sin4ec написа:шивача написа:Тея сметки ще са без кръчмар. Първо, нищо не е ясно-само шикалкавене и смяна на мненията и цифрите ежедневно.
Второ, Чандъра хич не е за пример, колкото е направил, толкова е и опропастил. Школата му има успехи, но няма изкарани футболисти(наложени в бг и на запад), а съм му чел глупавите интервюта и за мен е типичен селяк.
Трето, бг футболчето отдавна умре-клубния към 94-95г, националния изкара по инерция още 7-8г. То и целия спорт умря. Сега следва съживяване, някъде към 2035г е възможно?
Вашата школа винаги е имал що-годе талантливи деца, но от прехода насам почти не им давате шанс.Не виждам това да се промени, колкото и да си го говорите......вече с години. Същото беше и при нас преди фалита.
Може да е селяк, но вижда нещата и стреля право куме в очи.
Че не се дава шанс на децата-тук си прав. На всякакви царвули и боклуци беше даван, на нашите-не. Нямам обяснение за това и ми писна наши кадри да ни шият по БГ терените.
Но сега реалностите принуждават Левски да играе с децата си от лятото. То 7 години с чужденци и трансфери нищо не взехме, та сега ли да придиряме?
При вас нямаше школа от години преди фалита. За жалост и ние изпуснахме нещата и школата ни бачка арабия от няколко години. Закъсняхме с три лета.
Много искам да си играем с нашите деца и да сме си собственици. Ако ще трябва да приключим историята си-да я приключим така. Да изплащаме задълженията си докрай. Да излезем и да дадем последната си битка с чест.
И да сме имали прегрешения, в последната битка другите да кажат: простено да им е!
После е нищото.
[offtopic]Много се размечтах. Очаквам до месец нов парашутист![/offtopic]
Няма как да ви пожелая успех, напротив-искам да фалирате. Но бих ви го признал, ако успеете без политическа намеса. Чандъра е супер клоун, това с изгонването на Митов беше инсценирано, за да си бий камшика, като при вашия Спас, като с Лупи и тн. Чандъра не е дал досега един футболист за света, налага си синчето навсякъде(Ботев, Септември, националния мл), барем си избий комплексите с него. Това че е схемаджия и знае как да си нацапа ръцете, за да облажа-спор няма. Относно бразилчето, дето жълтите го продадоха на Лудогорец, доведе го Гошо Марков със съдействието на някъв бразилец. Та там си пише заслуги, щото другаде няма къде. Типичен селяк, ама и публиката си го заслужи, щото мисленето им е такова.