MagicMoments написа:Прочети това мнение МНОГО ,ама много внимателно.Мамка му най-тъпо ми е левскари да плюят левскари.Аз на мачове на Левски спрях да ходя заради картела НКП-СЗ в сектор Б.Пробвах на няколко мача да си ходя сам в А или във В,но не е същото,адски ТЪПА декларация,поредната такава на неадекватниците от НКП,истината малко по малко почва да лъсва,без Фонда и Дивизията,без адекватен разпяващ като Дългия лъсват наркодалаверите им в сектор Б,защото Сектора по-слаб никога преди това не е бил,но това е изцяло благодарение на картела,който изгони нормалните хора и фракции от стадиона(не от Сектора,а от стадиона).Така,че тия хора да ми държат сметка- Къде сте левскари и да се изкарват по-свещени и от папата - Еми няма как да стане.ЦСКА умря,Сектор Б ще ги последва,може и футболното ПФК да бъде сполетяно от тази съдба,ако продължат някои хора да имат поставени лица като собственици.
Мен не ме интересува декларацията на НКП, не съм я коментирал дори. Аз не съм от НКП, нито пък от някоя фракция. И стига сте се филмирали с тези подставени лица и прочее глупости. Като не искаш да ходиш-недей да ходиш. Твой проблем.
Но ти поне не съдиш и не раздаваш квалификации, като някои други...