Председателят на тръст „Синя България“ Илия Козарев заяви пред БЛИЦ СПОРТ, че очаква Спас Русев да се върне като собственик и главен акционер на Левски.
„Очаквам Спас Русев да се върне. Нагласите са на сбирката в зала „Универсиада“ тази вечер хората да се обединят около призив за завръщането на бизнесмена като собственик на Левски, а той ще приеме поканата отново да стане главен акционер“, заяви Козарев.
„Личното ми мнение е, че цялата драма с връщането на акциите беше направена, за да се дискредитират двете най-големи фенски организации на Левски – Националния клуб на привържениците и тръст „Синя България“, заради позицията им по време на Общото събрание в понеделник“, допълни шефът на тръста
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
За този който попита как синчец ги изкарва 3 милиона а те били 18, ето как от тези 18, имаш 2,8 милиона кам НАП, 12 милиона за сектора и 3 милоина кам служители, играчи, агенти и собственици/бивши и настоящи/. Тонев уж даде акцийте без пари а сега се оказа чака някаква сума за тях. Пълен амбриаж е този локомотивец
Сумата за строежа на сектора е много завишена. Ако има нов собственик, това се решава много лесно.
Прави се среща със компанийте и им се предлага изплащане на 30 стотинки за лев, ако искат. При положение, че при фалит няма да видят и един лев не знам какво могат да наравят. Нито могат да си вземат строежа, нито да използват Герена с друга цел освен спортна.
Сумата за строежа на сектора е много завишена. Ако има нов собственик, това се решава много лесно.
Прави се среща със компанийте и им се предлага изплащане на 30 стотинки за лев, ако искат. При положение, че при фалит няма да видят и един лев не знам какво могат да наравят. Нито могат да си вземат строежа, нито да използват Герена с друга цел освен спортна.
onegavon написа:Eminem написа:boabbb написа:Всеки има право на мнение и позиция по темата ... Аз отказвам да приемам негативи и да ми е гадно, защото Лупарата, Спас или някой друг пе*ераст си мисли, че може да си върти схемите на гърба на стотици хиляди привърженициА колегата тука е прав - снощи хората ви в "Арена Армеец" бяха много зле, прекалено тихи и унили
Да, превъртях мача и само вие се чувахте.
Но не ми пука, защото аз не съм припознал нито ВК, нито БК. Те не са истинските клубове.
Дори съм крайно негативен към БК, защото това е шибан урод на шибаната тита папазова. Тази пу*ка закри истинският клуб, а уж е левскарка.
Не го закри той , ами го възобнови така да го наречем. Стария клуб имаше 12 млн. борч. Това за баскетболен клуб как ти се струва? Какво да направи да си заложи задника ли ? С волейбола същия номер извъртяхте в по-малки размери. Ама плюхте по нас във футбола. Само Сашо Попов си съдра задника за да запази автентичния клуб ЦСКА във волейбола.Той си знае какво му коства след като му хвърлиха акциите.
12 млн. борч за една купа! Тези пари сигурно се равняват на 60-70 млн. във футбола.
Благодарим за подкрепата!
С радост изразяваме благодарността си и публично към двама немалки акционерири в "ПФК Левски" АД - госпожа Цвета Овчарова и господин Илия Христов, председател на сдружение "Сини сърца" и с позволение на авторите публикуваме техните писма:
Казвам се Цвета Овчарова. Пиша настоящото не само като фен и като левскар, но и като един от НЕМАЛКИТЕ акционери в „ ПФК Левски“ АД. Преди две години, в началото на 2015г., фирмата, в която участвам, подкрепи клуба със сума, която помогна за спасяване лиценза на Левски. Пиша настоящото и като пряк свидетел и участник в последното Общо събрание на акционерите.
Смятам, че поведението на Тръста, НКП и други фенски организации, които всъщност не знаем кои са, е тенденциозно и преднамерено. Аз като фен, като левскар, като публика не желая да бъда представлявана от тях. На събранието, не само че имаше дискусия, но тя продължи доста време и всеки можеше да каже каквото пожелае. Просто Тръстът искаше дискусия не там, където й е мястото. Те изпуснаха страшно много, че не останаха. Аз видях един променен маниер и начин на работа в Левски – сериозен, задълбочен, аналитичен, особено по отношение на финансите и менажирането на клуба.
Считам, че с напускането на г-н Спас Русев в клуба ще настъпи дестабилизация и хаос – неща, от които най-малко има нужда Левски в момент, в който трябва да се решават огромни, трупани с години проблеми.
Нека да помогнем това да не се случи!
И накрая няколко въпроса към хората от Тръст Синя България и НКП: Моля да кажете с имена, цифри, конкретни стъпки и действия как ще управлявате Левски?
И още – как и кой ще поеме отговорността, ако Левски пропадне при едно бъдещо ваше управление?
Как ще поемете историческата отговорност при един евентуален бъдещ провал?
Имам право да задавам тези въпроси като акционер в Левски и като верен привърженик на Левски.
Цвета Овчарова
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
boabbb написа:Щом смяташ, че 2-3 години по селските групи могат да изкупят вината от неплащането на 20-тина милиона - ОК, свободен си да предпочиташ тоя вариант ... Дано само не ви предложат Левски ( Карлово ) след време ( както ми се струва, че в крайна сметка ще стане ) - тия даже и свестни играчи нямат, за разлика от Латекса![]()
Аз лично съм заявявал позицията си по тоя въпрос доста пъти - нямам достатъчно средства, за да издържам моя клуб и да го управлявам както ми е кеф, затова се съобразявам с решенията на тези, които ги имат
И да ви направят карловци
- има ли Левски в нашата група, то това предполага дерби ( сега, вечно ли е , временно ли е - няма значение ) , а какво по-хубаво от едно дерби събота следобяд и 90 минути хранене и селски футбол
Естествено, че не. Аз затова казах, че е далеч от идеален вариант, но е в пъти по-добре от припознаване. Ако решат да правят такива врътки, аз приключвам с БГ футбола, пък всички припознавачи (сини и червени, защото и сини ще има, уви), ако искате, си бройте и мач с Левски Подайва за дерби.
vaskonti написа:Да, знам, че говориш хипотетично и пожелателно, но ако още първата година не успеете да покриете и 20% от годишната вноска, какво ли ще кажат строителите по въпроса? Ще ви чакат ли 10 години?
Аз ако бях шеф на строителната фирма, не бих се съгласил на далаверата изобщо, но там сигурно са обещани други неща, за да не се търсят тия пари веднага. От друга страна, ако ни притиснат да фалираме, от кой ще си вземат тия 12м? Секторът не могат да го продадат, или дадат на някой друг, при тоя вариант, са 100% изгорели.
onegavon написа:
Трай бе будала! Нас това ни устройва ще си ги джасаме докато си оправиме баланса с тях, а те ще се славизират нека да седят за цвят както се казва. Нали ги видя вчера на волейбола живи мъртъвци, една песен не могат да изкарат на предния мач при жените същата работа.Дано поне на дербито се прежалят да дойдат 2-3000 души ,че да не е съвсем като на погребение.
Баланс ще оправяли, боли го някой за баланса с Литекс. Освен вас де, ама вие доказахте, че сте калпава порода.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Не знам дали първата компания е видяла някакви пари от строежа на сектор А, но "автомагистрали Черно море" със сигурност е на плюс от строежа на сектора. След като започнаха строежа на сектора, получиха няколко обществени поръчки. Така че е нагло сега да искат и от Левски пари. Те иначе нямаше да получат тези поръчки.
-
Eminem написа:Не знам дали първата компания е видяла някакви пари от строежа на сектор А, но "автомагистрали Черно море" със сигурност е на плюс от строежа на сектора. След като започнаха строежа на сектора, получиха няколко обществени поръчки. Така че е нагло сега да искат и от Левски пари. Те иначе нямаше да получат тези поръчки.
Искаш да кажеш, че фенове с власт манипулират държавни пари чрез обществени поръчки в интерес на клуб Левски?
Eminem написа:Не знам дали първата компания е видяла някакви пари от строежа на сектор А, но "автомагистрали Черно море" със сигурност е на плюс от строежа на сектора. След като започнаха строежа на сектора, получиха няколко обществени поръчки. Така че е нагло сега да искат и от Левски пари. Те иначе нямаше да получат тези поръчки.
Е на това му викам логика

Нали бехте много възмутени от това, че сте зависими от политико-икономически интереси?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Баси ретардите в тая зала :Д
rhaegar написа:Аз затова казах, че е далеч от идеален вариант, но е в пъти по-добре от припознаване. Ако решат да правят такива врътки, аз приключвам с БГ футбола, пък всички припознавачи (сини и червени, защото и сини ще има, уви), ако искате, си бройте и мач с Левски Подайва за дерби.
Баланс ще оправяли, боли го някой за баланса с Литекс. Освен вас де, ама вие доказахте, че сте калпава порода.
Подкрепям написаното от официалното лице.