Спас Русев е новият собственик на Левски!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Думите на Спас Русев по нова телевизия тази сутрин
Абе какви фалити, какви чудесии ви гонят? Не им влизайте в припознаваческите мантри.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Абе какви фалити, какви чудесии ви гонят? Не им влизайте в припознаваческите мантри.
Е как какви - сини! Трудно е за вярване, нали?
Но поне имате пред себе си челния опит на ЦСКА. Виждате кое до какво води, така че припознаването го изключвате и си тръгвате с ново дружество от А окръжна.

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
ти гледай ловеч да дали ще си платят ,че май ,ни емблема ни стадион ,онея от 1948 ,май ще си вземат всичко.към русия с любов
Вчера загубихме един мач....
Цска преди да фалира нямаше победи в абсолютно всички мачове през пролетния сезон. И за да е метаморфозата пълна, в последния кръг биха Литекс и с внедриха в неговото тяло.
Цска преди да фалира нямаше победи в абсолютно всички мачове през пролетния сезон. И за да е метаморфозата пълна, в последния кръг биха Литекс и с внедриха в неговото тяло.
NOMER14 написа:Вчера загубихме един мач....
Ситуацията няма нищо общо с печеленето или губенето на мачове. Нали не искаш да кажеш, че ЦСКА ако бе спечелил въпросните загубени мачове и нямаше да фалира?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
ico49 написа:ти гледай ловеч да дали ще си платят ,че май ,ни емблема ни стадион ,онея от 1948 ,май ще си вземат всичко.към русия с любов
Няма лошо в това бе, Ицко. 1948 е по-добрият вариант.
абе кви тъпотии ръсите ,за какви фалити говорите ,ти чул ли си нап да са казали че не си плащаме задълженията или от бфс,това да не ти е оня отбор ,който с години не си плащаше ,нашта задължения за съм към на 4 милиона и се погасяват още от времето на тонев ,другите към стадиона стрителни фирми ти не четеш ли че всичко е разрочено или само си чешете езика.аре стига тъпотии,при онея имаше задължения към нап ,които не се плащаха с години.
Добре де, нека ти да си прав.
Хубаво господа ревете че не е допустимо фалит, за тази трибуна която ще тежи като воденичен камък и трудно ще се изплати, какво следва след това за десет години трябва да се изплати аз лично не виждам точно как ще се случи това, може ми с игра в лига европа или шамп.лига ли как, като нямаме и два лева за скапана и нормална селекция в последните може би 7-8 години.Хайде някакви разумни идеи да коментираме защото след ср ще дойде и следващия на който ще му подарят акциите и така ще се въртим в един опорочен кръг. Може пък аз да съм се объркал нещо, а кое така е хубаво да ме поправите.
- vratar4eto
- Контакти:
За едно нещо е прав Русев - ако няма фенове на стадиона, няма как да стане. Пълен ли е стадиона, ще има рекламодатели, приходи от билети и т.н. Ако само гледаме по телевизора, пари няма да има, но и няма защо да се оплакваме, в крайна сметка всичко зависи от нас.
Казвате, че сме тръгнали по пътя на червените, еми факт - те винаги освен за "важните мачове" са били по 300 фена на мач. Започнахме и ние така да правим и само да се оплакваме. Може би в това е проблемът.
Казвате, че сме тръгнали по пътя на червените, еми факт - те винаги освен за "важните мачове" са били по 300 фена на мач. Започнахме и ние така да правим и само да се оплакваме. Може би в това е проблемът.