Бившият наставник на Левски Елин Топузаков призна, че нито едно от зимните попълнения на "Герена" този сезон – Амаду Сукуна, Давид Яблонски и Антон Огнянов, не е бил първи избор в селекцията.
"Защо трябва да дълбаем в миналото и да влизаме в конкретика, която аз не желая. Само с две изречения по този въпрос. Тези хора, които изброихме, са дошли с моето съгласие, но набелязаните цели за селекция бяха съвсем различни. Без да обиждам изброените футболисти, които бяха привлечени, те не бяха първи избор за позициите, които искахме да вземем, а за някои позиции даже не успяхме да вземем футболисти. Дотук спирам и няма да коментирам нещо, което е в миналото", заяви Топузаков в студио "Дерби".
"Не съм подписвал дългосрочен договор с Левски и не съм си тръгвал по собствено желание. Отборът върви добре и не искам аз да съм причината да всявам смут, особено сега преди предстоящото дерби с другия софийски отбор. Ще дойде времето, когато ще говорим повече по тази тема”, допълни Топчо. Бившият защитник посочи, че ситуацията около Антонио Вутов е била сложна и спорна и затова Вутов сега не е на "Герена", а в Ботев. "Антонио Вутов го уважавам страшно много. Доста талант има това момче. Преценката по някой път на треньорите и щаба се прави, но решението не е еднолично. Нещата бяха сложни и спорни и затова той не е в Левски. Не мога да отговаря дали сега има място в Левски", коментира Топузаков, който каза, че му се работи като треньор, тъй като не е на 60 години, за да се нуждае от почивка
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- blue avalanche
- Контакти:
mikata написа:Бившият наставник на Левски Елин Топузаков призна, че нито едно от зимните попълнения на "Герена" този сезон – Амаду Сукуна, Давид Яблонски и Антон Огнянов, не е бил първи избор в селекцията.
"Защо трябва да дълбаем в миналото и да влизаме в конкретика, която аз не желая. Само с две изречения по този въпрос. Тези хора, които изброихме, са дошли с моето съгласие, но набелязаните цели за селекция бяха съвсем различни. Без да обиждам изброените футболисти, които бяха привлечени, те не бяха първи избор за позициите, които искахме да вземем, а за някои позиции даже не успяхме да вземем футболисти. Дотук спирам и няма да коментирам нещо, което е в миналото", заяви Топузаков в студио "Дерби".
"Не съм подписвал дългосрочен договор с Левски и не съм си тръгвал по собствено желание. Отборът върви добре и не искам аз да съм причината да всявам смут, особено сега преди предстоящото дерби с другия софийски отбор. Ще дойде времето, когато ще говорим повече по тази тема”, допълни Топчо. Бившият защитник посочи, че ситуацията около Антонио Вутов е била сложна и спорна и затова Вутов сега не е на "Герена", а в Ботев. "Антонио Вутов го уважавам страшно много. Доста талант има това момче. Преценката по някой път на треньорите и щаба се прави, но решението не е еднолично. Нещата бяха сложни и спорни и затова той не е в Левски. Не мога да отговаря дали сега има място в Левски", коментира Топузаков, който каза, че му се работи като треньор, тъй като не е на 60 години, за да се нуждае от почивка
С много думи Топузаков е успял да каже едно нищо!!!
Това, че играчите, идващи при нас не са "първи избор" отдаааавна не е новина.
А Вутов в момента е гола вода!!! Пък нека да си има талант!!!
Защо всичките докато са в Левски мълчат като п...и, а след това говорят 

- bilyaletdinov
- Контакти:
Топузаков го уважавам страшно много като футболист и бивш капитан на тима. Като не си ги искал тия играчи защо беше послушко и тръгна да се правиш на треньор? Срамота е тим като Ботев Пловдив и Дунав да имат с пъти по-класни офанзивни играчи от Левски, при положение, че заплатите на тия нефелници са в пъти по-големи.
Ако ме питате един Косоко ще ни свърши адски много работа, пък бил той и минал през ЦСКА. Просто негрото е минал през френска школовка, а не е една "муха без глава" като Бабатунде.
Левски има спешна нужда от голмайстор и остро крило, което да бележи между 7-10 гола на сезон. Срамно е водещият ни реализатор за втори пореден сезон да е Роман Прохазка, който често играе бек и дефанзивен полузащитник...
Ако ме питате един Косоко ще ни свърши адски много работа, пък бил той и минал през ЦСКА. Просто негрото е минал през френска школовка, а не е една "муха без глава" като Бабатунде.
Левски има спешна нужда от голмайстор и остро крило, което да бележи между 7-10 гола на сезон. Срамно е водещият ни реализатор за втори пореден сезон да е Роман Прохазка, който често играе бек и дефанзивен полузащитник...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Не може да нямаме нападател който да прави по 15-20 гола в това смешно първенство 

- blue avalanche
- Контакти:
bilyaletdinov написа:Топузаков го уважавам страшно много като футболист и бивш капитан на тима. Като не си ги искал тия играчи защо беше послушко и тръгна да се правиш на треньор? Срамота е тим като Ботев Пловдив и Дунав да имат с пъти по-класни офанзивни играчи от Левски, при положение, че заплатите на тия нефелници са в пъти по-големи.
В сравнение с Бабатунде един Макриев, например, е направо Жиру.

Дежа вю ? Гаджев се завръща ? 

mikata написа:Не може да нямаме нападател който да прави по 15-20 гола в това смешно първенство
Ние и с 10 нямаме.
Не, че някой има 20. Кешеру ще ги направи, ама друг надали.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

На всички е ясно, че след Дембеле нямаме нападател, които да оползотворява положенията които правим. С всичките други проблеми на постовете които имаме, ако имахме приличен нападател който от две положения да вкара едно, нямаше да има кой да ни бие в нашето първенство. Създаваме толкова положения, че под 2,5 гола средно на мач да не падаме. Юноши да играят стабилно навсякъде явно можем да извадим, но за да стане някой добър реализатор, си трябва малко опит и време. Всички други дупки можем само от колата си да запълним. Трябва да целят да вземат един добър за нашите стандарти в България нападател. Не пак да говорят за 5-6 нови по целия терен. Само един и то нападател. За един нов трябва да имат пари.
rhaegar написа:mikata написа:Не може да нямаме нападател който да прави по 15-20 гола в това смешно първенство
Ние и с 10 нямаме.
Не, че някой има 20. Кешеру ще ги направи, ама друг надали.
Румънеца има 25 гола всички турнири досега