Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Tommi » 01 яну 2017 19:31

За много години! Дано новата година да ни донесе повече радостни моменти с Левски. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue atack
Контакти:

Мнениеот blue atack » 01 яну 2017 23:06

Tommi написа:За много години! Дано новата година да ни донесе повече радостни моменти с Левски. :)

За много години колега! Живи и здрави и дай Боже 2017 да донесе една нова евро приказка с любимия отбор! ;) 8-)

Beladona

Мнениеот Beladona » 02 яну 2017 07:48

Честита Нова Година на всички ! Имам една Новина , която макар и да не е пряко свързана с Левски , засяга Левски и считам , че е редно да ви я споделя преди медиите ! В БФС се получи писмо че мачът между Ганчу и Мануш , разбирай :

ЦСКА - София 2 : Царско Село има съмнение , че е уреден и по тяхната система са се получили сигнали за необичайно големи залози за победа на отбора на бай Мангал .

Тази новина засяга Левски косвено поне до това , че Ганя ви е конкурент в А група и урежда мачове , че даже и си ги залага някъде ....тва са неща , които вие и аз знаем , но за първи път идва сигнал от УЕФА за уреден мач на Ганя , черно на бяло ! Писмото е в БФС и тече разследване ....медиите са известени :)

http://offnews.bg/news/Futbol_18793/UEF ... 43357.html

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 02 яну 2017 16:18

За много години, левскари!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 02 яну 2017 17:33

ЧНГ, левскари! Живи и здрави! По-малко хабене на нерви и повече положителни неща, свързани с Левски!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 яну 2017 20:41

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков категорично отхвърли възможността собственикът на “сините” Спас Русев да абдикира от поста и да изостави 26-кратния шампион на България. Младият специалист призна в ефира на БНТ, че няма никакви притеснения относно бъдещето на гранда от “Герена”, като е фокусиран изцяло върху селекцията и подготовката на тима. Топчо призна, че харесва капитана на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев, но талантът не влиза в плановете му за подсилването на “сините” редици.

“Спас Русев няма да изостави Левски, абсолютно убеден съм в това. Нямам притеснения и относно предстоящото Общо събрание на акционерите. Запознат съм какво се случва в момента, както и какво ще се случи на 3 февруари, така че поводи за излишни вълнения няма. Да, непрестанните структурни промени и честата смяна на собствеността се отразяват негативно на клуба, но може би ни е писано да минем през такъв период. Аз съм колективен играч. Мисля, че всички заедно, с дружни усилия, ще успеем да направим това, което е най-добро за Левски”, заяви Топузаков.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 05 яну 2017 13:03

При вас е "бяла тишина"... В клуба, в медиите, даже и във форума.....

Не е на добре май? Да няма 9-септември и при вас?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 05 яну 2017 13:14

шивача написа:При вас е "бяла тишина"... В клуба, в медиите, даже и във форума.....

Септември ще бъде февруари :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 05 яну 2017 13:42

modor написа:
шивача написа:При вас е "бяла тишина"... В клуба, в медиите, даже и във форума.....

Септември ще бъде февруари :lol:

Само да не сте на втори, че гаврата ще е пълна :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 яну 2017 20:16

Нищо необичайно. Не разбирам паниките около това ОС.
Ако някой е решил Левски да фалира-ще фалира. От това обаче файда няма. Отборът се справя прилично в последните години и със свит бюджет. Нищо общо с едни други, дето с камион дългове плащаха на негри и треньор по 50 бона на месец.
Проблемът е, че с този бюджет шансът да се преборим с хегемона е практически нулев. Етрополе и другите са ниски черешки, но Лц ни е висока летва.
Аз лично не виждам как може да се промени това към момента. Дори и 6-7 милионна селекция не е гаранция за нищо. А такава би била пагубна в средносрочен план за финансите на отбора, дори и с пробив в ЛЕ.
Остава ни единствен вариант за действие: инвестиции в база, кадри и условия за децата в школата.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”