Това, което бавно убива „Левски“

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Това, което бавно убива „Левски“

Мнениеот Синьо сърце » 05 ное 2016 19:10

MagicMoments написа:Прочети това мнение МНОГО ,ама много внимателно.Мамка му най-тъпо ми е левскари да плюят левскари.Аз на мачове на Левски спрях да ходя заради картела НКП-СЗ в сектор Б.Пробвах на няколко мача да си ходя сам в А или във В,но не е същото,адски ТЪПА декларация,поредната такава на неадекватниците от НКП,истината малко по малко почва да лъсва,без Фонда и Дивизията,без адекватен разпяващ като Дългия лъсват наркодалаверите им в сектор Б,защото Сектора по-слаб никога преди това не е бил,но това е изцяло благодарение на картела,който изгони нормалните хора и фракции от стадиона(не от Сектора,а от стадиона).Така,че тия хора да ми държат сметка- Къде сте левскари и да се изкарват по-свещени и от папата - Еми няма как да стане.ЦСКА умря,Сектор Б ще ги последва,може и футболното ПФК да бъде сполетяно от тази съдба,ако продължат някои хора да имат поставени лица като собственици.

Мен не ме интересува декларацията на НКП, не съм я коментирал дори. Аз не съм от НКП, нито пък от някоя фракция. И стига сте се филмирали с тези подставени лица и прочее глупости. Като не искаш да ходиш-недей да ходиш. Твой проблем.
Но ти поне не съдиш и не раздаваш квалификации, като някои други...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 05 ное 2016 19:12

Дори да сме първи хората не са малоумни,постегнаха се нещата,придобихме някакъв облик,надежда,че ще дойде зимата ,че ще добавим още 2-3 класни играчи и изведнъж цирка с Любко,за 2 мача се върнахме към така познатата ни лежерна игра.Като прибавим и нивото на първенството ни,петъчния студен ден и съперник ,с/y когото играхме преди 1 седмица и срещу,когото направихме пълен фарс.Хората ще се върнат,когато започнем да приличаме поне малко на стабилен,организиран отбор,който има ясно изразени спортно-технически цели и модел за развитие в бъдещето.Какво като сме първи(само защото Л-ц не си е изиграл мача с ,,Бирой''),то има 2 отбора в това първенство,оставаше и да сме 3ти..! :roll:
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 05 ное 2016 19:14

forever bluet написа:Това което убива Левски,не чак толкова бавно е сговора между Бойко и Домуса! Плана им е да ликвидират и унижат Софийския футбол и успяват.

Дотук го прочетох и ми стига. Това ли ти е оправданието, че не ти се дават 10 лева за мач?
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 ное 2016 19:16

До синия китарист:
да, в глухата далечна провинция все още ни има. В нашата фирма има доста сини момчета, които редовно насъсквам със статистика и интелигентен хумор. За големите мачове на Левски са ме канили с осигурен транспорт, но заради служебни ангажименти съм отказвал.
Апропо: случайно бях пред Банята, когато ни прекръстиха на Витоша и само бързата реакция на възрастните хора, които ми извикаха да бягам в Цум, ме спаси от конната полиция. Това не се забравя. Както се пее в песента..."старите" Левскари до един сме тук...

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 05 ное 2016 19:26

Умерените фенове няма да дойдат на стадиона ако не се разкарат от там ултрасите.
А умерените са в пъти повече от ултрасите и НКП.ФК Левски да си помисли кой иска да е на стадиона ?!
Май предпочитат ултраси вместо умерени фенове и да изплащат трибуната 100г.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 ное 2016 19:36

Синьо сърце написа:
samobotev написа:Страшна реч направо ме разплака :cry: . Просълзих се за тези дечица и 800 войни дето ще се сражават до последния човек.
Много героично и драматично написано :) .

А истината е че Левски затъва все повече и повече и е изпаднал в нокдаун заради огромните дългове към държавата и частни фирми, на които явно им е обещано тези пари да им бъдат върнати. А реално няма как да бъдат върнати. Изпаднал е в нокдаун и заради дузината директори които май станаха повече и от футболистите и са от некадърник нагоре. Разни Пелета, бургазлии , курви, други които гледат да вземат някой лев от някоя и друга комисиона или бутащи синчетата си в школата и после вероятно и в първия отбор. А през това време школата на Левски затъва все повече и повече и регистрира все по срамни резултати всяка изминала година.

Дали си се разплакал, е твой проблем. А истината е, че си написал глупости.
Левски има 4 млн към НАП , останалото е за строежа на сектора. Дължимо след 10 години. Това е истината.
Школата...виж резултатите на децата от 2009 до U15. Много са интересни. Едните преди няколко месеца регистрираха срамен финал с Манчестер Сити на голям турнир в Европа. А миналата пролет от три Купи на БФС виж кой взе двете...дали не е един затъващ и регистриращ срамни резултати?

Все ми се струва, че истината за дълговете е доста по-различна от тази. Поне по моята скромна преценка.
А резултатите на школата се измерват с реализацията на нейните възпитаници. Макар и да е малко условно, тъй като там имат значение и лични качества.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 05 ное 2016 19:46

Синьо сърце написа:
forever bluet написа:Това което убива Левски,не чак толкова бавно е сговора между Бойко и Домуса! Плана им е да ликвидират и унижат Софийския футбол и успяват.

Дотук го прочетох и ми стига. Това ли ти е оправданието, че не ти се дават 10 лева за мач?

Дано дадеш за Левски и 5 процента от това,което аз и Семейството Ми сме дали за Левски!!! От 17 години купувам за мен и Съпругата ми,а от 6 и за Детето ми карти.По 460 лева на Сезон давам.Цял живот съм по Стадиони и съм се родил син! И това за да слушам и гледам Идиоти,като теб които делят всички на по-малко Левскари,на никак Левскари и на псевдо-разбирачи! И такива като теб изгониха хората! И да,не чети не ти отива пък и може някой бушон от надрусаната ти тиква да гръмне!
Членестоногите са примитивни създания

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 05 ное 2016 19:52

Captain Stottlemeyer написа:
Altarf написа:Цялата футболна общественост в България отчита лошото финансово състояние на ПФК Левски АД. Това лишава клуба от перспектива и според мен феновете го усещат. Когато не си оптимист за бъдещето, няма какво да те мотивира да посещаваш стадиона....Като трета по значение причина поставям възраждането на ЦСКА.Предишният сезон мина под знака отбора от Борисовата градина и ако съдим по форума на ГОНГ, "смъртта" на вечния съперник беше далеч по-важна от вътрешните проблеми на ПФК Левски АД.Тъй като този казус се разреши окончателно в полза на армейците, поредната надежда в синята агитка беше стъпкана[/b]...

Слава Богу, икономически неграмотни люде като теб не представляват "цялата футболна общественост в България"! :lol: Не знам какво разбира празната ти тиква под "лошо финансово състояние" и "липса на перспектива"!?... :roll: Да, ПФК "Левски" има задължения в размер на около 20 милиона лева, които чието редовно обслужване обаче (за твое огромно съжаление) е подсигурено. ;) Иначе дълговете на "Реал" (Мадрид) и "Барселона" възлизат общо на над 850 милиона евро; според кухи лейки като теб, тези клубове са съвсем без перспектива - странно защо в Испания феновете не го усещат!?... :roll:
Ти се един от тъпите, но упорити (трябва да ти се признае това качество) поддръжници на идеята за "възродения" ЦСКА. Мило микренско селянче, ЦСКА умрЕ на 09.09.2016 година и окончателно в негова полза се разреши единствено казусът с неговата евтаназия. А ГМО "Чавдар-Литекс" (Микре) е толкова ЦСКА, колкото и ФК "Барселона" от Цръцлевци е Futbol Club Barcelona или фамилиарно - Barça... :lol:
За финал - един приятелски съвет: Спри да ръсиш простотии в нашия подфорум - излагаш се, излагаш и работодателя си - левента от Микре!... 8-)

Оставям репликата без коментар. Нека прочетат левскарите и феновете на другите отбори. Това мнение на Капитана не заслужава да стои заровено в началото на темата.

Аз лично предпочитам дълги години все така ПФК Левски АД да си обслужва дълговете, както ги обслужваше досега. Така и двамата ще сме доволни. Успех.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 05 ное 2016 20:12

Работата е там че не сме нация със спортна култура. Всъщност сме нация без дух, най вече. Има ли публика на баскета, волейбола, хандбала, бокса, борбата, щангите , атлетиката или кой какъвто спорт си избере? Остана само футбола заради определени причини, но и той е по пързалката е надолу. Проблема е в чипа както каза един цар, преди време и лошия генетичен материал, както каза един премиер пак преди време. Още от древността съседите ни на юг са писали, че на север от тях, живее гадно племе. Турците при предаване ни на руснаците има казват, че им предават един неблагодарен народ. Все сме сред най недоволните и топ песимистите в света по всякакви класации. Все мрънкаме, все сме намръщени, все разбираме всичко и все намираме оправдания когато трябва нещо градивно и позитивно да се направи.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 05 ное 2016 20:13

forever bluet написа:
Синьо сърце написа:

Дано дадеш за Левски и 5 процента от това,което аз и Семейството Ми сме дали за Левски!!! От 17 години купувам за мен и Съпругата ми,а от 6 и за Детето ми карти.По 460 лева на Сезон давам.Цял живот съм по Стадиони и съм се родил син! И това за да слушам и гледам Идиоти,като теб които делят всички на по-малко Левскари,на никак Левскари и на псевдо-разбирачи! И такива като теб изгониха хората! И да,не чети не ти отива пък и може някой бушон от надрусаната ти тиква да гръмне!

Пффффф...

Върни се в “Левски”