Спас Русев си тръгва от Левски ?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Окончателно: Спас Русев си тръгва от Левски
Русев е сериозен човек, който не дойде със сериозни намерения в "Левски". Дойде да врътне някоя схема и сега си тръгна... уж изтощен от атаките. НКП и Тръста си ги знаем какви са, но чак пък такъв натиск
Нямаше никакво намерение да се занимава сериозно и това се видя от действията му. Пелето спортен директор, никакви нови играчи (качествени), Топузаков за дълго време. Дълговете са си дългове и ще трябва да се плащат, ако искаме да съществуваме. В противен случай А окръжна и нагоре.... а от такова нещо никой няма сметка! Видяхме го добре примера лятото, когато един голям столичен клуб умря....

- damyanov1963
Очаквам изявление на г-н Георги Марков.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Най-смешен ми е пут.ката Даниел Боримиров,който си тръгва веднага щом тръгна да потъва кораба.Еййй оууууу капитаните нали напускат последни?
Този човек за мен не е никакъв мъж,съответно и левскар.
Този човек за мен не е никакъв мъж,съответно и левскар.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
- отец Онуфри
- Контакти:
Бяхме зле още преди да се появи това долно комунистче, а сега като типична п..ка се измъкна и ни остави в още по-големи л..на. Смърт за него и за всички тези, заради които БГ футбола е на това дередже!
[wrapimg=]http://www.lifesport.bg/uploads/images/00312790.jpg[/wrapimg]
[rimg]https://pbs.twimg.com/media/C4wMzMUW8AAgLoc.jpg[/rimg]
[rimg]https://pbs.twimg.com/media/C4wMzMUW8AAgLoc.jpg[/rimg]
ТОВА СТАВА ЗАРАДИ НАРКОМАНИТЕ,НАРКОПЛАСЬОРИТЕ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ НКП И ТРЪСТ СИНЯ БЪЛГАРИЯ
damyanov1963 написа:[offtopic][/offtopic]bobo_13 написа:Много бързо бе...аз го очаквах лятото, той взе че само 6 месеца се задържа. Напълно нормално и естествено развитие на ситуацията. Беше ясно още от август месец. Дори се чудех и спорих с колегите как може да му вярват. Къде е бил 25 години щом е такъв голям левскар? Какви бяха ония смешки за бръснарницата в Перник? Нима наистина е имало балъци дето си мислят, че ще дойде някой да исзипе 30 млн в Левски е тъй? 90% от парите на бизнесмените са във форми, акции, ценни книжа и произведения на изкуството. Никой не държи 100 млн е тй на книжкаСпас беше ясен, дойде да вземе БТК, беше натиснат за помага на Левски, той се измъкна с договр за реклама, което не е никак малко 12 млн за 6 години и така. Да идва следващия.
Ходете гонете и търсете Тото Тонев, че той наби тия борчове с трибуни и тем подобни глупости.
Иначе нали фебновете все мислят, че е лесно да се управлява...ами ето им акциите да действат. Идеален момент. 2 млн сигурни от БТК на година, феновете да ходят на мачове и да донесат от билети и фен артикули още 2 млн за 1 година. От тв права и други подобни още 1 млн лева и ето ти едни 5 млн лева. Сега е и момента да изгоните тия африканчета дето вземат луди пари, а са на курорт и да си играете с ваши кадри и 5 млн са предостатъчни за 1 година. Само като прочетох, че вземате Сакуна ми стана мега смешно. То това момче е не само скарано с фитбола, ами миси, че се играе с ръце
Сега Борето да не му спадне самочувствието, че голям го вадеше///спортен директор, собственик
Ти нали оправи Етър, че сега тръгна и съвети на Левски да даваш
ами Етърчето си е добре. няма дългове, борим се за А група(защо ли ни е), ходим си по 2-3 000 на мач, стадиона ни има един от най-добрите терени, в управата има представители на феновете, новия клуб се създаде с активното участие на феновете.... супер сме си.
Интериорни врати - Врати хармоника
- damyanov1963
bobo_13 написа:damyanov1963 написа:[offtopic][/offtopic]bobo_13 написа:Много бързо бе...аз го очаквах лятото, той взе че само 6 месеца се задържа. Напълно нормално и естествено развитие на ситуацията. Беше ясно още от август месец. Дори се чудех и спорих с колегите как може да му вярват. Къде е бил 25 години щом е такъв голям левскар? Какви бяха ония смешки за бръснарницата в Перник? Нима наистина е имало балъци дето си мислят, че ще дойде някой да исзипе 30 млн в Левски е тъй? 90% от парите на бизнесмените са във форми, акции, ценни книжа и произведения на изкуството. Никой не държи 100 млн е тй на книжкаСпас беше ясен, дойде да вземе БТК, беше натиснат за помага на Левски, той се измъкна с договр за реклама, което не е никак малко 12 млн за 6 години и така. Да идва следващия.
Ходете гонете и търсете Тото Тонев, че той наби тия борчове с трибуни и тем подобни глупости.
Иначе нали фебновете все мислят, че е лесно да се управлява...ами ето им акциите да действат. Идеален момент. 2 млн сигурни от БТК на година, феновете да ходят на мачове и да донесат от билети и фен артикули още 2 млн за 1 година. От тв права и други подобни още 1 млн лева и ето ти едни 5 млн лева. Сега е и момента да изгоните тия африканчета дето вземат луди пари, а са на курорт и да си играете с ваши кадри и 5 млн са предостатъчни за 1 година. Само като прочетох, че вземате Сакуна ми стана мега смешно. То това момче е не само скарано с фитбола, ами миси, че се играе с ръце
Сега Борето да не му спадне самочувствието, че голям го вадеше///спортен директор, собственик
Ти нали оправи Етър, че сега тръгна и съвети на Левски да даваш
ами Етърчето си е добре. няма дългове, борим се за А група(защо ли ни е), ходим си по 2-3 000 на мач, стадиона ни има един от най-добрите терени, в управата има представители на феновете, новия клуб се създаде с активното участие на феновете.... супер сме си.
Благодарение на тебе ли

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Нещата са много ясни и не знам какво толкова се чудим. Спасчо дойде да вземе Виваком и получи бонус Левски. Тъй като той си мислеше че ще придобие контролния пакет на Виваком , което не се случи , фактически той в момента е във фалит и се чуди как да избяга с достоинство. Не че тръста и НКП са много наред, ама той се хвана за най малкото да отпраши за Англия. Ако не бяха те щеше друга причина да си измисли и да избяга , честно казано ако не се обединим нещата отиват както като при розовите ни приятели.
Къде са великите фенове от НКП и Тръста ? Гледам в Арена Армеец има не повече от 60-70 човека Левскари
Тия погребаха великия Левски София !

Тия погребаха великия Левски София !
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
Ако питате мен, не се ядоствайте и не се карайте.
Същото е като Лупи и Митал. Натресоха ЦСКА на Митал по схема: Даваме ти Кремиковци, а ти поемаш и ЦСКА - по тоя схема, като приближен на Митал, Лупи дойде в ЦСКА. Стана едно голямо източване на Кремиковци и едни големи дългове на ЦСКА към Митал.
Спас Русев взе Виваком (официално тези дни) и вече работа в Левски няма. Просто е спуснат по същата схема, а и момента е удобен, щот Бат Бойко не е на власт.
Просто се радвайте, защото ако Русев беше останал, Левски щеше да заборчнее с много към него и на всички ви е ясно какво щеше да стане.
п.с
чета по-горе за феновете на ЦСКА, аз като фен на ЦСКА, не ви положелавам (на никой от вас) да изпита това, което аз преживях. Повярвайте, че изразът: аз вече нямам отбор е несериозен, защото всеки един от нас е живял и живее с неговия си отбор и няма как, не възможно е, от утре да спреш да се интересуваш, съответно, започваш да търсиш алтернативи и живееш с това, което е най-близо до онова, което си загубил.
Същото е като Лупи и Митал. Натресоха ЦСКА на Митал по схема: Даваме ти Кремиковци, а ти поемаш и ЦСКА - по тоя схема, като приближен на Митал, Лупи дойде в ЦСКА. Стана едно голямо източване на Кремиковци и едни големи дългове на ЦСКА към Митал.
Спас Русев взе Виваком (официално тези дни) и вече работа в Левски няма. Просто е спуснат по същата схема, а и момента е удобен, щот Бат Бойко не е на власт.
Просто се радвайте, защото ако Русев беше останал, Левски щеше да заборчнее с много към него и на всички ви е ясно какво щеше да стане.
п.с
чета по-горе за феновете на ЦСКА, аз като фен на ЦСКА, не ви положелавам (на никой от вас) да изпита това, което аз преживях. Повярвайте, че изразът: аз вече нямам отбор е несериозен, защото всеки един от нас е живял и живее с неговия си отбор и няма как, не възможно е, от утре да спреш да се интересуваш, съответно, започваш да търсиш алтернативи и живееш с това, което е най-близо до онова, което си загубил.