Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

samo_levski
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот samo_levski » 03 мар 2017 16:33

Модела мутра собственик трупащ задължения на клуба към фирмите си, чужденци за без пари, смяна на треньорите по 3 пъти на година и нова селекция и отбор всеки полусезон, както и наркопласьори властващи на трибуните, мега нереалистични очаквания властващи сред феновете - тоя модел напълно се изчерпа още по времето на последния ни шампионски сезон при кокала. От там нататък всичко е една мъка, един покварен кръговрат.

В Левски е нужно да се случи революция, клуба да се вземе от човек или група от хора, които искат да печелят пари, а не да перат пари, стабилността трябва да е точка номер едно в древния ред, треньори не трябва да се сменят по 3 на сезон, наркоманите да се изгонят от трибуните, а на редовните лаици да им стане ясно, че не може треньор да дойде и от група посредствени играчи, които са в левски без пари да направи за 2 седмици отбор, който да спечели шампионската титла и да играе в европа.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 мар 2017 16:47

samo_levski написа:Модела мутра собственик трупащ задължения на клуба към фирмите си, чужденци за без пари, смяна на треньорите по 3 пъти на година и нова селекция и отбор всеки полусезон, както и наркопласьори властващи на трибуните, мега нереалистични очаквания властващи сред феновете - тоя модел напълно се изчерпа още по времето на последния ни шампионски сезон при кокала. От там нататък всичко е една мъка, един покварен кръговрат.

В Левски е нужно да се случи революция, клуба да се вземе от човек или група от хора, които искат да печелят пари, а не да перат пари, стабилността трябва да е точка номер едно в древния ред, треньори не трябва да се сменят по 3 на сезон, наркоманите да се изгонят от трибуните, а на редовните лаици да им стане ясно, че не може треньор да дойде и от група посредствени играчи, които са в левски без пари да направи за 2 седмици отбор, който да спечели шампионската титла и да играе в европа.

Абе в интерес на истината един треньор дойде и не за две седмици, но за два месеца, направи от един отбор бездушници тим, който се озова твърдо на първо място с два допуснати гола за десетина кръга, научи Тунде на футбол, сложи Краев, където трябва, намери достоен партньор на Александров и направи от футболист, спряган за гонене - Де Ноойер - най-важният ни човек. За другото си прав, и ще те допълня, ако може. Един треньор, един мъж и левскар, каза на наркоманите, че са наркомани и той стана персона нон-грата на Герена. Ако Боримиров беше избрал Кокала вместо Митов, със сигурност щеше да му се случи случка, и то не приятна.

Змиите изпълзяха от гнездата си и се оплетоха толкова яко около клуба, че няма разплитане. Трябва да играе яката сопа. Не знам наистина, ако слезем в регионалните, дали няма да се отдръпнат от клуба всички кръвопийци... Но няма гаранция, че когато отново се качим, няма пак да впият зъби. И между другото, някой сериозно мъти водата с тая идиотия как е добре да отидем в регионалните. Защо? И кой?

Beladona

Мнениеот Beladona » 03 мар 2017 18:08

samo_levski написа:Модела мутра собственик трупащ задължения на клуба към фирмите си, чужденци за без пари, смяна на треньорите по 3 пъти на година и нова селекция и отбор всеки полусезон, както и наркопласьори властващи на трибуните, мега нереалистични очаквания властващи сред феновете - тоя модел напълно се изчерпа още по времето на последния ни шампионски сезон при кокала. От там нататък всичко е една мъка, един покварен кръговрат.

Браво ! Това все едно аз съм го писал ..... хубавото е , че в ЦСКА - София властва този модел и имате пример какво не трябва да се прави .

Fratla
Контакти:

Мнениеот Fratla » 03 мар 2017 19:39

Коцев, от аматьори акъл не щем. Ритайте си за здраве и не се правете на загрижени. Лицемер. Имам приятели цесекари ви знам какви сте боклуци. Сбирщина от некадърници и лузъри. Ходи сери в микренския форум и без това за друго не ставаш.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 мар 2017 19:49

Fratla написа:Коцев, от аматьори акъл не щем. Ритайте си за здраве и не се правете на загрижени. Лицемер. Имам приятели цесекари ви знам какви сте боклуци. Сбирщина от некадърници и лузъри. Ходи сери в микренския форум и без това за друго не ставаш.

Личи ти, че си професионалист!
Няма да уточнявам в какво. От такива професионалисти "Левски" е в това състояние сега!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Fratla
Контакти:

Мнениеот Fratla » 03 мар 2017 20:03

Ти пък какво се обаждаш? Лапацало и дървен филосов. Отивай да хейтиш в оранжево-червения подфорум. Всички знаем, че това е смисълът на живота ти. С хора като теб, които само мразят и от които нищо положително не произлиза на една маса няма да седна. Не ми пука, че хейтиш по чорбата-цска-микре или каквото там ги наричаш. Това не те прави по-симпатичен тук, така че обирай крушите и стига си защитавал нежната душа на Коцев.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 мар 2017 20:11

Fratla написа:Ти пък какво се обаждаш? Лапацало и дървен филосов. Отивай да хейтиш в оранжево-червения подфорум. Всички знаем, че това е смисълът на живота ти. С хора като теб, които само мразят и от които нищо положително не произлиза на една маса няма да седна. Не ми пука, че хейтиш по чорбата-цска-микре или каквото там ги наричаш. Това не те прави по-симпатичен тук, така че обирай крушите и стига си защитавал нежната душа на Коцев.

Цъцъцъ...регнат преди 2 седмици и вече дава наклон! Дали нещо не нарушаваш с нов рег, а?! И с прискърбие ще ти съобщя, че и вас "харесвам" колкото и тях, та не си прави илюзии, че съм дошъл да се харесвам! Ако ти участваш в някой Биг Брадър, на мен ми е през кура какво мислите за мен! С тези, които се държат нормално с мен и аз съм нормален, с идиотите се държа идиотски!
Голям го вадехте преди година..хак да ви е сега!..не на всички, а на такива, като теб! Истинските фенове не заслужават това, което се случва с отбора, но такива, като теб, не заслужават уважение!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Beladona

Мнениеот Beladona » 03 мар 2017 21:26

Fratla написа:Ти пък какво се обаждаш? Лапацало и дървен филосов. Отивай да хейтиш в оранжево-червения подфорум. Всички знаем, че това е смисълът на живота ти. С хора като теб, които само мразят и от които нищо положително не произлиза на една маса няма да седна. Не ми пука, че хейтиш по чорбата-цска-микре или каквото там ги наричаш. Това не те прави по-симпатичен тук, така че обирай крушите и стига си защитавал нежната душа на Коцев.

Ти си некъв гений бе , оня ден се регна и вече знаеш , че съм Коцев , а че Кашу хейтва ЦСКА ...кажи нещо по темата , недей да раздаваш квалификации , че и без тва не ти се удава особено ....

ПП направих си труда да прочета и 16 ти мнения , ти си фен на Левски , колкото и аз съм ...прави впечатление , че хейтиш Гелосания , призоваваш за Бащица модел , хейтиш и Левски ...и лекичко величаеш ЦСКА - София ....Дърпатка , пак ли ново никче бе , брат ? Сопри се бе !

Fratla
Контакти:

Мнениеот Fratla » 03 мар 2017 21:52

Коцев, ако не знаеш форумът е публичен и няма нужда от регистрация, за да четеш мнения. Отдавна чета тук и ви знам спатиите. Колко хора вече набеди че са Дърпатов? Аз съм сигурно двайстият. Болен ли си? Психясал?

Хейтил съм Левски - къде и кога?

Гелосания е тумор който ни открадна една титла със селските си номера (и на вас чорбарите също ви открадна) и върти целия ни футбол на малкия си пръст. На теб какво ти пречи че го плюя? Лично ли си заинтересован от благоденствието му? Имам достатъчно приятели от ЦСКА (за разлика от някои левскари тук за мен това не е проблем) и много добре знам как ви е снесъл парици. И точно при това положение ти да ми говориш срещу модела Бащица, който е единственият доказано работещ в България - ето това е смях. Прегръщай се с отрепките от аматьорския футбол и си вярвай че си нещо.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 мар 2017 22:07

Fratla написа:Прегръщай се с отрепките от аматьорския футбол и си вярвай че си нещо.

Ти наистина си доста съмнителен, особено за левскар, за какъвто се представяш ..... ти си първият "левскар", който виждам да нарича отрепки онези, които поеха по честния път от нулата, а не наричаш така онези, които преместиха Литекс в София, прегръщаха се с Бойко и БФС направи специално "ново първенство", за да не играе Литекс/ЦСКА-София в Б група, където му бе мястото .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Левски”