Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)
Споко. Който и да вземем по-слаби няма да станем. Няма как и Шампиони да станем обаче.
Целия скапан живот на скапаняка минава в дебнене,мръсотия и помия! Плужека е плужек,защото е толкова миризлив,че и черупката му е избягала от него
!

boabbb написа:Какъв атестат за качеството и кадърността на треньора е един мач, в който може да паднеш и с един случаен гол
Никакъв.
За мен Топчо не става за треньор, но щом му гласуваме доверие до края на сезона, нека е така. Според мен обаче, трудно може да изпусне второто място, мачът с Литекс-каквото-такова. Хубаво е, да го спечелим, ама то е хубаво да печелим всеки мач. Този с нищо не е по-различен.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Този с нищо не е по-различен.
Не е точно така. Точно в този мач загубата няма да му бъде простена от феновете. Може да загуби от всеки друг отбор и да му се размине, но загуба от хибридчето като нищо ще сложи край на треньорската му кариера в Левски. Той сега отнася критики и плювни за всякакви неща, представи си какво ще бъде след подобна загуба...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
mikata написа:На този отбор му трябват само 2-3 нови попълнения, но по-добри от сегашните(десен бек,плеймейкър и голаджия) и опитен треньор
все едно си ми чел мислите.С две ръце са за това което казваш.
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:mikata написа:На този отбор му трябват само 2-3 нови попълнения, но по-добри от сегашните(десен бек,плеймейкър и голаджия) и опитен треньор
А ляв бек или Веско Минев е абониран до живот за този пост ?
ЕМИЛ написа:zlatan написа:mikata написа:На този отбор му трябват само 2-3 нови попълнения, но по-добри от сегашните(десен бек,плеймейкър и голаджия) и опитен треньор
А ляв бек или Веско Минев е абониран до живот за този пост ?
В.Генев ще е резерва

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
-
- Контакти:
Ми той Минев не е за титуляр вече...
Serafim написа:Ми той Минев не е за титуляр вече...
Така като гледам няма намерения да спира с футбола . Май май скоро ще преподписва нов едногодишен договор .
За момента нямаме по-добра опция от Минев на Бека и на мен ми се иска Мики да се развие и да го измести но надали...
защо Мъри мъти водата на Левски?
Дали е вярно или не, но вярвате ли че Мъри мъти водата в Левски или тя е достатъчно мътна та дори кървава.Защо се натиска да вземе голмайстора дето Левски го следи цяла есен явно си гледа интереса на Астана и го боли фара за Левски.Според мен излиза че е готованец с много финансови(не негови а на неговите чорбаджии)ама нали се бие в гърдите че е ЛЕВСКАР.Нещо такива псевдолевскари не ги разбирам