Мислех си, че цесекарите са най долу в човешката еволюция, но "нашите" за пореден път ме опровергаха

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:И аз ще си позволя да изкоментирам темата, тъй като забелязвам, че списват и цесекистчета, които с престорена загриженост въртят-сучат, за да обяснят как, видиш ли, ситуацията при нас е дежа вю на краха на харизмата. Разбира се, всеки има право на мнение, но се опасявам, че техните пропагандаторски такива, мътят главите на по-слабо информираните наши и внасят допълнително объркване в главите им.
1) Организираните фенове: Освен "Сини Сърца", които предполагам, че си играят своя игра, след ерата Батков Тръста и НКП са обединени околко това, че в клуба трябва да има прозрачност и да се спре с порочната практика на безумни кредити и кредитчета. От влизането на фенските структури в УС, та до ден днешен, тази им позиция не е променена - като големите проблеми дойдоха от това, че феновете искаха отчет и нищо повече, което разбира се подразни и Триумвирата, и СР. Логичният резултат от това е налице. Междувременно обаче, феновете придобиха едни 10%, което им даде възможност още в зародиш да следят за евентуални признаци на фалит и да бият камбаната овреме, какъвто е случаят сега. При ония хубавелки това стана, след като корабът беше вече пробит, а не както при нас - да се бие камбаната за айсберг на хоризонта. Малка, но съществена подробност.
2) Дълговете: Освен, че са по-малко в чисто цифрово измерение, при нас "тежките" пера (Сектор А )са разсрочени в далечно бъдеще или се обслужват (НАП) според утвърден от двете страни погасителен план. При ония се разсрочваше до безкрайност и кредиторите, барабар с държавата, вдигнаха ръце, докато в един момент на всичко що можа да се разсрочи през годините му чукна "падежа" и ... нататък знаем историята.
3) Финансирането: Не е тайна, че при нас финансирането лежи основно на спонсорски договори (Виваком, Щрабаг, Спетема и т.н.). Ако някой си мисли, че те с лека ръка могат да се скъсат, щото някой се е поразсърдил, то ще уточним, че тая работа не става точно така. Разликата с другарките е, че техните гурута, борците срещу говедата и Делиормана, им вещаеха светли червени бъднини, докато праскаха кредит след кредит, без наличие на свежо финансиране и често, само на голи, но за сметка на това много прочувствени речи. Та, така си дойде и 9-ти Септември ... като, пак да сравним нещо много важно: При червените всички се раздвижиха на много късен етап, едва след като каруцата беше тръгнала да се обръща, докато при нас нещата в момента се случват на много по-ранен етап от фактическото и каквото се сетите обръщане на каруцата.
4) Школата: Нашата школа функционира добре засега, а доколкото ми е известно, до 2-4 години можем да очакваме силна свежа синя кръв във вените на първия отбор. Това в случай, че ни се наложи да редуцираме бюджета, което също е логична последваща стъпка. Та, мисълта ми е, че син отбор, в спортния смисъл на думата, ще има.
За състоянието на тяхната школа преди фалита не е нужно да отварям дума.
Лек ден на всички и, Нашите - горе главите и мощно на стадиона!
Балкански Орел написа:Викам си след като преспа ще коментирам въпросната среща, ама да.Това не е каузата на Апостола да викаш и мушич като магаре и то на хора, които по собствено желание са решили да се изправят пред тая разпасана сган от анцузи адидас и криви физиономии.Лек ден.
saffron написа:Върха на цялата простотия беше как скочиха на жената, която е дала пари за Йоргачевич![]()
Мислех си, че цесекарите са най долу в човешката еволюция, но "нашите" за пореден път ме опровергаха
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 162 госта