Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот шивача » 25 фев 2017 09:56

sin4ec написа:
шивача написа:Тея сметки ще са без кръчмар. Първо, нищо не е ясно-само шикалкавене и смяна на мненията и цифрите ежедневно.
Второ, Чандъра хич не е за пример, колкото е направил, толкова е и опропастил. Школата му има успехи, но няма изкарани футболисти(наложени в бг и на запад), а съм му чел глупавите интервюта и за мен е типичен селяк.
Трето, бг футболчето отдавна умре-клубния към 94-95г, националния изкара по инерция още 7-8г. То и целия спорт умря. Сега следва съживяване, някъде към 2035г е възможно?
Вашата школа винаги е имал що-годе талантливи деца, но от прехода насам почти не им давате шанс.Не виждам това да се промени, колкото и да си го говорите......вече с години. Същото беше и при нас преди фалита.

Може да е селяк, но вижда нещата и стреля право куме в очи.
Че не се дава шанс на децата-тук си прав. На всякакви царвули и боклуци беше даван, на нашите-не. Нямам обяснение за това и ми писна наши кадри да ни шият по БГ терените.
Но сега реалностите принуждават Левски да играе с децата си от лятото. То 7 години с чужденци и трансфери нищо не взехме, та сега ли да придиряме?
При вас нямаше школа от години преди фалита. За жалост и ние изпуснахме нещата и школата ни бачка арабия от няколко години. Закъсняхме с три лета.
Много искам да си играем с нашите деца и да сме си собственици. Ако ще трябва да приключим историята си-да я приключим така. Да изплащаме задълженията си докрай. Да излезем и да дадем последната си битка с чест.
И да сме имали прегрешения, в последната битка другите да кажат: простено да им е!
После е нищото.
[offtopic]Много се размечтах. Очаквам до месец нов парашутист![/offtopic]

Няма как да ви пожелая успех, напротив-искам да фалирате. Но бих ви го признал, ако успеете без политическа намеса. Чандъра е супер клоун, това с изгонването на Митов беше инсценирано, за да си бий камшика, като при вашия Спас, като с Лупи и тн. Чандъра не е дал досега един футболист за света, налага си синчето навсякъде(Ботев, Септември, националния мл), барем си избий комплексите с него. Това че е схемаджия и знае как да си нацапа ръцете, за да облажа-спор няма. Относно бразилчето, дето жълтите го продадоха на Лудогорец, доведе го Гошо Марков със съдействието на някъв бразилец. Та там си пише заслуги, щото другаде няма къде. Типичен селяк, ама и публиката си го заслужи, щото мисленето им е такова.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 фев 2017 10:08

Ако оцелеем след лятото, трябва пълен рестарт на политиката за първия отбор. 9, 10 български футболиста. Драстично - тройно намаляне на заплатите, което, ако е вярно, че онова перуанско леке е получавал 15 000 евро, то 5000 евро хич не е малко за бг футболист. Млади момчета с няколко по-опитни и Прохазка+Йорга. Това е. Убеден съм, че Йорга ще остане. Съмнявам се на неговата възраст да си намери тепърва отбор, който да му плаща сериозни пари. Роман изтърпя толкова много, че съм сигурен, че ще иска да остане.

А тези приказки за налагане на младите са един прах в очите - девет чужденци в мача с Пирин. СРАМ! И то при положение, че трябва да се запушват финансови течове. СРАМ. Не знам как и защо го източват този клуб, но е някаква много черна схема.

И преди някой да ми каже "то си требе чужденци за тая работа", да си спомни, че с куп чужденци записахме най-срамното класиране в историята си - седмо място, а в мача с Пирин, излязохме с девет чужденци.

001
Контакти:

Мнениеот 001 » 25 фев 2017 10:18

Как си мислите , че с юношите от школата ще влезнете в шестицата :shock:
Дори отбора на Чичо Венци с бюджет около половината на този на Левски , ще подритва във втората осмица или се надявате , че ще печелите от тото.
В Момента Бюджета на Лудогорец е около 20-22 мнл на сезон и е първи
и така ще бъде и следващите години, докато не спре кранчето.
Бюджета на Левски според Краси Иванов и отчетите е 12 мнл
Бюджета на Ганчев в ЦСКА-София е около 10 мнл

Отборите с бюджети около 5-6 мнл няма да везат в първата шестица.
Кой ще ходи да гледа мачове на герена в битка за 7-9 място :shock:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 фев 2017 10:26

001 написа:Кой ще ходи да гледа мачове на герена в битка за 7-9 място :shock:

Кой ходи сега?
Парите не играят на терена, човек.
Ако не беше така, от Лудогорец досега щяхме да имаме само загуби (Да не говорим за Черно море, де се опъват всеки път на Разград). По комерсиалната логика, това е нелепо. И то с разлика - всеки път. Атлетик и Зенит щяха да продължат в Лига Европа, и те така...

Добър треньор, сплотен колектив, много публика=победи. Не трябва да гледаме целта (титлата), а пътят (играта). Ако не се отклоняваме от пътя (смяна на отбор след всеки полусезон, смяна на треньор всеки сезон, че и полусезон) и с малко късмет (късмет си требе навсякъде)+ подкрепа, търпение и доверие от страна на ръководители и публика, целта ще е постигната. Трофеите не трябва да са ни самоцел. Устойчивото развитие трябва да е.

Кой каза "само юноши"? Нека са двама, трима. Другото да е млади футболисти или не толкова млади бг футболисти, като Пиргов и Костадинов. Мъри колко юноши имаше в първия отбор? Хичо, Живко, Домо. Това бяха твърдите титуляри. Другото беше "старците" Мечо, Йово, дядо Боре+Веско. Ето седем бг футболисти, които бяха постоянно на терена.

Той обаче имаше гърба на Наско и... донякъде доверието на Батков. Който, ако е вярно, Наско го е спрял да шитне Мъри след Беверен.
Последна промяна от metodito на 25 фев 2017 10:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 25 фев 2017 10:31

Спас се оказа, че не е толкова ларж щял да дава акциите на хора с визия и финансови възможности.Значи отпада обикалянето по офисите на Колев. Спас ще чака да му изпратят следващия служебен собственик.Много ми е интересно, ако не се появи кандидат с " визия" как смята да я кара господина от Лондон.Ден за ден ли,ами като свърши сезона кой ще взима решения за селекция, евроучастие,финансиране на подготовка и т.н.?

Питам защото Мъри в интервюто каза,че като разговарял с Диана тя само му викала " Аз не мога да взема решение ще информирам г-н Русев" демек тя е нещо като секретарка вдига телефона и дотам.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 25 фев 2017 10:32

Бюджета на Лудогорец е към 30млн.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 25 фев 2017 10:34

За това и толкова се кефехме на периода 2005-2007. Имахме си Домо, Телкийски, Коприваров, Живеца, Топузаков, Жоро Вратарчето и дедо Боре. С тях бе постигнат пробивът в Европа и чужденците Ричи, Вагнер, Бардон и Томашич.
Толкова ли е сложно и сега такъв да бъде пътят? Не получаваха по 15-20 хил. еврака, а в пъти по-малко.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 фев 2017 10:35

onegavon написа:Спас се оказа, че не е толкова ларж щял да дава акциите на хора с визия и финансови възможности.Значи отпада обикалянето по офисите на Колев. Спас ще чака да му изпратят следващия служебен собственик.Много ми е интересно, ако не се появи кандидат с " визия" как смята да я кара господина от Лондон.Ден за ден ли,ами като свърши сезона кой ще взима решения за селекция, евроучастие,финансиране на подготовка и т.н.?

Питам защото Мъри в интервюто каза,че като разговарял с Диана тя само му викала " Аз не мога да взема решение ще информирам г-н Русев" демек тя е нещо като секретарка вдига телефона и дотам.

Не, ще продължи да цоца от касата на "Левски". Финягата е човек с мисия. Докато не я изпълни, няма да си тръгне.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 фев 2017 10:36

MuFc1878 написа:За това и толкова се кефехме на периода 2005-2007. Имахме си Домо, Телкийски, Коприваров, Живеца, Топузаков, Жоро Вратарчето и дедо Боре. С тях бе постигнат пробивът в Европа и чужденците Ричи, Вагнер, Бардон и Томашич.
Толкова ли е сложно и сега такъв да бъде пътят? Не получаваха по 15-20 хил. еврака, а в пъти по-малко.

И Мъри това се чудеше по Гонг. Че той ако е имал тея пари тогава...

Потребителски аватар
levski4ever86

Мнениеот levski4ever86 » 25 фев 2017 11:03

Сравненията 2005-2007 с 2016-2017 не са на място според мен. Тогава бяха съвсем различни времена. Много неща се промениха за 10 години. Толкова сме изостанали, че повечето хора се затрудняват да осъзнаят разликата и веднага си внушават, че каквото сме постигнали през 2005-2007 може да бъде повторено през 2017 без пари. Тц - не може. След десет години правилна работа в школата може и да стане, но не и сега.

metodito написа:А тези приказки за налагане на младите са един прах в очите - девет чужденци в мача с Пирин. СРАМ! И то при положение, че трябва да се запушват финансови течове. СРАМ. Не знам как и защо го източват този клуб, но е някаква много черна схема.

И преди някой да ми каже "то си требе чужденци за тая работа", да си спомни, че с куп чужденци записахме най-срамното класиране в историята си - седмо място, а в мача с Пирин, излязохме с девет чужденци.

Нима предлагаш чужденците да стоят резерви за сметка на младите и да източват клуба с големите си заплати от резервната скамейка? Това с какво ще помогне за запушването на финансовите течове?
[center]България е нашата родина, Апостола е нашия баща, "Георги Аспарухов" е стадиона, а "Левски" е в нашите сърца!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/ByfNCqX.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”