Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: Призив към истинските Левскари!

Мнениеот bobo_13 » 28 ное 2016 17:25

k20dan4o написа:[offtopic]
MAXIMUS написа:Незнам с кой и кого се е консултирал финния човек на Герена, но е прав. За тази трибуна имаше /и още има/ цялостен проект както за нея, така и за целия стадион. Повечето си спомняме какви видеа вървяха за новия стадион на "сините" и каква "трибуна" им построиха сега. Тогавашният проект беше много красив и всичко беше включено в него- трибуна, седалки, осветление, ресторанти, зали, козирка и др. Няма начин сега да дойде някоя фирма и да ти прави козирка на парче. Тук идва въпроса ще се правят ли другите трибуни за да може козирката да бъде съобразена с тях. А какво направи Тонев? Смачка готовия перфектен проект, хвърли го в коша и влезе в офиса на една от "нашите" строителни фирми и давайте да спасяваме положението и да построите една трибуна ! Готово ! Няма проблем! И изникна едно недовършено нещо !Така стана, защото "нашата" фирма не може да строи и прави проекти за козирки. Това не е като да асфалтираш пътища. Или пък това подобие на сграда на търговски център от началото на века, наречено трибуна. В която и строителна фирма и да влезеш ще ти изкарат от шкафа проект на това същото "бижу" на Герена. И сега някои ще го плащат десетки години, ей така заради егото на един тъпанар. В момента няма никакъв вариант да се построи козирка на тази трибуна защото не е строена с цел някога да има такава и тонев го знае много добре това. А може би си е мислил, че козирка значи навес на двора на вилата му. Хубавото е, че го разбра по болезния начин като му хлопнаха вратата пред носа в няколко фирми които се занимават с проектирането и монтирането на такива съоръжения.
[/offtopic]
Аз не мога да разбера защо в България се захващаме да правим неща които са необмислени и се прави на парче.
Миналата година ходих да гледам Астра и Уест Хям в Гюргево. Останах изключително приятно изненадан от стадиончето им - цялото е от метални конструкции, няма бетони, тухли, гипскартони и са го направили доста бързо. Да, само от три трибуни е, но си е супер, местните там казаха че около 1 млн. евро струва всяка трибуна. И си отговаря стадиона на всички изисквания за ЕКТ, играят си в групите на ЛЕ, никакви проблеми. Ама ние нали сме сини фенове милиони, и сме грандомани и стадиона трябва да е голям и красив. Българска работа.

Защото в Румъния има ПРАВОСЪДИЕ, което РАБОТИ и не смеят да крадат в такива огромни количества. От този Сектор А много хора са взели милиони. Ами за 30-ина милиона със сигурност може да се спретне едно стадионче за 15-20 000 зрители по всички изисквания на УЕFА.....ето един стадион който струва иколо 106 млн турски лири(30 млн евро) и е за 30 000 зрители.......https://en.wikipedia.org/wiki/New_Sakarya_Stadium
Аз не мога и да повярвам, че 1 сектор в Разград струва 5 млн ...ама това е друг въпрос.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 28 ное 2016 17:27

Tommi написа:Аз не разбирам, но няма как да повярвам, че поставянето на козирка би струвало, колкото целия сектор. Или че в съвременния технологично напреднал свят има нещо, което не може да се направи/поправи. :) На световното през 2002г. в японския град Сапоро имаше изцяло закрит стадион, а теренът може да се вади навън. Тук 14 години по-късно ще се чудим как се монтира козирка. :) Повтарям, че не разбирам от тези неща, но някак ми се струват странни.

Не е странно.Ако проектът беше изпълнен цялостно, то козирката не е проблем, защото самата конструкция на стадиона е съобразена нея. Точки на закрепване, държачи..., собствена тежест и тежест при сняг и дъжд, отклонение при вятър ...както каза един колега-това не е навес. Поставянето на самостоятелна козирка на готов и единствен сектор , носи големи рискове и се оскъпява допълнително от изброеното.
Но не това е проблемът в момента.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 28 ное 2016 17:38

Мистри написа:Преди около два месеца , когато Ви казах, че СР "не е от тук и е за малко", някои ми се смяха , а други дори не обърнаха внимание. Сега , същите тези започват едно философстване...
Вслушвайте се понякога в чуждите думи защото не всички сме "лаладжии" като повечето тук, а поназнайваме кое-що. Най-интересното предстои/скоро/, но този път нищо няма да напиша, а ще гледам и ще чета как се гърчите в примката на догадки и съмнения. :mrgreen:

Интересно за какви догадки и съмнения може да има? То всичко вече е ясно - няма да има сделка за Виваком, няма да има пари за точене и чичо Спаско ще си ходи, защото иначе ще яде голям бой.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 28 ное 2016 17:45

phd написа:Левски и слаб, защото няма организация - спортно-техническа, лобистка, всякаква. Не е заради таблото и козирката, не ставайте глупави, втръсва вече! Ти с парите за козирката направи един организиран и чист клуб, разкарай некадърниците и вкарай работещи хора, пък после от едно участие в евротурнири ще имаш за три козирки и два добри трансфера. Толко е просто, ама защо ли никой не го прави...? Трябва ли да се дава пример с Гела, за да им светне на някои хора?

Май не схващаш основното. Лятото беше обяснено, че няма да се вадят пари за сериозна селекция за да може до НГ да се довърши сектор А. Сега като идва НГ се обяснява, че то нямало да стане. Сега като дойде зимната пауза ще се пусне партенката, че пак няма да се вадят пари за селекция, че да оправят сектора до лятото. И така до безкрай.
Спаско нито има пари, нито има желание да даде каквото и да е. Това с Вивакома също е партенка и от там каквото е взето до сега е взето. Ново няма да има защото далаверата по заграбването на компанията я блокираха.
Пътищата са два - или се организираме и принуждаваме Спаско и Прасето да се изнасят или седим и гледаме как Левски ще повтори съдбата на Панчарево.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 28 ное 2016 18:01

alexdb написа:
Мистри написа:Преди около два месеца , когато Ви казах, че СР "не е от тук и е за малко", някои ми се смяха , а други дори не обърнаха внимание. Сега , същите тези започват едно философстване...
Вслушвайте се понякога в чуждите думи защото не всички сме "лаладжии" като повечето тук, а поназнайваме кое-що. Най-интересното предстои/скоро/, но този път нищо няма да напиша, а ще гледам и ще чета как се гърчите в примката на догадки и съмнения. :mrgreen:

Интересно за какви догадки и съмнения може да има? То всичко вече е ясно - няма да има сделка за Виваком, няма да има пари за точене и чичо Спаско ще си ходи, защото иначе ще яде голям бой.

Де да беше толкова "простичко". :lol:
Изображение

Изображение

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 28 ное 2016 18:10

alexdb написа:
phd написа:Левски и слаб, защото няма организация - спортно-техническа, лобистка, всякаква. Не е заради таблото и козирката, не ставайте глупави, втръсва вече! Ти с парите за козирката направи един организиран и чист клуб, разкарай некадърниците и вкарай работещи хора, пък после от едно участие в евротурнири ще имаш за три козирки и два добри трансфера. Толко е просто, ама защо ли никой не го прави...? Трябва ли да се дава пример с Гела, за да им светне на някои хора?

Май не схващаш основното. Лятото беше обяснено, че няма да се вадят пари за сериозна селекция за да може до НГ да се довърши сектор А. Сега като идва НГ се обяснява, че то нямало да стане. Сега като дойде зимната пауза ще се пусне партенката, че пак няма да се вадят пари за селекция, че да оправят сектора до лятото. И така до безкрай.
Спаско нито има пари, нито има желание да даде каквото и да е. Това с Вивакома също е партенка и от там каквото е взето до сега е взето. Ново няма да има защото далаверата по заграбването на компанията я блокираха.
Пътищата са два - или се организираме и принуждаваме Спаско и Прасето да се изнасят или седим и гледаме как Левски ще повтори съдбата на Панчарево.

Напротив, всичко е ясно и за малките деца, но тука колегите коментират ще има ли козирка. Ми не, няма да има. И табло няма да има. И трансфери няма да има. Първо, защото Левски не може да завърши повече от втори, а и с настоящите играчи това е постижимо. Второ, защото има да се погасяват задължения.
Вместо това от собственика трябва да се иска да създаде организация и ред. Щото с тоя разграден двор на всяко ниво още десетки години посредственост чака сините фенове.

Потребителски аватар
dhk222
Контакти:

Мнениеот dhk222 » 28 ное 2016 18:12

greenday написа:(Надявам се, че тази тема няма да бъде цензурирана и премахната от модераторите !)
Левскари,
не знам за вас, но мен лично ме е срам от сегашното ръководство и примадони на терена! В края на мача лично с очите си видях и с ушите си чух как "великият" Минев се обърна с реплики към публиката. Вчера чета, че това било "атака срещу Левски от страна на Лудогорец". Да, ама не! На стадиона отиваме в студ и мраз, гледаме бездушна и аматьорска игра, отборът на животът ни губи, страдаме, а едно селско бекче стои и ни псува!
Кажете ми как да съм оптимист за този отбор? Как да им ходя на мачовете? Преди началото на всеки сезон преглеждам обстойно програмата и си правя сметка кога, къде и с кого играем и си правя сметка дали мога да съм на стадиона, дали пред телевизора, дали на телефона, защото аз милея за този клуб, защото го обичам, защото е символ на чистотата, честта и достойнството, на българщината! Обаче за мръсните ченгета, комуняги и мафиоти това е без значение! Жалко! Превърнаха Левски в посредствен отбор, изгониха феновете, убиват идеалите ни.
Знам, че много от вас няма да се съгласят с мен, но предлагам на милионите Левскари да се обединим, да изхвърлим боклука от Герена, да си върнем Левски! Това ченге, наречено собственик на Левски няма място сред нас! Левски е отборът на народа и ние трябва да си го върнем!
НКП, Южна Дивизия, Ултра Варна и другите левскарски организации трябва да се съберат и обсъдят евентуалните искания и идеи за развитието на Левски и връщането му към корените, а ние неорганизираните фенове да застанем зад тях!
Примери има много! Германия е пълна с отбори изградени из основите си от любящите им фенове! Нека се поучим от тях и изградим нашия Левски- такъв какъвто му приляга!
П.С. Този текст няма за цел да разединява левскарската общност! Идеята е да изгоним комунистическата мърша разяждаща ни, да изградим един свят, чист, достоен обор! Само Левски!

Още един УТОПИСТ :)

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 28 ное 2016 18:15

Мистри написа:
alexdb написа:

Де да беше толкова "простичко". :lol:

Сложничкото е след това. Ако мислиш, че тоя няма да пожълти гащи и да зачезне с 200 като нещата се напекат.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 28 ное 2016 18:17

phd написа:
alexdb написа:

Напротив, всичко е ясно и за малките деца, но тука колегите коментират ще има ли козирка. Ми не, няма да има. И табло няма да има. И трансфери няма да има. Първо, защото Левски не може да завърши повече от втори, а и с настоящите играчи това е постижимо. Второ, защото има да се погасяват задължения.
Вместо това от собственика трябва да се иска да създаде организация и ред. Щото с тоя разграден двор на всяко ниво още десетки години посредственост чака сините фенове.

Точно последното не си схванал. На "собственика" му е през оная работа Левски. Той не е там да прави нещо, а защото така беше заложено в схемата, която обаче не проработи.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 ное 2016 18:35

MAXIMUS написа:...Само за информация да ти кажа, че един от десетките големи акционери в Байерн е ....Adidas ! И тук спираме с глупостите за самофинансиране на ПРОФЕСИОНАЛЕН футболен клуб !

Само за информация да ти кажа, защото глупостите ги пишеш ти: Акционери в Bayern München AG са самият клуб - FC Bayern München eV със 75 %, а останалите 25 % са разпределени между Adidas, Audi и Allianz с по 8,33 %... 8-)

https://de.statista.com/statistik/daten ... enchen-ag/

П.П. За последната финансова година чистата печалба е 33 милиона евро. ;)

http://www.dnevnik.bg/sport/2016/11/25/ ... _pechalba/
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Левски”