Спас Русев си тръгва от Левски ?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Спас Русев напуска Левски до часове
Очко Бибочко и арменеца да почват да правят селекция и да плащат заплати и дългове!
Значи официално оставам без БГ отбор...
Поне аз не мисля да припознавам който и да е друг тим за моя "Левски"
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

- Заклет Левскар
1palq4o1 написа:Значи официално оставам без БГ отбор...
Чакай бре, къде си тръгнал?

Ти фен на Спас Русев ли си, че да оставаш без отбор?
Какво му е на твоя Левски?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Е този път успяхте да затриете отбора, "велики" фенове. Айде сега да плащате заплати, да издържате отбор. Действайте.
- Garra Dembele
- Контакти:
Заклет Левскар написа:1palq4o1 написа:Значи официално оставам без БГ отбор...
Чакай бре, къде си тръгнал?![]()
20 млн. задължения и викаш какво му е на отбора ? Ти определено не си добре! Кой ще води Левски след Спас Русев? Задавал ли си си този въпрос?
Не знам дали съм вече параноичен, но защо си мисля, че тези неща и този "срив" не случайно са точно преди едни много важни избори, които са след месец. Надявам се, че това не е някаква гениална идея на Бочко, който се надява да ни "стимулира" да гласуваме за него. Щото ако е така, поне от мен няма да получи исканото.
Така или инъче всичко е нагласено да се случи на високите етажи от властта, за нас обикновените и прости фенове ни остава да започнем да се дразним. И да чакаме момента, в който ставаме абсолютно същите пионки, както станаха феновете на ЦСКА. Ще започне едно умуване кой и как да ни спаси, кой да се прее*е, за да сме ние спасени. Ще започнат едни предложения. И това е добре дошло за медиите - ще има томове, огромни заглавия за поредното синьо спасение. А допреди година обяснявах как не трябва да се смеем на цесекарите, щото ние сме точно като тях - средство на властимащите да контролират. Поне се надявам да не стигнем "висотите" на червените и да не се налага да отричаме или подкрепяме някакъв тумор, който ще смени името си. Аз поне няма да подкрепя такова нещо, както и много от интелигентните цесекари не подкрепят онова там с тирето.
В заключение ще кажа само, че явно България е държава, в която с огромна лекота се затриват традиции, история и мечти. И това важи не само за Левски, не само за спорта, а за всичко, до което се докоснат парите и властта.
Така или инъче всичко е нагласено да се случи на високите етажи от властта, за нас обикновените и прости фенове ни остава да започнем да се дразним. И да чакаме момента, в който ставаме абсолютно същите пионки, както станаха феновете на ЦСКА. Ще започне едно умуване кой и как да ни спаси, кой да се прее*е, за да сме ние спасени. Ще започнат едни предложения. И това е добре дошло за медиите - ще има томове, огромни заглавия за поредното синьо спасение. А допреди година обяснявах как не трябва да се смеем на цесекарите, щото ние сме точно като тях - средство на властимащите да контролират. Поне се надявам да не стигнем "висотите" на червените и да не се налага да отричаме или подкрепяме някакъв тумор, който ще смени името си. Аз поне няма да подкрепя такова нещо, както и много от интелигентните цесекари не подкрепят онова там с тирето.
В заключение ще кажа само, че явно България е държава, в която с огромна лекота се затриват традиции, история и мечти. И това важи не само за Левски, не само за спорта, а за всичко, до което се докоснат парите и властта.
Последна промяна от MJ23 на 22 фев 2017 09:50, променено общо 2 пъти.
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!
Изненадващо и почти моментално след изчезването на ГЕРБ от власт.
Случайност?
Случайност?

Заклет Левскар написа:1palq4o1 написа:Значи официално оставам без БГ отбор...
Чакай бре, къде си тръгнал?![]()
Не съм привърженик на Русев, Батков, Гугутката или Шматката, ама като гледам и ние тръгнахме по пътя на червените! Непрокопсаник след непрокопсаник начело на отбора, все по-слаби резултати, загиващ отбор и никаква визия как да се оправят нещата!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

Billy Bones написа:Май ще лъсне г..а на дъртата педеруга!Явно не е дал и една стотинка в клуба,щом толкова лесно си тръгва
И на мен ми е много чудно как си тръгва човек от дадена фирма "ако евентуално е инвестирал някакви пари" - защото това е все едно да ги хвърли на вятъра.... Ех нашите "бизнесмени" много ербап :D
За съжаление Левски и ЦСКА се превърнаха от социални феномени в отбори-добавена стойност. Някой отгоре нарежда на разни бизнесмени че трябва да поддържат даден отбор...в замяна на някой сделка, обществена поръчка, чистене на боклук и какво ли не. Така няма да стане. А феновете да издържат отбор...пълен абсурд.