Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Thsmith » 28 фев 2017 23:56

Каква перспектива бре? За какво говориш изобщо? Те са събрани 20 инвалиди, смешен директор и Лупи за собственик, а ти за някакви перспективи ми говориш... Колко годишни планове правиш? То дори онзи зализания дето уж му е много успешен проекта ти гони треньорите всяка година... Люпко спокойно можеше да си работи поне едно 3 години и да има някакъв облик този отбор. Да се вземе и някой що годе по приличен играч и да се постигне все пак и някоя и друга победа или купа. Хубаво махна се понеже няма перспектива в него и е стар, е сега сигурно много перспективи има. Толкова, че направо да те заболи главата.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 мар 2017 00:07

Beladona написа:Според мен си преби харабийската Стяуа , Партизан , Цървена Звезда и Динамо Загреб .... държа 1:1 на Реал Мадрид до 75 минута , замалко да опъне ПСЖ у Париж , изтормози Ливерпул .....тези успехи не му ги е дал Баце или Перуци ....а и е направил отбор , дето не виждам как няма да стане и догодина шампион ....

Не, имах предвид, че и собствениците на Левски и ЦСКА през годините, че дори и чичо Венци ако искаш, знаеха, че за да получиш нещо, трябва първо да дадеш. Но изваждането е много, много труден процес за нашите "бизнесмени". Колко пъти чухме "ако влезнем в групите, ще купим този и онзи"....Ми купи ги и влез, пък те парите ще ти се избият, ей Богу.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Защо Топузаков е треньор на "Левски" и докога?

Мнениеот W84me » 01 мар 2017 00:09

ЕМИЛ написа:Защото нема некой по евтин .

От Нар има по-евтини, ама играе, нали?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
kalvacha
Контакти:

Мнениеот kalvacha » 01 мар 2017 00:31

Топчо за отрицателно време , от мъжкар ЛЕВСКАР стана женски полов орган , но той се само част от проблема на Левски.Един бърз поглед по върховете ни става ясно колко парашутисти се спотайват там , и никой не взема някакво отношение. Омръзна ми да слушам някакви клишета .Как няма един мъжкар да тропне по масата и да се вземат твърди решения . Само плюнки и мижитурки

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 мар 2017 00:41

Много уважавах Топчо, като футболист. Той беше един последните "железни" защитници в Левски, сравнявам го с тези от 70-те и 80-те години. Но ми направи изключително неприятно впечатление, когато след мача с Локо ГО, на въпроса ще се оттегли ли, каза - "Аз не съм човек, който се отказва лесно, ще се боря до край" - цитирам го по памет. За какво ще се бориш докрай бе Топчо, да ни вкараш в Б група ли?! Няма да те обвинявам в липса на съвест, защото знам, че си голям левскар, но като виждаш накъде вървят нещата, откажи се, за да докажеш, че си такъв!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 мар 2017 01:35

Thsmith написа:Каква перспектива бре? За какво говориш изобщо? Те са събрани 20 инвалиди, смешен директор и Лупи за собственик, а ти за някакви перспективи ми говориш... Колко годишни планове правиш? То дори онзи зализания дето уж му е много успешен проекта ти гони треньорите всяка година... Люпко спокойно можеше да си работи поне едно 3 години и да има някакъв облик този отбор. Да се вземе и някой що годе по приличен играч и да се постигне все пак и някоя и друга победа или купа. Хубаво махна се понеже няма перспектива в него и е стар, е сега сигурно много перспективи има. Толкова, че направо да те заболи главата.

Питал съм неведнъж, но теб не съм:
-Люпко има ли изкаран пълен сезон с български отбор, та ти за 3 сезона с него говориш?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 мар 2017 01:56

Кашчей написа:Питал съм неведнъж, но теб не съм:
-Люпко има ли изкаран пълен сезон с български отбор, та ти за 3 сезона с него говориш?!

Я тебе да те питам, твоят отбор бил ли е ръководен от треньор, като Люпко? Независимо дали става дума за Дунав или ЦСКА (Да мрат в ада! или R.I.P. според зависи какъв език говориш).
Споко, човек, Люпко бе навреме отстранен. Немъ се пуашиш, "Левски" не е заплаха за статуквото вече. А за това колко е стоял, що не питаш Наско, а? Що не го питаш и за Муслин Наско? Попитай защо беше шитнат Георги Василев. Как шитваш треньор след 1/16 финал за Купата на УЕФА? Това що не питаш? Питай защо Гонзо бе разкаран от "Левски",като футболист, да ти отговоря на въпроса. Или що са скрили офертата от Фулъм? Сега сещаш ли се? Питай и за Кривия, ако искаш.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 мар 2017 02:12

Те имаха двама жабари, които хич не бяха лошо. Луиджи даже беше взел уефа с интер или лацио.

Кашчей написа:
Питал съм неведнъж, но теб не съм:

С Ловеч трябва да има, но може и да бъркам де. Когато ги бихме в мача на награждаването ги водеше той, а беше последен кръг :lol:
Ако не се подиграваха с него и не го правеха на глупак, съмнявам се да беше си тръгнал за виетнам. Вече не е в годините или в позицията да търси нещо кой знае колко по-добро. Съвсем спокойно можеше да остане за повече време....
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 мар 2017 07:03

Thsmith написа:Те имаха двама жабари, които хич не бяха лошо. Луиджи даже беше взел уефа с интер или лацио.

Вярно. Забравих го...

Beladona

Мнениеот Beladona » 01 мар 2017 08:01

Thsmith написа:Каква перспектива бре? За какво говориш изобщо? Те са събрани 20 инвалиди, смешен директор и Лупи за собственик, а ти за някакви перспективи ми говориш... Колко годишни планове правиш? То дори онзи зализания дето уж му е много успешен проекта ти гони треньорите всяка година... Люпко спокойно можеше да си работи поне едно 3 години и да има някакъв облик този отбор. Да се вземе и някой що годе по приличен играч и да се постигне все пак и някоя и друга победа или купа. Хубаво махна се понеже няма перспектива в него и е стар, е сега сигурно много перспективи има. Толкова, че направо да те заболи главата.

На мен тези неща са ми ясни , просто казвам , че вместо Люпко трябваше да се опита с някой нов , млад , български треньор , ако е и бил свързан с Левски още по-добре от маркетингова гледна точка ... Люпко да си го вземат за консултант , само да си пиеш кафе и чай с него има какво да научиш .

Топчо не е нов , той очевадно не става . Сърцат футболист беше , но явно няма талант за треньор . Все пак трябва да се отчете , че той работи с най - неподходящите собственици над него !

Върни се в “Левски”