Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот mikata » 24 яну 2017 18:36

Пелето дали е заминал за Кипър с отбора?
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 24 яну 2017 19:23

mikata написа:Пелето дали е заминал за Кипър с отбора?

[offtopic]Не, крепи онзи стълб на Герена , дето щеше да пада :)[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 24 яну 2017 21:50

rhaegar написа:
honda написа:Ако искаме да обиграваме футболисти на други отбори - пълно е с момчета собственост на Милан, Ювентус ,Интер -готови да ни бъдат преотстъпени. Аз знам за предложения на Милан и Ювентус да ни дадат техни юноши да ги обиграваме,за мен такава практика няма никакъв смисъл, нещо от което Левски не печели нищо.

За какво пък някой голям отбор ще си даде футболистите в нашето първенство? Да играят на ниви, срещу абсолютни дърводелци, на ниво, по-трагично от тяхната трета дивизия?

Преди време Левски имаше предложения и от Ювентус ,и от Милан . Когато преди време Академик(или Септември) имаха сключен подобен договор с Интер - дойодха доколкото си спомням 2 момчета ,които не се запомниха с нищо. Определено не става дума за играчи с шанс да попаднат в първия отбор в определено момент,какъвто е случая в момента с Вутов и Удинезе. Като в тези случаи и отборите имат изискване техните футболисти да са титуляри. Това е една практика от която аз лично не виждам никакъв смисъл. Представи си хипотетичната ситуация - вземаме 3 момчета от Милан и още 3 от Ювентус - класираме се за ЕКТ и един ден след завършване на първенството тези момчета си заминават за Италия и с какво ще играем в ЕКТ?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 24 яну 2017 22:07

Трябва ни ляв бег и да затваряме селекцията.
Погледите вече са насочени към ОС. Не знам защо, но имам чувството, че се подценява СР. Ще е любопитно какво ще предложи. Определено...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 24 яну 2017 22:24

koisa написа:
honda написа: Отделно в момента в центъра на терена имаме достатъчно игрчи - де Нойер, Костадинов, Бурабия, Аниете, Краев , Прохазка за Сукуна също чувам ,че най-силната му позиция е зад нападателя. Неслучайно Г.Янев ,който е чист плеймейкър беше даден под наем в Спартак(Пл).

Кой от изброените играчи в момента се справя добре като плеймейкър, че аз такъв не виждам. Липсва ни човек като Дарко и Бедоя, а нито един от изброените не притежава качествата на двамата за да бъде плеймейкър. Ако си гледал контролата с Виторул ще забележиш, че продължаваме с яловото представяне напред и липсата на плеймейкър си казва думата. :geek:

Би ли ми посочил колко отбори в световния футбол играят с плеймейкър?
Според мен в съвременния футбол тази позиция вече практически не съществува. В съвременния футбол много малко отбори си позволяват да играят с футболист ,които участва само в офанзивен план, няма как при почти всяка една атака топката да минава през един играч. Сега вече всички футболисти,особено халфовете участват и в двете фази на играта. Дори великолепни футболисти като Зидан, Пирло или Снайдер,които се сочат като най-добрите плеймейкъри в света за св определен период от време в голям момент от кариерата си играеха на позиция която в България се нарича дефанзивен халф. Дори когато бяха на върха на славата си те участваха и в двете фази на играта. Между другото май само в България съществува това разделение на офанзивни и дефанзивни полузащитници. В съвременния футбол вече практически изчезнаха футболисти като Марадона,Савичевич, Хаджи или Платини ,които да излъжат няколко зашитника и да дадат голов пас на съотборник ,но не участват в защитната игра на отбора си.
Апропо ,къде успя да глеадщ мача с Виторул?- Аз лично гледах един 2-минутен клип и не мога да направя никакви изводи ,още повече ,че за Левски играха около 20 футболисти и реално в официален мач няма да има такъв експериментален състав.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 24 яну 2017 22:39

sin4ec написа:Трябва ни ляв бег и да затваряме селекцията.
Погледите вече са насочени към ОС. Не знам защо, но имам чувството, че се подценява СР. Ще е любопитно какво ще предложи. Определено...

Определено , може и един остър флангови футболист,но ако ще се налага схема с двама нападатели може да се мине и без крило.
За мен също най-важния мач за нас ще се играе преди началото на сезона. Определено СР е човек,който никой в България не може да си позволи да подценява . Въпроса е доколко на него му се занимава с Левски. Аз не изключвам и варианта в Левски да влезе нов играч. Което за мен е най-добрия вариант.
Вече не е кой знае каква тайна,че се задава нова световна икономическа криза и най-верочтно от т.н. "българска икономика" реално ще останат комуникации, високи технологии, енергетика ,фармация и обществени поръчки. Много вероятно е доста от "конкурентите" да идат в канала.
Но в условия на криза на всеки трябва да е ясно,че необосновани харчове не се правят,ако не се спазва това правило много лесно може да се окажем в позиция сходна на един клуб играещ с червени екипи до преди 2 години.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 24 яну 2017 22:44

Май ще обявят и договора с Китайците :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 24 яну 2017 22:53

Honda, поздравления за поста!
В школата Юруков от три години налага виждането, че всяко дете трябва да може да играе навсякъде. И да владее както похватите на нападател, така и на защитник. Изказвания от сорта " ама аз не мога да играя отляво..." не се ебават. Ще играеш, където те сложи тренера и точка! Бъдещето на футбола е в атлетизъм и владеене на всички похвати.
В същото време в школата расте едно хлапе, което е с уникален талант на " плеймейкър". Как ще се процедира с него-предстои да видим.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

angel93
Контакти:

Мнениеот angel93 » 24 яну 2017 23:14

honda написа:
koisa написа:
honda написа: Отделно в момента в центъра на терена имаме достатъчно игрчи - де Нойер, Костадинов, Бурабия, Аниете, Краев , Прохазка за Сукуна също чувам ,че най-силната му позиция е зад нападателя. Неслучайно Г.Янев ,който е чист плеймейкър беше даден под наем в Спартак(Пл).

Кой от изброените играчи в момента се справя добре като плеймейкър, че аз такъв не виждам. Липсва ни човек като Дарко и Бедоя, а нито един от изброените не притежава качествата на двамата за да бъде плеймейкър. Ако си гледал контролата с Виторул ще забележиш, че продължаваме с яловото представяне напред и липсата на плеймейкър си казва думата. :geek:

Би ли ми посочил колко отбори в световния футбол играят с плеймейкър?
Според мен в съвременния футбол тази позиция вече практически не съществува. В съвременния футбол много малко отбори си позволяват да играят с футболист ,които участва само в офанзивен план, няма как при почти всяка една атака топката да минава през един играч. Сега вече всички футболисти,особено халфовете участват и в двете фази на играта. Дори великолепни футболисти като Зидан, Пирло или Снайдер,които се сочат като най-добрите плеймейкъри в света за св определен период от време в голям момент от кариерата си играеха на позиция която в България се нарича дефанзивен халф. Дори когато бяха на върха на славата си те участваха и в двете фази на играта. Между другото май само в България съществува това разделение на офанзивни и дефанзивни полузащитници. В съвременния футбол вече практически изчезнаха футболисти като Марадона,Савичевич, Хаджи или Платини ,които да излъжат няколко зашитника и да дадат голов пас на съотборник ,но не участват в защитната игра на отбора си.
Апропо ,къде успя да глеадщ мача с Виторул?- Аз лично гледах един 2-минутен клип и не мога да направя никакви изводи ,още повече ,че за Левски играха около 20 футболисти и реално в официален мач няма да има такъв експериментален състав.

Тва е така но вмомента футболист тип Бедоя или Дарко нямаме а е добре халфовете да се допълват като качества.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 25 яну 2017 00:41

.
.
.
Отделно доста се говори за Ант. Вутов- аз не виждам никакъв смисъл да обиграваме футболист на друг отбор. Все пак той си е собственост на Удинезе- на нас не ни трябва футболист за 3 месецаАко искаме да обиграваме футболисти на други отбори

То и де Нойер и Костадинов влизат в графата на Вутов, тъй като лятото си тръгват.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “Левски”