Спас Русев си тръгва от Левски ?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Kris_men2000
Re: Окончателно: Спас Русев си тръгва от Левски
Само като чуят името на Наско Сираков и розовите веднага надават вълчи вой.МНОГО АМА МНОГО СТРАХ ВИ Е ДОКАРАЛ НАСКО.И да кажа на тези плиткоумни разбирачи как Наско докарва пари.А ми направете справка 2005 - 2006 година как без един лев Мъри и Наско спечевлиха на Батков 50 000 000 лв за две години.Ето така се прави драги късопаметни разбирачи. А за сафарито Наско доказа на машиниста ,че без него той е една кръгла нула. Една седмица го нямаше и ЛЕВСКИ се срина.Е тое е ЛЕВСКИ без Наско Сираков.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Сираков беше пълен провал при последния си престой. Ще е провал и при всеки следващ негов опит, защото футбола се променя с всеки изминал ден, за разлика от Сираков, който е несъстоятелен към днешна дата!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- Kris_men2000
И скакво се провали Наско? С това ,че докара двама от най добрите треньори за момента,за това ,че той единствено се мъчеше да оправи ЛЕВСКи и всички други бяха срещу него и му пречеха,затова ,че го изолираха защото ЛЕВСКИ тръгваше в права посока,за това , че му скроиха номер с платените наркомани и му накърниха достойнството.С това ли се провали Наско.А и последният му престой Не бе единствен командир в отбора а бе сам между вълци и платени предатели.Кажи ми ти като по-компетентен с какво се провали Наско?
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Организационно, с трансфери, слаби резултати, слаба продукция, всичко. Ако е бил сам сред вълци, не се хваща на хорото, тръгва си веднага щом го разбере и т.н. Наско се провали, избра си Петев въпреки феновете, накрая се изниза и остави батлак след себе си. За мен Петев не орговаря на представите ми за треньор на Левски, ако ти си на друго мнение, ок... 

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Kris_men2000 написа:Само като чуят името на Наско Сираков и розовите веднага надават вълчи вой.МНОГО АМА МНОГО СТРАХ ВИ Е ДОКАРАЛ НАСКО.И да кажа на тези плиткоумни разбирачи как Наско докарва пари.А ми направете справка 2005 - 2006 година как без един лев Мъри и Наско спечевлиха на Батков 50 000 000 лв за две години.Ето така се прави драги късопаметни разбирачи. А за сафарито Наско доказа на машиниста ,че без него той е една кръгла нула. Една седмица го нямаше и ЛЕВСКИ се срина.Е тое е ЛЕВСКИ без Наско Сираков.
Я ни припомни как Сираков е спечелил за 2 години над 25 млн. евро за "Левски"! При това ги е спечелил без да се вложат никакви пари в "Левски"-просто така, от въздуха.
Сафарито показа колко го е еня за "Левски". На "машиниста" не му е работата да ръководи отбора. Виж на СТД това му влиза в задълженията, иначе защо е това С в длъжността му?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
-
koisa написа:Kris_men2000 написа:Назначават Наско Сираков като шеф на ЛЕВСКИ с апсолютна власт.
Хубаво ще го назначат, ама първо трябва да го попитат дали има желание. Не съм много сигурен дали би искал да се занимава с Левски и вечно недоволните фенове при тази криза.
Първо трябва да има някой, от който да цоца здраво и да не носи отговорност, за другото няма да има проблеми.

- Балкански Орел
- Контакти:
Когато някоя легенда дойде на шествие или в Сектор Б, тогава ми го фалете.Единствения жив футболист, който признавам е Паоло Ди Канио, истински лациал, който би работил в клуба и за без пари.
Нашите легенди ги знаем, идват за парата и когато кораба потъва първи си бият камшиците, ей го Боримирката и той една лейди излезе.
Нашите легенди ги знаем, идват за парата и когато кораба потъва първи си бият камшиците, ей го Боримирката и той една лейди излезе.
[center]Levski & Lazio[/center]
Ето ти булка Спасов ден!!! Сега всички се досещате какво следва, нали? Задавате си въпроси, изброявате хора и събития довели до това положение! Когато преди време задавах един единствен въпрос "Кой е този Иво Тонев и откъде дойде с този скъсан парашут" никой не отговаряше. Никой не се интересуваше как със заплата от тотото от 600 лв става шеф на "Левски" и ЗАЩО? Всички бяха доволни - тръстове, лавини, запад, север и юг, защото им даваше парички за да развяват байрячета на стадиона, крадяха половината и после пак и пак. Разни платени модераторчета ми триеха мнение след мнение, може и с това така да се случи (както от Локомотив дойде "голям" шеф, така и тук модератори от друг софийски тим). Сега накъде - към поредното сафари с блеснал гол г*з, или може би империята Бай Ганьо. Предпочитам спомена от отдавна изминалите години с любимия отбор, отколкото тази помия, която ми се сервира сега. Успех на всички, заели се усърдно с финансиране, кадруване, пазаруване и залагане.
Re: Спас Русев напуска Левски до часове
d.milanov написа:ВИВАКОМ сключи договор с ПФК-то за 6 години и така се промени името на стадиона. Става въпрос за едни 12 млн. Сега, ако дойде нов собственик, той няма да може да сложи своите реклами, в противен случай трябва да върне тези 12 млн обратно. Та мисълта ми е, не се ли превърна ПФК-то в заложник на Спас? Не стана ли Спас най-големия кредитор на "Левски"? Кой бизнесмен ще дойде, като стадиона му ще се казва Виваком и всички рекламни пана ще са на Виваком, а не на неговата фирма? Дали вече дълговете не са 18, а 30 млн?
Баси колко си прав. И сега дълговете май наистина скокнаха. И Бокича го няма...