С изключение на вратаря. Но и за него не съм сигурен.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
metodito написа:...
[offtopic]Човек, пак вземаш нещата много присърце. Да, за теб говоря, че не ми вярваш, но че за българина пътя от "Осанна" до "Разпни го" е мно'о кратък не е само мое мнение или на Кашо, ок? Все едно чужденец да дойде и да каже: "В България всички се кефят на чалга". Ти ще кажеш: "Не всички". Ок, така като искаш. Живко, Мето, Кашчей и не знам си кой не си подрусват телесата на чалга. Ма 3 000 000 (само не искай поименно да ги изброя) го правят. Заедно с тези в чужбина, повече. ОК? В България масово харесват чалга. Факт ли е? Факт е. Толкова по това.
Не съм ти изкривявал думите, пич. Интелигентен си, левскар си, кефиш ме. За чии да ти изкривявам думите?Комплексът за многоценност не присвоява автоматично стойност 1 на изказаните съждения
Това на френски ли беше? Човек, и да съм тъп, съм прав за себе си. Не се връзвай толкова. Този "Левски" на лято изчезва. Добри-лоши, няма да ги има. Мен не ме е§е ни за Де Ноойер, ни за Мечката. На Краев не му е добре да излезе толкова млад, но смятам, че му е време да смени обстановката.
Щом такива, като Букарев, Пелето, Ели (сори, любимец ми е като футболист повече от Гонзо, най-малкото защото харесвам играта в защита повече от играта на другите) и Митов ще работят с това момче... еми то не баш де, доста изсилено, може би, но все едно даваш диамант на прасе. Ко ще се развие покрай такива? Не е ли така. Та... аз вече казах. Тъпо ми е за Прохито и донякъде за Сашко. Показва винаги благодарност, че е на терена. Няма значка качествата му. А тича наистина. Та така, де.
Не разбрах това за модераторите, Живко. Кой туй?[/offtopic]
blue avalanche написа:Според един колега във форума, кажи речи всички играчи на Левски не са на правилните позиции.![]()
![]()
![]()
С изключение на вратаря. Но и за него не съм сигурен.
THE G.A.M.E написа:Де Нойер при Стойчо играеше с "Мечката" в схема 4-2-3-1, и в един момент се заговори за "Двете кули" пред защитната четворка. Не напразно тогава се появи интерес на турски елитни Клубове към него.
Като цяло холандецът не е никак лош халф и няма значение схемата, при него по скоро проблем са физиката, чупливоста и непостоянството.
За последното говореше един холандски журналист, след като го взехме, че именно липсата на постоянство е пречката, която спира Де Нойер за големите холандски отбори.
delqnski47 написа:Винаги съм смятал редовия български фен за най идиотското същество на планетата.Къв трябва да си да опънеш свастика при положение че има негри и в собствения ти отбор.Още на повече така затриваш и отбора си като цяло.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта