Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот sin4ec » 11 яну 2017 20:45

Red_Neck написа::mrgreen:
Хем ше го уволняваш дисциплинарно и няма да му плащаш, хем ще искаш пари от трансфер ... :)
Тва кога го измисли? ;)

Просто е. Ако някой го иска, трябва да се споразумее с нас. Инак Деса гори за две години. Дисципа може да се избегне, ако този някой плати трансферна сума. Мисли малко... :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

angel93
Контакти:

Мнениеот angel93 » 11 яну 2017 21:16

А аз помня за Огнянов как се говореше че сме го взимали за заместник на Гари Родригез...След като деса се маха спешно имаме нужда от крило не знам дали ще се справи Огнянов на нас ни трябва футболист който да умее да действа в згъстена защита последния добър такъв беше Либан Абди , последните мачове и Деса загатна за качества но явно няма да го бъде...
ПП.Сега погледнах къде е Либан Абди играе в слабак от Норвегия.Началото на 2016 е можело да го вземем за без пари ама наще...
Последна промяна от angel93 на 11 яну 2017 21:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 11 яну 2017 21:17

Нар се прибра в София на път към Кипър
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
charcoal
Контакти:

Мнениеот charcoal » 11 яну 2017 21:48

angel93 написа:А аз помня за Огнянов как се говореше че сме го взимали за заместник на Гари Родригез...След като деса се маха спешно имаме нужда от крило не знам дали ще се справи Огнянов на нас ни трябва футболист който да умее да действа в згъстена защита последния добър такъв беше Либан Абди , последните мачове и Деса загатна за качества но явно няма да го бъде...
ПП.Сега погледнах къде е Либан Абди играе в слабак от Норвегия.Началото на 2016 е можело да го вземем за без пари ама наще...

Чух слух, че Гонзо е искал да го привлекат, но след финала в Бургас, той повече не е играл и чак декември 2015 е успял да се разбере с турците.
За мен имаше техника, но не беше отборен играч.
Махмудов също много хубаво играеше с топката (поне на загрявките), но беше натирен, че не става доста бързо.
Павел Панов: Не смеехме да излезем от съблекалнята от срам, че ни би “Реал” (М)

angel93
Контакти:

Мнениеот angel93 » 11 яну 2017 21:55

charcoal написа:
angel93 написа:А аз помня за Огнянов как се говореше че сме го взимали за заместник на Гари Родригез...След като деса се маха спешно имаме нужда от крило не знам дали ще се справи Огнянов на нас ни трябва футболист който да умее да действа в згъстена защита последния добър такъв беше Либан Абди , последните мачове и Деса загатна за качества но явно няма да го бъде...

Чух слух, че Гонзо е искал да го привлекат, но след финала в Бургас, той повече не е играл и чак декември 2015 е успял да се разбере с турците.
За мен имаше техника, но не беше отборен играч.
Махмудов също много хубаво играеше с топката (поне на загрявките), но беше натирен, че не става доста бързо.

Но пак мисля че беше по-класен от Нар..

Потребителски аватар
OGI1914RZ
Контакти:

Мнениеот OGI1914RZ » 12 яну 2017 09:10

Вижте сега... Трима централни защитници Лукин,Пиргов,Яблонски,Прохазка и Огнянов бекхалфове,Де Нойер и Костадинов вътрешни халфове с по дефанзивни функции,Краев или Аниете разиграващ халф,и двама в атака Адениджи и Нар или Сукуна.... Само ако бекхалфовете са наказани или контузени,няма алтернативи на ниво.Погледнато по този начин,е оправдано привличането на Яблонски и Сукуна.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 12 яну 2017 13:23

Иван Чворович вече не е вратар на Левски. Сърбинът и "сините" разтрогнаха договорните си отношения по взаимно съгласие.

Той пристигна на "Герена" през лятото, но не успя да измести Боян Йоргачевич, който е твърд титуляр под рамката.

Стражът пази само в един мач, при това в двубой за Купата на България срещу Царско село.

От няколко дни се говори и пише за завръщане на Пацо Тигъра! :roll:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 яну 2017 14:45

Веднага да се задействат и да го вземат
https://topsport.bg/lokomotiv-plovdiv/l ... geren.html
Тоя пич искам отдавна да го вземат. Сега ще излезе без пари. Принципно исках и Кики, но той е подписал нов договор, така че... Трансферите от Локо Пд винаги са били успешни. :)

Потребителски аватар
bluelagoon_1914

Мнениеот bluelagoon_1914 » 12 яну 2017 14:49

И Чворович са освободили днес.
Ти си знаеш какво си...... ;)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 яну 2017 14:50

Странно защо Локо Пд се отказва от Карагерен, той е млад и талантлив играч. Или има някаква контузия, или е отказал да взима на Еду хаповете.
Както и да е, никой не се отказва от млад, перспективен и обещаващ футболист.
Да го взимаме!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”