[offtopic]Go niga, run niga, go, go go![/offtopic]
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
gihuelo написа:popokutepetel написа:kiril.a.d написа:W84me написа:kiril.a.d написа:Ако имаш ценности, за които претендираш, смени си ръководството на отбора - поне спортно-техническо, за да не ти се налага да сменяш отбора, с някое ТИРЕ...примерно, Левски-Спартак (Плевен.София)...
И стига дрънка, като празна газена тенекия, ами се засрами че насред София падаш от Литекс с 0:3!!! - кога е било???????? - вече да не си приел ценноста на В група?...
Какво да се засрамя бе, Левски си плаща борчовете криво-ляво, от това ли да ме е срам? Ония ловешките заличават 20 милиона борчове, сменят име и стадион и са ЦСКА?! Кой трябва да го е срам?
Тоз, който падне, ама не в бой за свобода, а в бой за...по дупето!![]()
![]()
![]()
къде се отнасяш бе подеунския - защо ми падаш от Литекс на сред София???????? - и няма да се засрамиш, че петниш София?...ми ако си от село...дори и село Подуене....
Щом не сме паднали с 8:0, както четрибуквието падна от настоящото тире няма проблем
Съвсем скоро и това време ,ще дойсе и такива загуби като тази ще са почетни за вас:)
sandi74 написа:2016 написа:0007 написа:Бях точно до свастиката.Двамата,които я вдигнаха,използваха момента,в който по-коравите фенове бяха под знамето.След като бяха забелязани,сума ти стюарди ги подгониха и съм сигурен,че и хубав бой са им хвърлили.
Не разбирам. Само прости хора ли са останали на тази територия. Извършено е престъпление и вместо да се сезира полиция и прокуратура , щели да им "хвърлят бой". Това са провокатори , а не обикновени фенове. Няма да обаснявам повече. Вместо до са разпитани и привлечени под отговорност и , и да полежат, и клубът да бъде оневинен, ще ги понабият и клубът ще плати злжвеща глоба. Тъпи хора.
Съдейки по правописа ти и ти си като тях.Факт.
Player написа:Казангейт 2. Неподходящи играчи на неподходящи места. Още при стартовия състав стана ясто всичко. Без вратар, нападател, бекове хич няма, а в центъра на терена напускащи. И въпреки че целта явно беше да се бият сами, такава аматьорщина при първия гол е копие на гола в Канарна. Няма как професионален футболист, като греши пред вратата си, да не тръгне да чисти. Такива подарени голове са позор. Интересното е как ще играят след този мач.
sin4ec написа:Player написа:Казангейт 2. Неподходящи играчи на неподходящи места. Още при стартовия състав стана ясто всичко. Без вратар, нападател, бекове хич няма, а в центъра на терена напускащи. И въпреки че целта явно беше да се бият сами, такава аматьорщина при първия гол е копие на гола в Канарна. Няма как професионален футболист, като греши пред вратата си, да не тръгне да чисти. Такива подарени голове са позор. Интересното е как ще играят след този мач.
Подобни анализи се чуха още на полувремето в сектора. Не съм привърженик на конспирациите, но тотално сбърканият стартов лист и стартова тактика са факт.
Player написа:Казангейт 2. Неподходящи играчи на неподходящи места. Още при стартовия състав стана ясто всичко. Без вратар, нападател, бекове хич няма, а в центъра на терена напускащи. И въпреки че целта явно беше да се бият сами, такава аматьорщина при първия гол е копие на гола в Канарна. Няма как професионален футболист, като греши пред вратата си, да не тръгне да чисти. Такива подарени голове са позор. Интересното е как ще играят след този мач.
Потребители, разглеждащи този форум: futbolqga, metodito, Ventsi1999 и 27 госта