ivo55 написа:По принцип това е тема за трансфери. Не виждам как ще си трансферирате играч от вашия отбор пак в него.
Според мен, ако трансферите ще са ви играчи от Верея, трудно ще удържите 2-то място.
Ами всъщност се оказва, че именно трансфера ДЮШ-мъжки отбор е най-трудният. В момента 7 момчета от школата на възраст 17-19 години тренират с мъжете. Някои записаха и игрови минути. Какво ще стане от тях, аз не мога да гадая. Имат потенциал, но от тях си зависи...много пот трябва да пролеят, даром нищо не става. Тези набори са онеправдани, защото през почти цялото им обучение се сменяха през месеци шефове, треньори, нямаше методика, абе пълна анархия...
Колкото до второто място, на мястото на оранжевите аз бих се притеснявал за мястото си в четворката. Защото и Морето, и Локо Пд са по-добри от тях, домъкнатите от Ганчу латиноси и румънец се провалиха тотално. А в школата нещата никак не са розови, както се опитват да го изкарат придворните шутове и трубадури. Един есенен лидер( 2004) с крехка преднина е единственото, с което могат да се похвалят...