Левски (София) - ЦСКА-София - 0:3

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Анкетата завърши на 29 апр 2017 08:41

Победа за Левски
236
55%
Равен
42
10%
Победа за ЦСКА - София
154
36%

Общо гласове: 432

kiril.a.d
Контакти:

Re: Левски (София) - ЦСКА-София - 0:3

Мнениеот kiril.a.d » 29 апр 2017 20:44

sandi74 написа:
kiril.a.d написа:
popokutepetel написа:Онова футболистчето на Литекс дет го гръмнаха Сойчето де кат къф се изказва за мача и какво прави в София?
Тирето толкова ли си няма ръководство?

Ти ни кажи, ти защо си нямаш ръководство, треньор, футболисти и отбор?...Че и София излагаш, ама сигурно не си софиянец, а някой крайсофийски селянин...

Наздраве Кире,наздраве друже.Нека пием за победата на ловешката трупа на микренския малък Мук в центъра на София ;)

Па наздраве! - след тоя лабав мач...направо побой над Ники Жадното, това ни остава...а вечерта е млада :) :lol:
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 апр 2017 20:45

Станислав може би му беше рано за титуляр, но не от него дойдоха проблемите, а и никак не си беше на мястото. Все пак поздравления за смелостта на Митов да заложи на него. Това е истината.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 29 апр 2017 20:46

В този мач видяхме "Левски" такъв, какъвто е през целия сезон. Посредствени футболисти (във форума получих забележка, че са некадърни), тактическа неграмотност, неадекватен треньор. Последните две не се отнасят за периода, когато треньор беше Любко Петрович. Като се добави и бездушието и безразличието се стигна до логичния резултат - срамна, разгромна загуба. Да, твърдя, че това е нивото на "Левски". Справка - играта и резултатите през сезона. И действията и коментарите на ръководители, треньори, футболисти и привърженици. "Левски" има 3 убедителни пибеди. Едната, от които ... Дори след провали срещу най-слабите в групата следваха оправдания със съдийски решения, играта на съперника, липса на шанс. Да, некадърността на футболистите се нарича липса на шанс.
На привличането на Митрев реагирах с остър отрицателен коментар. Изразих недоумение защо трябва да привличаме вратар, който никога не е показвал нещо особено (държа на думите си), останал без отбор в края на кариерата си. Днес си показа класата - неадекватен, безпомощен, комичен при първия гол. Да, комичен. Не е сарказъм, не е ирония. Точна оценка. Левскар. Който безсрамно е решил да се завръща в "Левски" в края на кариерата си. Като немалко други. И вместо след мача да се скрие задълго някъде, откъдето да изпрати молба за разтрогване на договора той съвсем безочливо говори за бъдещето.
Завършвам с повтаряното от 5-6 години мние за състоянието на "Левски" - свободен полет в пропастта.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 29 апр 2017 20:48

AN71 написа:
W84me написа:
kiril.a.d написа:Ако имаш ценности, за които претендираш, смени си ръководството на отбора - поне спортно-техническо, за да не ти се налага да сменяш отбора, с някое ТИРЕ...примерно, Левски-Спартак (Плевен.София)...
И стига дрънка, като празна газена тенекия, ами се засрами че насред София падаш от Литекс с 0:3!!! - кога е било???????? - вече да не си приел ценноста на В група?...

Какво да се засрамя бе, Левски си плаща борчовете криво-ляво, от това ли да ме е срам? Ония ловешките заличават 20 милиона борчове, сменят име и стадион и са ЦСКА?! Кой трябва да го е срам?

Брат колко и да им го обясняваш това няма да те разберат това им е капацитета- сивия ,Аз отдавна съм се отказал остави ги да си мислят ,че тирето е Цска няма начин да го промениш и не можеш да очакваш такова нещо от хора без морал и ценностна система.

:lol: не е лошо да се откажеш и от себе си, като "брата ти" защото тук говорим, защо се излагате да падате от такова нещо, което не признавате за футболен клуб??????????????????????????????????????????
Ако успееш, просто ще надраснеш "брата си" както и клуба си ;) ....А ако не успееш, ще заприличаш на Тео!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
мааани бегай....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 29 апр 2017 20:58

Живко6461 написа:В този мач видяхме "Левски" такъв, какъвто е през целия сезон. Посредствени футболисти (във форума получих забележка, че са некадърни), тактическа неграмотност, неадекватен треньор. Последните две не се отнасят за периода, когато треньор беше Любко Петрович. Като се добави и бездушието и безразличието се стигна до логичния резултат - срамна, разгромна загуба. Да, твърдя, че това е нивото на "Левски". Справка - играта и резултатите през сезона. И действията и коментарите на ръководители, треньори, футболисти и привърженици. "Левски" има 3 убедителни пибеди. Едната, от които ... Дори след провали срещу най-слабите в групата следваха оправдания със съдийски решения, играта на съперника, липса на шанс. Да, некадърността на футболистите се нарича липса на шанс.
На привличането на Митрев реагирах с остър отрицателен коментар. Изразих недоумение защо трябва да привличаме вратар, който никога не е показвал нещо особено (държа на думите си), останал без отбор в края на кариерата си. Днес си показа класата - неадекватен, безпомощен, комичен при първия гол. Да, комичен. Не е сарказъм, не е ирония. Точна оценка. Левскар. Който безсрамно е решил да се завръща в "Левски" в края на кариерата си. Като немалко други. И вместо след мача да се скрие задълго някъде, откъдето да изпрати молба за разтрогване на договора той съвсем безочливо говори за бъдещето.
Завършвам с повтаряното от 5-6 години мние за състоянието на "Левски" - свободен полет в пропастта.

Митрев не беше без отбор, а дойде в Левски за да помогне, отказвайки се от доста пари. Точно такива хора трябва да се уважават.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 29 апр 2017 21:00

Явно "мрънкането" ми след мача с Дунав се оказа основателно. Някои хора оправдаваха некадърността с липса на шанс и късмет. Е, очевидно не е до шанс и късмет.
Пускането на юноши е похвално, но си има време, място и определени мачове за тази цел...

Сега като нищо и Гонзо ще ни качи на разлика!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 29 апр 2017 21:03

popokutepetel написа:
kiril.a.d написа:
W84me написа:
kiril.a.d написа:Ако имаш ценности, за които претендираш, смени си ръководството на отбора - поне спортно-техническо, за да не ти се налага да сменяш отбора, с някое ТИРЕ...примерно, Левски-Спартак (Плевен.София)...
И стига дрънка, като празна газена тенекия, ами се засрами че насред София падаш от Литекс с 0:3!!! - кога е било???????? - вече да не си приел ценноста на В група?...

Какво да се засрамя бе, Левски си плаща борчовете криво-ляво, от това ли да ме е срам? Ония ловешките заличават 20 милиона борчове, сменят име и стадион и са ЦСКА?! Кой трябва да го е срам?

Тоз, който падне, ама не в бой за свобода, а в бой за...по дупето! :lol: :lol: :lol:
къде се отнасяш бе подеунския - защо ми падаш от Литекс на сред София???????? - и няма да се засрамиш, че петниш София?...ми ако си от село...дори и село Подуене ;) ....

Щом не сме паднали с 8:0, както четрибуквието падна от настоящото тире няма проблем ;)

Съвсем скоро и това време ,ще дойсе и такива загуби като тази ще са почетни за вас:)

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 29 апр 2017 21:16

kiril.a.d написа:
AN71 написа:
W84me написа:

Брат колко и да им го обясняваш това няма да те разберат това им е капацитета- сивия ,Аз отдавна съм се отказал остави ги да си мислят ,че тирето е Цска няма начин да го промениш и не можеш да очакваш такова нещо от хора без морал и ценностна система.

:lol: не е лошо да се откажеш и от себе си, като "брата ти" защото тук говорим, защо се излагате да падате от такова нещо, което не признавате за футболен клуб??????????????????????????????????????????
Ако успееш, просто ще надраснеш "брата си" както и клуба си ;) ....А ако не успееш, ще заприличаш на Тео!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
мааани бегай....

Някъде да прочете ,че съм написал, че не футболен клуб написал съм точно и ясно че , не е конкретен футболен такъв иначе загубихме, защото явно сме били по слаби ама къде толкоз мозАк в твоята главица да разбереш какво съм написал.

2016

Мнениеот 2016 » 29 апр 2017 21:24

0007 написа:Бях точно до свастиката.Двамата,които я вдигнаха,използваха момента,в който по-коравите фенове бяха под знамето.След като бяха забелязани,сума ти стюарди ги подгониха и съм сигурен,че и хубав бой са им хвърлили.

Не разбирам. Само прости хора ли са останали на тази територия. Извършено е престъпление и вместо да се сезира полиция и прокуратура , щели да им "хвърлят бой". Това са провокатори , а не обикновени фенове. Няма да обаснявам повече. Вместо до са разпитани и привлечени под отговорност и , и да полежат, и клубът да бъде оневинен, ще ги понабият и клубът ще плати злжвеща глоба. Тъпи хора.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 29 апр 2017 21:27

2016 написа:
0007 написа:Бях точно до свастиката.Двамата,които я вдигнаха,използваха момента,в който по-коравите фенове бяха под знамето.След като бяха забелязани,сума ти стюарди ги подгониха и съм сигурен,че и хубав бой са им хвърлили.

Не разбирам. Само прости хора ли са останали на тази територия. Извършено е престъпление и вместо да се сезира полиция и прокуратура , щели да им "хвърлят бой". Това са провокатори , а не обикновени фенове. Няма да обаснявам повече. Вместо до са разпитани и привлечени под отговорност и , и да полежат, и клубът да бъде оневинен, ще ги понабият и клубът ще плати злжвеща глоба. Тъпи хора.

Съдейки по правописа ти и ти си като тях.Факт.

Върни се в “Левски”