Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Eminem » 24 фев 2017 00:45

peliforewer написа:
Eminem написа:
peliforewer написа:Синчеца също се изказа,само ще Ви кажа че беше с грейка,не каза нещо лошо но ултрасите го емнаха.

Имaше един човек, който каза, че синът му не иска да ходи повече в сектор Б. Не си спомням как изглеждаше, но доста го емнаха. Той ли е ?

Спомена и за баща си,бивш футболист на Левски,но ще чакам да потвърди лично.

аха. Превъртях записа и го видях.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 24 фев 2017 01:01

Едва ли ще открия топлата вода ако направя това уравнение
София-запад=НКП=Тръста
Не ми се мисли какво ще се случи ако успеят да се докопат до акциите...
Още по-малко публика, безразличие към клуба и фалит до една година

Акциите НЕ трябва да попадат в никакви фенове !!!
Това ще е равно на самоубийство.
Трябва ни обединител, който да поеме цялата власт. ЕДИН ЧОВЕК

tscorp
Контакти:

Мнениеот tscorp » 24 фев 2017 08:14

Пак ви повтарям, уважаеми привържениц на ФК Левски. Не разчитайте и не обръшайте внимание на НКП, Тръст и разни там агитки. Ако обичате клуба и отбора, почнете да ходите на мачовете и подкрепяйте, както го правят футболните привърженици в Англия, Германия и т.н. Дори и да има хора, обединители, хора, които биха поели клуба в този момемт, без нас, привържениците, всичко е кауза пердута.
Аз лично съм решил да отида, поканих и трима приятели. Сектор А. Направете го и Вие.

И последно: спомнете си колко души участваха в инициативата за придобиване на вр.удостоверения от Т.Батков, срещу дарение. И ако не сте участвали се запитайте защо и има ли почва една акционерна структура подкрепена с участието на привържениците ? Аз участвах и бих закупил отново акции, или платил членска такса. А Вие ?

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 24 фев 2017 08:41

Ако не ви беше ясно, то след вчерашната среща би трябвало да ви е станало ясно, че феновете не могат и не трябва да управляват клуба. Нито оставиха финансовия директор да обясни ситуацията и какво е възможно да се направи, нито нищо. Как може да питаш: трябва ли да ходим на стадиона?! :lol: Или защо Бабатунде не може да вкара гол?! :oops: Ако акциите отидат в ръцете на Тръста, пишете клуба на 100% закрит. :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 фев 2017 08:54

RockSeeker написа:
vaskonti написа:
demon777 написа:
vaskonti написа:Това събитие е един голям автогол. Дори и да е имало добронамерен желаещ да купи клуба, какво ще си каже като види тия примати как псуват и сържат сметка на босовете? Те тия двамата всъщност не са и босове, за какво трябва те да го отнасят?

Между другото, що казват, че дълговете са 26.7 милиона? Нали беха намалени на 18, какво става?

Става тва че са намалени с кредит от Виваком и сега русев ще си ги иска.

Аз разбрах, че въпросният кредит всъщност не е пари в брой, а покриване на предишен дълг към Виваком. Тоест, спонсорство чрез намаляване на дълга, не чрез свежи пари.

До подписването на този договор са имали дълг към Виваком около 6 милиона явно - троицата са разплащали чрез този заем преди влизането на Русев, ако съм схванал правилно. Сега при него подписват вече спонсорство за 12 млн, но имат и този стар дълг от 6 млн., който се приспада. Демек половината от 12те млн на практика са опрощаване на вече съществуващ дълг, а останалите 6 млн явно ще ги получават тепърва - за тях не разбрах как стоят нещата.

Защо Виваком не само ще опростят едни 6 милиона, а и ще дадат още 6? Освен това, по-важния въпрос тук е дали става въпрос за опрощаване на стария дълг или за удължаване на срока за връщането му ПЛЮС тези допълнителни 6 милиона? Тоест, това спонсорство от чист вид ли е или е нов заем от Виваком? Ако е така...то колко са дълговете на Левски, след като преди "опрощаването" на тези 6 милиона те са били 26,7? Да разбираме ли, е вече са 32.7?

И един въпрос към финансовите корифеи тук, примерно към Томи - капитала на ПФК Левски АД е малко над 30 милиона. Не сме ли свидетели на брутална декапитализация на дружеството и какво следва от това?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 24 фев 2017 09:10

yasen написа:Едва ли ще открия топлата вода ако направя това уравнение
София-запад=НКП=Тръста
Не ми се мисли какво ще се случи ако успеят да се докопат до акциите...
Още по-малко публика, безразличие към клуба и фалит до една година

Акциите НЕ трябва да попадат в никакви фенове !!!
Това ще е равно на самоубийство.
Трябва ни обединител, който да поеме цялата власт. ЕДИН ЧОВЕК

На този етап имаме само Мъри.
За Сираков е ясно, че се интересува повече от Литекс отколкото от нас.
Единствено Мъри може да обедини синя България.
......ако пожелае обаче.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

interist1

Мнениеот interist1 » 24 фев 2017 09:37

Моя Левски стана като чорбата. Отива към фалит . Много грешки се допуснаха през годините и ето го логичния резултат .---Тоя палячо Спас Русев не дава пари . Нито взе добър треньор ,нито взе силна селекция . Топузаков няма опит ,в момента се учи на гърба на Левски . Ония ден Левски нямаха удар в очертанията на вратата за цял мач ?! Срам и позор . И то срещу Пирин. Топузаков тръгнал с модерни схеми да ми играе хаха Ми ти нямаш изпълнители за такива схеми ве алоуу димитровградчанчето ?? Много гледа май Ювентус и Челси хаха ------------Левски в момента е изключително слаб отбор . Иначе Спас Русев вика искам да мачкаме и да станем шампиони хаха Как да стане с това треньорче и с тия трагични играчи бе оптимист заблуден ? Трябва да се изкарат едни 20 млн за играчи и за добър треньор ,само тогава може да се направи отбор и да се пребори Лудогорец . И като имаме добър отбор ,ще има публика на стадиона и ще има и приходи и всичко ! ......Но Спас няма да изкара тия пари ,защото има първо 26 млн задължения да покрива . Така че по добре Левски да изпадне във В група и да не се излагаме повече .

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 24 фев 2017 09:49

Не съм гледал ... събитието, .... само прегледах коментари тук-там, но в крайна сметка то беше ли полезно?
Каква беше неговата цел? Прозрачност или да се покаже колко несъстоятелни са идеите за групово управление от страна на фенове в наши условия (по принцип)?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

blue_space

Мнениеот blue_space » 24 фев 2017 09:56

vaskonti написа:Защо Виваком не само ще опростят едни 6 милиона, а и ще дадат още 6? Освен това, по-важния въпрос тук е дали става въпрос за опрощаване на стария дълг или за удължаване на срока за връщането му ПЛЮС тези допълнителни 6 милиона? Тоест, това спонсорство от чист вид ли е или е нов заем от Виваком? Ако е така...то колко са дълговете на Левски, след като преди "опрощаването" на тези 6 милиона те са били 26,7? Да разбираме ли, е вече са 32.7?

И един въпрос към финансовите корифеи тук, примерно към Томи - капитала на ПФК Левски АД е малко над 30 милиона. Не сме ли свидетели на брутална декапитализация на дружеството и какво следва от това?

Просто е.. ако ти ми дължиш 6млн. и сключим договор да ме рекламираш за 12 млн., приспадаме 6-те млн. твой дълг и аз ще имам да ти давам само 6 млн. през следващите 6 години.. някои в белите държави му викат и източване.. ;)

Горе долу се връзва с това, че клубът изразходва по 1млн. месечно. Спас е от 6 месеца в Левски и очевидно е издържал клуба с пари от Виваком, който дори не е окончателно негов.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 фев 2017 10:27

blue_space написа:
vaskonti написа:Защо Виваком не само ще опростят едни 6 милиона, а и ще дадат още 6? Освен това, по-важния въпрос тук е дали става въпрос за опрощаване на стария дълг или за удължаване на срока за връщането му ПЛЮС тези допълнителни 6 милиона? Тоест, това спонсорство от чист вид ли е или е нов заем от Виваком? Ако е така...то колко са дълговете на Левски, след като преди "опрощаването" на тези 6 милиона те са били 26,7? Да разбираме ли, е вече са 32.7?

Просто е.. ако ти ми дължиш 6млн. и сключим договор да ме рекламираш за 12 млн., приспадаме 6-те млн. твой дълг и аз ще имам да ти давам само 6 млн. през следващите 6 години.. някои в белите държави му викат и източване.. ;)

Горе долу се връзва с това, че клубът изразходва по 1млн. месечно. Спас е от 6 месеца в Левски и очевидно е издържал клуба с пари от Виваком, който дори не е окончателно негов.

То е ясно, че е източване, най-вече на Виваком. Проблемът тук, обаче е, как телекома е осчетоводил този разход - като спонсорство(дарение) или както там е точния термин или е като нов заем. Щото ако е второто....
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Левски”