1.Изолиран ли е Станислав Ангелов и какъв е към днешна дата неговият статут?
2.Отменено ли е решението на стария УС цялата спортно-техническа власт да е в ръцете на спортния директор и той да носи цялата отговорност за взетите решения? Ако е отменена кога а защо?
3. Кой в крайна сметка е отговорен за случващото се в клуба, що се отнася до спортно-техническите въпроси?
4. Как си представя собственикът да управлява клуба при размити отговорности в структурите под него?
5. Възнамерява ли собственикът да прекрати практиката спортно-техническото ръководство да се използва като „бушон”.
6. Кой отговаря за селекцията?
7.Какви са реалните цели пред отбора и какви действия ще се предприемат при евентуалното им неизпълнение?
8. Изискал ли е собственикът дългосрочна програма за развитие на първия отбор и ДЮШ от спортния директор. Ако – да, какво е заложено в нея. Ако – не, защо?
ОТГОВОРИТЕ!

????????????

Управленска част:
1.Какви са конкретните поименни промени в Надзорния съвет, предвидени за 3-ти февруари?
Пак ще ви замажем очите малко...
2.От какво са предизвикани те (тук настояваме за ясна и точна аргументация)?
~` Ба ли му мамата , нали трябва да имитираме дейност.
3. Подсигурено ли е и докога финансовото бъдеще на клуба?
Ба ли му мамата - ако успеем да откраднем Виваком, ше има кинти.
5.Какво се случва с дадените от господин Русев обещания за нова козирка и табло?
Ще ти купя сине колело, ама друг път.....
6. У привържениците се наслагва впечатлението, че клубът е заложник на политико-икономически интереси. Истина ли е това, и ако е така - каква е ролята на господин Русев в тях? Ако не е така, кога господин Русев ще започне да се държи като собственикът, който хората очакват, и ще представи ясна визия за развитие на целия клуб, спазвайки дадените обещания?
Ако бацето не вземе изборите не знам дали ще може открадмен телекома. Политика - и мен ме набутаха некви кинти да давам тук, не сте само вие преебаните:(
1.Изолиран ли е Станислав Ангелов и какъв е към днешна дата неговият статут?
е Изгонихме го вече, стига ревахте..
2.Отменено ли е решението на стария УС цялата спортно-техническа власт да е в ръцете на спортния директор и той да носи цялата отговорност за взетите решения? Ако е отменена кога а защо?
Нема пари, какво значение има....
3. Кой в крайна сметка е отговорен за случващото се в клуба, що се отнася до спортно-техническите въпроси?
Днес един, утре друг - само не ревете
4. Как си представя собственикът да управлява клуба при размити отговорности в структурите под него?
И аз още се чудя как ме набутаха тук:(
5. Възнамерява ли собственикът да прекрати практиката спортно-техническото ръководство да се използва като „бушон”.
На самотек най-добре, докато най - накрая откраднем телекома.
6. Кой отговаря за селекцията?
Без пари - каня ви Вас НФК

))
7.Какви са реалните цели пред отбора и какви действия ще се предприемат при евентуалното им неизпълнение?
Да не ревете много много, докато прилапам Виваком. Ако не стане си отивам в Лондон ,а Вие ..........(((((((((((
ЦСКА 1948
8. Изискал ли е собственикът дългосрочна програма за развитие на първия отбор и ДЮШ от спортния директор. Ако – да, какво е заложено в нея. Ако – не, защо?
Искал съм - - да не ме псуват феновете до юни, тогава ще е я ясно дали ще заграбим с Баце Телекома. Засега се справят момчетата:))
Ето ви отговори, за съжаление, но отговарящи на много адекватната декларация
Но левскари ходете на мачове, трябва да спасим Левски
Само Левски