Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот sin4ec » 28 яну 2017 22:10

koisa написа:Юношите няма как да получат еднакъв шанс с играчи, на които се плаща достатъчно много или са броени пари за тях. Това няма как да стане! От тях (юношите) се изисква в тренировките да спечелят доверието на треньора и да покажат, че имат качества и заслужават да им се гласува доверие в определени мачове. Такова доверие определено ще получат в края на срещата, срещу по-слаб съперник или в мач за купата.

Ако Мъри мислеше така, Коприваров и Домо щяха да носят вода за поливане на терена.
Това са глупости. Но както и да е, Лц скоро ще направи базата в София и ще приключи споровете. И да-ще обере децата, предимно на Левски. Което ще ви освободи от терзанията за школата-така и така не ви бърка, купуваме си негри на кило и това е. После ще следва рев, че някойси някога е бил прав, ама квоотуй, както би казал Гаврош?
Но все пак нека изчакаме ОС. Там ще станат ясни много неща.
Ако обаче не се акцентира на школата като приоритет и инвестиции-повярвайте, много деца догодина няма да са вече в Левски. За себе си не мога да кажа на този етап, но ако няма развитие...
Може би сърцето ще надделее. Но сърцето вече не е само за Левски, а има и нещо друго...
Ако за Левски не е приоритет да създадат условия за децата си-аз искам да създам условия за моето. Ако за Левски тези деца са ненужни-на други ще са нужни.
Ако детето ми не се чувства добре там, как мислите?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 28 яну 2017 22:38

koisa написа:Юношите няма как да получат еднакъв шанс с играчи, на които се плаща достатъчно много или са броени пари за тях. Това няма как да стане! От тях (юношите) се изисква в тренировките да спечелят доверието на треньора и да покажат, че имат качества и заслужават да им се гласува доверие в определени мачове. Такова доверие определено ще получат в края на срещата, срещу по-слаб съперник или в мач за купата.

На практика тук е така. И това е грешка. Няма как да развиеш някой (ако има хляб в него) само с тренировки. Пускаш го в мачовете и ако става - печели място в отбора, ако не - чао, успех ви пожелаваме.

И да, може би се започва с мачове за Купата и срещу слаби противници, но истинския тест (за тези, които стигнат до него) е пускането в сериозен мач. Разбира се, има риск и затова треньора трябва да прецени много добре дали си струва да опита.

Ако един млад българин не може да се пребори с един вносен негър - ОК, ясно защо е резерва. Но пък ако един вносен негър не може да си спечели титулярното място играейки по-добре от младия българин какъв е смисъла да се пръскат куп пари за него?

Аз не казвам, че видите ли сега на момента сме бъкани с хора, които могат скоро да станат част от отбора. Но за да има шанс НЯКОЙ ДЕН да имаме читави футболисти плод на синя школа трябва СЕГА да се прави нужното тая школа да работи, ама качествено.

Ок, нека се вземат негри, скандинавци или каквито там дойдат ако има пари за тях. Но да се взимат само ако те могат да донесат развитие, пробив до групите на ЛЕ примерно, да дойдат някакви пари. И каквито и играчи да се купуват да се отделят пари и за школата. Не се ли инвестира в нея няма как тя когато и да е да донесе резултати.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 28 яну 2017 23:16

sin4ec написа: Ако Мъри мислеше така, Коприваров и Домо щяха да носят вода за поливане на терена.

Домо и Коприваров са продукт на съвсем различно време. От тогава колко юноши като тях са излезли от школата? Орачев, близнаците Цоневи, Мисяк и останалите малко шансове ли получиха?? Как може Дидо преди да се контузи още с влизането да покаже, че заслужава доверие и титулярно място, а тези сега не могат? Тези дето заслужават шанс и доверие се виждат още с първите стъпвания на терена, вечните надежди също.

sin4ec написа:Това са глупости. Но както и да е, Лц скоро ще направи базата в София и ще приключи споровете. И да-ще обере децата, предимно на Левски. Което ще ви освободи от терзанията за школата-така и така не ви бърка, купуваме си негри на кило и това е. После ще следва рев, че някойси някога е бил прав, ама квоотуй, както би казал Гаврош?
Но все пак нека изчакаме ОС. Там ще станат ясни много неща.
Ако обаче не се акцентира на школата като приоритет и инвестиции-повярвайте, много деца догодина няма да са вече в Левски. За себе си не мога да кажа на този етап, но ако няма развитие...
Може би сърцето ще надделее. Но сърцето вече не е само за Левски, а има и нещо друго...
Ако за Левски не е приоритет да създадат условия за децата си-аз искам да създам условия за моето. Ако за Левски тези деца са ненужни-на други ще са нужни.
Ако детето ми не се чувства добре там, как мислите?

Деца в Левски винаги ще има и винаги ще получават повече шанс за изява от тези в Лудогорец. Там шансът някое момче да се пребори със скъпоплатените бразилци е минимален.
Знам, че детето ти тренира в Левски и вероятно заради това постоянно пишеш за школата.
Не мислиш ли, че треньорите всекидневно наблюдават юношите в отбора и най-добре знаят кога да им гласуват доверие? Вярвам, че при Топчо и Боримиров юношите ще получават достатъчно шансове когато трябва. След това всичко зависи само от тях да си разкрият потенциала!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 28 яну 2017 23:26

Betchualeng Arnaikem написа:На практика тук е така. И това е грешка. Няма как да развиеш някой (ако има хляб в него) само с тренировки. Пускаш го в мачовете и ако става - печели място в отбора, ако не - чао, успех ви пожелаваме.

И да, може би се започва с мачове за Купата и срещу слаби противници, но истинския тест (за тези, които стигнат до него) е пускането в сериозен мач. Разбира се, има риск и затова треньора трябва да прецени много добре дали си струва да опита.

Ако един млад българин не може да се пребори с един вносен негър - ОК, ясно защо е резерва. Но пък ако един вносен негър не може да си спечели титулярното място играейки по-добре от младия българин какъв е смисъла да се пръскат куп пари за него?

Аз не казвам, че видите ли сега на момента сме бъкани с хора, които могат скоро да станат част от отбора. Но за да има шанс НЯКОЙ ДЕН да имаме читави футболисти плод на синя школа трябва СЕГА да се прави нужното тая школа да работи, ама качествено.

Ок, нека се вземат негри, скандинавци или каквито там дойдат ако има пари за тях. Но да се взимат само ако те могат да донесат развитие, пробив до групите на ЛЕ примерно, да дойдат някакви пари. И каквито и играчи да се купуват да се отделят пари и за школата. Не се ли инвестира в нея няма как тя когато и да е да донесе резултати.

Ами погледни как правят големите европейски отбори. Там не налагат юноши напук само, защото са такива.
Тренират определено време с първия отбор и треньорът решава на кои от тях да даде шанс в определени мачове или когато отборът води с 2-3:0. Когато не покажат, че заслужават да са титуляри следва преотстъпване в друг/и отбор/и. Дава се шанс на следващите и така. Там дори разчитат на повече маймуни и играчи за десекти милиони, но все пак юношите получават няколко шанса да покажат какво могат без да се рискуват точки, мач и класиране. Не случайно треньорите на стаж в големите отбори като се върнат тук казват, че сме прекалено изостанали във всяко едно отношение.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 яну 2017 23:48

koisa написа:Знам, че детето ти тренира в Левски и вероятно заради това постоянно пишеш за школата.
Не мислиш ли, че треньорите всекидневно наблюдават юношите в отбора и най-добре знаят кога да им гласуват доверие? Вярвам, че при Топчо и Боримиров юношите ще получават достатъчно шансове когато трябва. След това всичко зависи само от тях да си разкрият потенциала!

Аз пиша от много време за школата, защото генетично съм свързан с нея. Детето ми е там отскоро, и не знам дали ще бъде в школата догодина. Наистина не знам. По-вероятно е да не е , и не защото има оферти от други. Те са ми през хОя. А защото Левски не се грижи за децата си. Не ги ебава за нищо. Юруков в момента сам се бори, налага методика, ама...
Борето и той се мъчи, но това е мъчение...има огромен напредък и проблясъци, ама са нужни инвестиции. Не може децата да играят на -7 градуса, а мъжете избягаха в Кипър.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

angel93
Контакти:

Мнениеот angel93 » 28 яну 2017 23:51

А защо като излезне някое читаво момче в Славия ,Пирин или които и да е друг отбор не ги купуваме наще вместо това взимат по-скъпи чужденци и плащат пари за негри.

adrian_1975
Контакти:

Мнениеот adrian_1975 » 29 яну 2017 00:23

1.Изолиран ли е Станислав Ангелов и какъв е към днешна дата неговият статут?

2.Отменено ли е решението на стария УС цялата спортно-техническа власт да е в ръцете на спортния директор и той да носи цялата отговорност за взетите решения? Ако е отменена кога а защо?

3. Кой в крайна сметка е отговорен за случващото се в клуба, що се отнася до спортно-техническите въпроси?

4. Как си представя собственикът да управлява клуба при размити отговорности в структурите под него?

5. Възнамерява ли собственикът да прекрати практиката спортно-техническото ръководство да се използва като „бушон”.

6. Кой отговаря за селекцията?

7.Какви са реалните цели пред отбора и какви действия ще се предприемат при евентуалното им неизпълнение?

8. Изискал ли е собственикът дългосрочна програма за развитие на първия отбор и ДЮШ от спортния директор. Ако – да, какво е заложено в нея. Ако – не, защо?

ОТГОВОРИТЕ! :????????????? ;)

Управленска част:

1.Какви са конкретните поименни промени в Надзорния съвет, предвидени за 3-ти февруари?

Пак ще ви замажем очите малко...

2.От какво са предизвикани те (тук настояваме за ясна и точна аргументация)?

~` Ба ли му мамата , нали трябва да имитираме дейност.

3. Подсигурено ли е и докога финансовото бъдеще на клуба?

Ба ли му мамата - ако успеем да откраднем Виваком, ше има кинти.

5.Какво се случва с дадените от господин Русев обещания за нова козирка и табло?

Ще ти купя сине колело, ама друг път.....

6. У привържениците се наслагва впечатлението, че клубът е заложник на политико-икономически интереси. Истина ли е това, и ако е така - каква е ролята на господин Русев в тях? Ако не е така, кога господин Русев ще започне да се държи като собственикът, който хората очакват, и ще представи ясна визия за развитие на целия клуб, спазвайки дадените обещания?
Ако бацето не вземе изборите не знам дали ще може открадмен телекома. Политика - и мен ме набутаха некви кинти да давам тук, не сте само вие преебаните:(

1.Изолиран ли е Станислав Ангелов и какъв е към днешна дата неговият статут?

е Изгонихме го вече, стига ревахте..

2.Отменено ли е решението на стария УС цялата спортно-техническа власт да е в ръцете на спортния директор и той да носи цялата отговорност за взетите решения? Ако е отменена кога а защо?

Нема пари, какво значение има....

3. Кой в крайна сметка е отговорен за случващото се в клуба, що се отнася до спортно-техническите въпроси?

Днес един, утре друг - само не ревете

4. Как си представя собственикът да управлява клуба при размити отговорности в структурите под него?

И аз още се чудя как ме набутаха тук:(

5. Възнамерява ли собственикът да прекрати практиката спортно-техническото ръководство да се използва като „бушон”.

На самотек най-добре, докато най - накрая откраднем телекома.

6. Кой отговаря за селекцията?

Без пари - каня ви Вас НФК :)))

7.Какви са реалните цели пред отбора и какви действия ще се предприемат при евентуалното им неизпълнение?

Да не ревете много много, докато прилапам Виваком. Ако не стане си отивам в Лондон ,а Вие ..........(((((((((((
ЦСКА 1948
8. Изискал ли е собственикът дългосрочна програма за развитие на първия отбор и ДЮШ от спортния директор. Ако – да, какво е заложено в нея. Ако – не, защо?
Искал съм - - да не ме псуват феновете до юни, тогава ще е я ясно дали ще заграбим с Баце Телекома. Засега се справят момчетата:))

Ето ви отговори, за съжаление, но отговарящи на много адекватната декларация

Но левскари ходете на мачове, трябва да спасим Левски
Само Левски

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 29 яну 2017 00:25

Синчец, вземи си почини малко от писане за: школата, децата и негрите на кило.
Разбрахме позицията ти! Повтарям: РАЗБРАХМЕ Я!!!

Koisa го каза много правилно - как така Дидо беше готов за да играе титуляр и се раздаваше, а Боби Цонев, който не е като да не получаваше шансове от СС, преди да се контузи, имаше само епизодични проблясъци. А Ради? Освен с пасове-загадки, май с нищо друго не го запомнихме.
Орачев е посредствен, явно. Щом до на тия години никакъв го няма. За къде да го чакаме? Има дрибъл и центриране. Ако това е талант, да речем 10%, останалите 90% трябва да дойдат от работа и тренировки. В защита е покъртително зле. По-голям резон има да бе налаган като крило.
Краев колко талант има е относително, повече го докарва от желание и старание, но има страшн много брак в играта му. Отделно, че за 50-60 мача или колкото там има за Левски вече трябваше да е дръпнал доста напред.
Илия Димитров? Това момче колкото малко е играло, толкова и нищо не е показало.
Цоневи, Орачев, Краев, Дидо, Илия Димитров. Преди тях Мисяк, Стивън Петков и Вутов, който се представяше добре във времето, в което игра при нас. Това са 9 юноши, застъпили се в Левски. Всички от тях получиха шанс да тренират с мъжкия отбор и да играят мачове с екипа на Левски. Краев и Дидо са в отбора и фигурират в плановете на треньора. Другите, малко или много, са в 9-та глуха. Не е като да са просперирали, така като гледам. 2 от 9 не е зле, макар този списък да е избирателен и доста разтеглив във времето. Показва просто, че не е като да не са пробвани юноши.

Не знам колко пъти ще ги дъвчем едни и същи неща. Една и съща дискусия, провокирана най-често от теб и още няколко съфорумника.
Самоцелното налагане на юноши, за да натякваме, че ние може да не печелим нищо (и респективно клуба да не се развива), но не сме като Лудогорец, дето бият и печелят, обаче нямат българи.
Това, че в Левски се водят най-куците коне (колективно от всички по веригата - собственик, директори, скаути, треньори и тн) не значи, че е безсмислено да се търсят чужденци, които да вдигат класата на отбора.

Как пък чужденците на Лудогорец намираше класни чужденци във време, в което Левски даваше по 30 хил на месец на Цецо Генков и Димитър Макриев? Как Ботев, Локо Пловдив и Литекс, че и Морето и Славия редовно намират по-класни чужденци от Левски?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 яну 2017 01:44

koisa написа:
Betchualeng Arnaikem написа:На практика тук е така. И това е грешка. Няма как да развиеш някой (ако има хляб в него) само с тренировки. Пускаш го в мачовете и ако става - печели място в отбора, ако не - чао, успех ви пожелаваме.

Ами погледни как правят големите европейски отбори. Там не налагат юноши напук само, защото са такива.
Тренират определено време с първия отбор и треньорът решава на кои от тях да даде шанс в определени мачове или когато отборът води с 2-3:0. Когато не покажат, че заслужават да са титуляри следва преотстъпване в друг/и отбор/и. Дава се шанс на следващите и така. Там дори разчитат на повече маймуни и играчи за десекти милиони, но все пак юношите получават няколко шанса да покажат какво могат без да се рискуват точки, мач и класиране. Не случайно треньорите на стаж в големите отбори като се върнат тук казват, че сме прекалено изостанали във всяко едно отношение.

Основното е, че колкото и пари да харчат за класни футболисти тези отбори не пестят пари за школите си и държат на качествената работа с децата. Точно затова успяват да извадят по някой футболист, който да се пребори за място в отбора, а често успяват да продадат някои от играчите, които не успяват да се наложат в тима и така да спечелят някакви пари от тях.

Точно затова мисля, че каквито и играчи да се купуват трябва това да не е за сметка на парите за школите и качествената работа в тях. Но това.. при положение, че школата е истинска и се работи с децата в нея правилно.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
OGI1914RZ
Контакти:

Мнениеот OGI1914RZ » 29 яну 2017 11:24

Когато преди месец, в началото на декември, при привличането на Яблонски, писах тук във форума, че обяснението за привличане на още един централен защитник е може би преорентиране на тактическата постройка към 3-5-2 , много хора тук ми се подиграха. Аз лично съм радостен и положително настроен, към тази промяна предприета от Топчо. Винаги съм се възхищавал от треньори които не робуват на схеми и формации, а редят на терена най доброто, на най подходяща позиция.Нямаме бекове... имаме нелоши бекхалфове,Прохазка и Огнянов.. Помнете ми думата!!!! Нар ще покаже истинското си лице на върха на атаката. Левски трябва на мач да създава поне по 5/6 чисти голови ситуации. Щом с 1 нападател не става, с двама ще стане! САМО ЛЕВСКИ!!!!

Върни се в “Левски”