Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Player » 01 мар 2017 23:28

sin4ec написа:
mikata написа:В лудогорец близките 2-3 год. Едвали ще играят юноши!
Полза от тяхната школа засега няма.

Но те мислят в перспектива.
У нас има страхотен яд. Ония, големите футболисти, се плацикаха по плажовете в Кипър, ама децата ни мръзнаха на Герена като кучета. Ако някой ми предложи на детето нормални условия, как мислиш?
На клубен ентусиазъм ли ще го карам, или ще си спомня как след тренировката завалийките плюят, кашлят и храчат навън, щото колко са им дробчетата, та да гълтат ледения въздух?
Аз може да съм и в кръвта левскар, но съм преди всичко баща. Така изборът е лесен и почтен. И той не е в полза на Левски.
И никой не може да ме вини за това. Щом има пари за перуански травестити, а няма за покрит терен-съжалявам!

Няма ли при децата пауза през лютата зима? Не сме Испания например. Малко да отпочинат и да се порадват на детството си. Преди всичко са деца все пак и някакъв спорт, няма къде да избяга, само ще почака малко.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 мар 2017 23:36

THE G.A.M.E написа:
metodito написа:
THE G.A.M.E написа:
Нъли... Мен лично страшно ме вълнуват тези въпроси.

Знаем, знаем. Такива, като теб също го изгониха. Които се радват повече на треньор, оставил ни на седмо място в крайното класиране. Живо мекотело, което беше победен от Митов, направен смешен от Мастиката и бит с девет души от Люпко. Кой иска обаче да бъдем седми пред това да бъдем първи, обаче? И защо на този някой това му харесва. За фен-бойчетата покрай него е ясно. Объркана ...ориентация. Клакьорите си остават клакьори.

P.S.

Ти още не можеш да схванеш, защо повечето левскари уважават Стоев.
Щото той работи в ненормални условия и през ум не му мина да ни зареже ( въпреки някои интересни оферти тогава към него ) а Люпко избега, поставен при малко повечко натиск.

Ето ти се си написал сам най важното.
Единия е пълно мекотело и е съгласен да му пикаят на главата всеки ден и той да си седи кротко за да си прибере по някое време заплатката и да му пише в ЦВ то "треньор на Левски". Всичко това е равно само и единствено на посредственост.
От друга страна имаш човек, който има някакви изисквания и цели и знае защо е тук и къде се намира. Или той кара влака и гони титла или другите да си сърбат попарата и да си пикаят на имената. Човека все пак има някакво реноме, а не е хванат от гората и няма желание никой да се подиграва с него.

Капело направи нещо подобно след като взеха лентата на Тери през главата му. Просто защото е име и го защитава. Виж някое мекотело като стоев щеше да си седи кротичко и да си пази мястото. Това определено не е за похвала, а точно обратното.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 мар 2017 23:37

Player написа:
Няма ли при децата пауза през лютата зима? Не сме Испания например. Малко да отпочинат и да се порадват на детството си. Преди всичко са деца все пак и някакъв спорт, няма къде да избяга, само ще почака малко.

Ква пауза, бе? Там, на Герена! Студ, мраз, вятър-кой го боли? Децата си тренират, що?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 02 мар 2017 00:55

sin4ec написа:
Player написа:

Ква пауза, бе? Там, на Герена! Студ, мраз, вятър-кой го боли? Децата си тренират, що?

Не знам дали може да се напредне с умения, при минусите, вятъра и снега. То не може дори да се покаже кой, какво може. Ама контузиите и настинките са неизбежни. Трябва да променят това. Преди имаше балон на Герена. Не случайно са го измислили хората.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 02 мар 2017 02:27

koisa написа:
THE G.A.M.E написа:Ти още не можеш да схванеш, защо повечето левскари уважават Стоев.

Само да отбележа, че повечето левскари в момента съжаляват повече за Петрович, отколкото за Стоев. От личните ми наблюдения от мачове, форуми, фейсбуци и т.н съм си направил това заключение. :geek:

Аз пък и за двамата съжалявам.

Beladona

Мнениеот Beladona » 02 мар 2017 05:21

tiamat написа:
koisa написа:
THE G.A.M.E написа:Ти още не можеш да схванеш, защо повечето левскари уважават Стоев.

Само да отбележа, че повечето левскари в момента съжаляват повече за Петрович, отколкото за Стоев. От личните ми наблюдения от мачове, форуми, фейсбуци и т.н съм си направил това заключение. :geek:

Аз пък и за двамата съжалявам.

Някой тук написа , че съжалява за Гршнов , Чорни и Батков ...прав е . Няма ли качествен собственик , няма да има и добър треньор . Нещата са свързани . Собствеността в българския спорт е тръгнала да става Общинска или Държавна като гледам ... вече на избори ще се гласува и кой да ти управлява любимия отбор ....странни работи стават ....

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 мар 2017 08:28

Легендата на Левски Станимир Стоилов пожела любимия му клуб да зарадва сините фенове с победа в дербито с ЦСКА в събота.

„Проблемът на Левски е спортно-технически. Когато отборът заиграе добре и има победи, титли и европейски походи тогава няма да има „лош” собственик и „лоши” фенове. И няма да има недоразумения между тях”, заяви за Гонг от Казахстан Мъри.

„Затова ръководители, треньори и футболисти трябва да донесат една малка радост на феновете – победа срещу ЦСКА. По този начин обединението ще бъде много по-лесно. Само така могат да зарадват Синя България”, категоричен бе специалистът донесъл най-много радости на сините фенове през новия век.

„Само Левски и пълна подкрепа както винаги!”, завърши Мъри Стоилов.

Мъри нещо много често взе да се включва по Гонг,дали пък няма да се върне лятото :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 мар 2017 09:04

Пишете ли на Красимир Иванов samo@levski.bg . аз му пратих някои предложения за фен артикули :oops:

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 мар 2017 09:23

Ексклузивно за ТОПСПОРТ от Русия: Очаквайте голямата новина в Левски в понеделник!
https://topsport.bg/levski/ekskluzivno- ... elnik.html

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 02 мар 2017 09:25

Правилно ли съм прочел в един спортен сайт,че Майкъл Чорни или приближена на него фирма ще помага на любимия ми
”ЛЕВСКИ”?
Ако е вярно дупе да им е яко на микренския и делиорманския!
”...и чуите вии сфффффф..е на турци синове, на сапун ще ви направиме”

Върни се в “Левски”