Кой в Левски е отговорен за контакта с публиката. Ако има такъв, той чете ли тука мненията или изповядва тезата, която се налага в тази декларация. Ако ние, форумните левскари, не сме истински левскари, тези с декларациите какви са - левскари от деклариран район ли. Защо вместо патетични излияния не се предлагат решения, защото тези, които управляват професионално Левски, не анализират явления, не открият причини и не предложат решения, а като начална учителка със сълзи на очи се оплакват , че децата не ходят на училище и не учат.
Видя се, че когато има цел, когато има концепция, когато има организация, 50 000 левскари са налице - най-малко. А за да живнем, ни трябва един от всеки тези пет.Ами да седнат и да мислят как да стигнат до тях, до сърцата им, където се видя, че Левски си е жив, колкото и преди.
Това, което бавно убива „Левски“
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: Това, което бавно убива „Левски“
MagicMoments написа:Синьо сърце написа:Аз бях един от тези 800 човека снощи на Герена и не ме е срам от това. Срамът е за гореспоменатите пишманфенове.
Били сме и по-малко. В Перник 50 човека сме ходили. Ама не искали сурогатите да идват? Майната им.
По-добре 800, но истински, отколкото мрънкьовци и плачковци.
Поне си знаем, че ако се наложи Левски да даде последната си битка, тези 800 ще сме там, до отбора. Всъщност не сме 800, горните ми определения не важат за левскарите от провинцията. Те нямат удоволствието да живеят на няколко километра от стадиона на Левски. Но за последната битка ще дойдат. Ще дойдат и хора, възпрепятствани вчера от работния ден, семейни задължения и прочее реални причини.
Та 4 000 ще се съберем за въпросната битка. Докрай.
Останалите...не ни интересувате. По-зле сте и от чорбарите. Те изоставиха умиращ клуб, а вие оставихте своите да играят пред 800 човека, въпреки че са първи, без загуба и осигурен бюджет, макар и скромен.
От вас присъди и мнения оттук нататък не приемаме!
На нито един от тези 800 човека вие не можете нищо да кажете! На празния и леден стадион обаче имаше малки дечица от школата, които въпреки непреодолимия за вас студ пееха " Сърце, душа, за ЛЕВСКИ–СОФИЯ!".
Повярвайте, тези деца и тези 4 000 са предостатъчни Левски да го има.
А за вас...вие си знаете!
![]()
[wrapimg=]https://forum.levski.com/download/file.php?id=19396[/wrapimg]
Прочети това мнение МНОГО ,ама много внимателно.Мамка му най-тъпо ми е левскари да плюят левскари.Аз на мачове на Левски спрях да ходя заради картела НКП-СЗ в сектор Б.Пробвах на няколко мача да си ходя сам в А или във В,но не е същото,адски ТЪПА декларация,поредната такава на неадекватниците от НКП,истината малко по малко почва да лъсва,без Фонда и Дивизията,без адекватен разпяващ като Дългия лъсват наркодалаверите им в сектор Б,защото Сектора по-слаб никога преди това не е бил,но това е изцяло благодарение на картела,който изгони нормалните хора и фракции от стадиона(не от Сектора,а от стадиона).Така,че тия хора да ми държат сметка- Къде сте левскари и да се изкарват по-свещени и от папата - Еми няма как да стане.ЦСКА умря,Сектор Б ще ги последва,може и футболното ПФК да бъде сполетяно от тази съдба,ако продължат някои хора да имат впоставени лица като собственици.
Такива "мъжленца", като този изгониха хората от стадиона.Някои имат къса памет и не помнят как, когато ги критикувахме за изцепките и глобите, същите тези обясняваха как "работели" за отбора и хорео и дрън дрън и бяха стигнали в наглостта си да кажат: като не ви харесва , не идвайте. Сега същите дебили пишат декларации. А въпросният субект с просташкото си държание и любезната подкрепа на пусналия темата е на път да разгони и хората от форума.
Живея на 500 км от София, но това не ми пречи да отида на стадиона. През този сезон съм ходил на 5 мача на Левски. На мача с Марибор, Лудогорец, ЦСКА-София,Берое и Черно Море за купата.
Искам да кажа, че тези които живеят в София изобщо не трябва да се водят фенове на Левски! Аз ако бих имал възможност щях да ходя на всички мачове на Левски, но за жалост не живея в София. Не ги оправдавам с това, че билетите били скъпи и че отбора не се управлявал както трябва! Ако хората мислеха като мен едва ли отбора на Левски на Герена щеше да има по-малко от 12 000 на мач! И тези пишман софиянци изобщо да не ми се оправдават! Просто трябва да се стегнат и да започнат да ходят на стадиона!
Искам да кажа, че тези които живеят в София изобщо не трябва да се водят фенове на Левски! Аз ако бих имал възможност щях да ходя на всички мачове на Левски, но за жалост не живея в София. Не ги оправдавам с това, че билетите били скъпи и че отбора не се управлявал както трябва! Ако хората мислеха като мен едва ли отбора на Левски на Герена щеше да има по-малко от 12 000 на мач! И тези пишман софиянци изобщо да не ми се оправдават! Просто трябва да се стегнат и да започнат да ходят на стадиона!
- Синьо сърце
- Контакти:
Изверг написа:Живея на 500 км от София, но това не ми пречи да отида на стадиона. През този сезон съм ходил на 5 мача на Левски. На мача с Марибор, Лудогорец, ЦСКА-София,Берое и Черно Море за купата.
Това го кажи на плачковците отгоре, които си шмъркат парцуцата и аз съм им виновен! Щото им се казва истината в очите: да, по-зле са от чорбарите! Факт! По-жалки са от тях!
Но нейсе. Както казах, когато дойде време Левски да даде последната си битка, ние ще сме там.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- Синьо сърце
- Контакти:
Странджата написа:Кой в Левски е отговорен за контакта с публиката. Ако има такъв, той чете ли тука мненията или изповядва тезата, която се налага в тази декларация. Ако ние, форумните левскари, не сме истински левскари, тези с декларациите какви са - левскари от деклариран район ли. Защо вместо патетични излияния не се предлагат решения, защото тези, които управляват професионално Левски, не анализират явления, не открият причини и не предложат решения, а като начална учителка със сълзи на очи се оплакват , че децата не ходят на училище и не учат.
Видя се, че когато има цел, когато има концепция, когато има организация, 50 000 левскари са налице - най-малко. А за да живнем, ни трябва един от всеки тези пет.Ами да седнат и да мислят как да стигнат до тях, до сърцата им, където се видя, че Левски си е жив, колкото и преди.
Както вече споменах, от цял форум снощи на стадиона бяхме около 4 човека. Щом не се интересувате от отбора, да го закриват и точка. По-точно да го местят във В група, школата ще си бачка като ДИТ-СЕПТЕМВРИ и Национал и това е.
За 800 човека няма кой да поддържа клуб в елита.
Насила хубост не става. Има английски, испански, немски, италиански шампионати, има ШЛ. Никой не ви кара да идвате на Герена, гледайте си ги ония по ТВ и това е. Радвам се за вас.
Ние пък ще си гледаме нашите по В група, ще си гледаме малките и няма проблеми.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
- green_silence
Синьо сърце написа:Изверг написа:Живея на 500 км от София, но това не ми пречи да отида на стадиона. През този сезон съм ходил на 5 мача на Левски. На мача с Марибор, Лудогорец, ЦСКА-София,Берое и Черно Море за купата.
Това го кажи на плачковците отгоре, които си шмъркат парцуцата и аз съм им виновен! Щото им се казва истината в очите: да, по-зле са от чорбарите! Факт! По-жалки са от тях!
Но нейсе. Както казах, когато дойде време Левски да даде последната си битка, ние ще сме там.
Ти си психично болен бре. Какви последни битки, какви пет лева? Седнал да плюе своите и да хвали чорбарите. Такива вредители само пречите и разединявате синята общност. Хващай пътя за розовия стадион като толкова обичаш чорбарите.
forever bluet направото те сравни със земята в последния си коментар, за което го поздравявам.
[offtopic][center][rimg]http://prikachi.com/images/602/8255602X.png[/rimg][rimg]http://prikachi.com/images/603/8255603m.png[/rimg][rimg]http://prikachi.com/images/604/8255604Q.png[/rimg]
Благодарим Ви за ЗЕЛЕНАТА ТИШИНА!!![/center][/offtopic]
Благодарим Ви за ЗЕЛЕНАТА ТИШИНА!!![/center][/offtopic]
-
green_silence написа:Синьо сърце написа:Изверг написа:Живея на 500 км от София, но това не ми пречи да отида на стадиона. През този сезон съм ходил на 5 мача на Левски. На мача с Марибор, Лудогорец, ЦСКА-София,Берое и Черно Море за купата.
Ти си психично болен бре. Какви последни битки, какви пет лева? Седнал да плюе своите и да хвали чорбарите. Такива вредители само пречите и разединявате синята общност. Хващай пътя за розовия стадион като толкова обичаш чорбарите.
forever bluet направото те сравни със земята в последния си коментар, за което го поздравявам.
Присъединявам се. Такива като това псевдо синьо сърце също спомогнаха за това Левски да е разединен и слаб . Такива тикви се изживяват,като най-големите и единствени Левскари. Прости и полу-грамотни момчета ,които изобщо не знаят ,какво е каузата Левски,а искат да колят и бесят на Герена. Прав е форевър блует да го прави на две стотинки. Кой си ти бе уж синьо сърце да даваш мнение кой е Левскар и кой не??? Набутаха ни псевдо Левскар ,перач на комунистите за Собственик да ни убие ,а такива кратуни като теб му дават фандък на тоя. Пръста си не е мръднал за Левски! Осъзнайте се бе кратуни. Нормален човек не може да дойде на Стадиона от тъпотийте ви. Бомби,димки,свастики,маймунски звуци,наказания,глоби. Дрогирани изроди и поръчкови боклуци , заедно с бездарно управление ,смешни футболисти и простотий изгониха хората.
"Спартак" -Варна! Истинския Отбор на Варна! Плужека е това на което и черупката му е избягала отвратена от него
!

- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Не защитавам СЗ в никакъв случай! Сектор "Б" от много време върви стремглаво надолу. Жалко е, защото допуснахме святото място за поколения левскари да се превърне в това сиво, тягостно и недопустимо свое подобие. Жалко е, защото имаме потенциал да сме сектор в топ 3 на Балканите! Нека отговорните хора седнат и се разберат като мъже. За доброто на Левски, нека отново левскарската общност бъде единна! НО.. СЗ ли са причината да няма хора и по другите сектори?! Някой спира ли ви да отидете на мач, да се позабавлявате с приятели, да подкрепите любимия си ( на хартия и думи сме милиони) Левски, макар и далеч от най - славните си времена? Така ли борите посредствеността, така ли показвате с кое сте несъгласни - с писане по форуми?! Форум "Гонг" ли е четивото на чичо ни Спас, тук ли искаме да го убедим, че в Левски най - накрая трябва да се започне да се работи нормално?
Времето студено, няма козирка, ще прокапе, защо взехме Галин, защо това, защо онова.. ей, хора, ние наистина спомагаме за бавното, но прогресивно заличаване на тази спортна светиня! Апатията е обзела огромна маса от т.нар. сини фенове... не ви ли боли?! И аз не съм съгласен с много неща, но начина е да се кажат на стадиона, там където нашите предшественици са го правили ( куп перипетии са надмогнали и преодолели)!
Да, в ръководството на Левски работят аматьори.. от А до Я. Нека покажем, че се вълнуваме и че няма да търпим. Нима заради хора като Роман, Боян, Аниете, ма*ка му заради великата ни история и прословутия левскарски дух, не си заслужава да отделим 2 часа веднъж седмично? Проблемите са налице и ние отново ( както през различни етапи от вековното ни съществуване) сме длъжни да застанем зад Левски! Нямаме право да се предадем!
Времето студено, няма козирка, ще прокапе, защо взехме Галин, защо това, защо онова.. ей, хора, ние наистина спомагаме за бавното, но прогресивно заличаване на тази спортна светиня! Апатията е обзела огромна маса от т.нар. сини фенове... не ви ли боли?! И аз не съм съгласен с много неща, но начина е да се кажат на стадиона, там където нашите предшественици са го правили ( куп перипетии са надмогнали и преодолели)!
Да, в ръководството на Левски работят аматьори.. от А до Я. Нека покажем, че се вълнуваме и че няма да търпим. Нима заради хора като Роман, Боян, Аниете, ма*ка му заради великата ни история и прословутия левскарски дух, не си заслужава да отделим 2 часа веднъж седмично? Проблемите са налице и ние отново ( както през различни етапи от вековното ни съществуване) сме длъжни да застанем зад Левски! Нямаме право да се предадем!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
blue_lagoon_1914,това го пиша вече не знам кой път , но никой не разбира , че НКП и ултрасите изгониха нормалните хора.А точно те са пълнили стадионите и докато клубовете не започнат за всяка изстъпление да гонят фенове от стадиона до живот и да правят списъци с такива стадионите ще са си празни !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
trokadero_ написа:Вижте , ако вярвате на Спас Русев за светло бъдеще се лъжите много. Цялата му схема е да вземе Виваком за себе си и хич не му пука за футбола и Левски.
Колкото за часа - в колкото и да го направят всеки фен ще намери начин да е на стадиона
Не съм от Левски,но темата е една и съща за всички отбори в България. А за оправданието с часа и времето ще кажа,че преди 20-25 години,когато все още футболът и футболистите бяха истински редовно бягахме от училище(втора смяна) да ходим на мач. Така че топката е в отборите-как да върнат хората.С тази мизерия и далаверки на дребно няма да стане.
Arsenal- a new era begins ! Again!...