си в групата ликсвидатори?!
Последна промяна от wilge на 31 май 2017 11:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 31 май 2017 11:22

wilge написа:Вчера сутринта едно малко и жадно човече беше на аерогарата и излетя на някъде. Дано не се върне! Някой знае ли дестинацията и по какъв въпрос- работа или почивка (като Чиликов). идва ми на идея, че са забелязали някъде поредната берзаботна чернилка без официални мачове минимум 6 месеца и бързат да го домъкнат на Герена. Сома и единствено заради комисионните. Ех, Спасе, Спасе! Какъв перничанин си ти? Разчисти авгиевите обори. Или и ти си в групата ликсвидатори?!

Преди малко Боримиров каза, че Митов остава. :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Върни се в “Левски”