Cooler написа:Време е да се стабилизираме, 3:0.
Автогол на чичо Венков и два на Аниете
А този път на чичо Венков ще му се покажат ли картони? Или на вратарчето? Деа нещастниците скапани!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Cooler написа:Време е да се стабилизираме, 3:0.
ralka_levskarka написа:... защото е висок, колкото мен (1,60). ...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
wilge написа:Като се обърне колата (разбирай мачът за купата) пътища много. Но все за никъде.
ПП. Наблюдавайте внимателно, че атаката срещу Левски не е спряла. Сега на дневен ред ще е Топчо. Вече почнаха- Чилика в Португалия не търсел футболисти, а треньори!? Вариант №1- Мъри, въпреки договора му с Астана. Други пишат- Херо. Въпреки третото място и класирането за ЛЕ. Трети отидоха до Полша. Ще нагнетяват положението с всички възможни неангажирани треньори. Защо ли ръководството не ограничи достъпа на определени драскачи до Герена, така както на времето направиха със Сашо Диков. Да се обяви публично, че на този, този и този не е позволено да присъстват на Герена, няма да получават информация от клуба и всички техни "новини" са плод на въображението им с цел провокация.
ralka_levskarka написа:Cooler написа:Време е да се стабилизираме, 3:0.
А този път на чичо Венков ще му се покажат ли картони? Или на вратарчето? Деа нещастниците скапани!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта