Спас Русев е новият собственик на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

mts13
Контакти:

Re: Г-н Спас Русев време е за действие

Мнениеот mts13 » 01 ное 2016 11:42

Да.Ако е вярно това със заплатите, Херо трябва веднага да дойде на Герена.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 ное 2016 12:04

Вие се базикате с Русев, ама на какво отгоре? От коя позиция? От позицията на 2000 фена на стадиона, когато отбора е на първо място с 8 поредни победи?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 01 ное 2016 12:20

Херо няма да иска да дойде в Левски, не и при това неустановено положение.

Не е ясен бюджета за заплати на играчите, не е ясен бюджета за трансфери, не е ясно кой избира и назначава играчите, не е ясно кой за какво отговаря, а ако сектор А не бъде покрит още 20-30 дни, напролет ще трябва да бъде основно ремонтиран.
Изгониха Баждеков, съвестен човек, който 13 години е бил финансов директор на футболен клуб, за сметка на това, дойде някаква калинка, която е виждала футболисти само по телевизията.

И КД и ГГ дават премии на противниковите на Левски отбори, за да отнемат точки от нас, и те играят на кръв срещу нашите момчета, от БФС казаха, че било законно, в такъв случай, г-н Русев готов ли е да отвърне по подобаващ начин ? Т.е. да "премира" противниците на Лудогорец, защото преименувания Литекс не са важни за нас...

Още преди 3-4 години ви казах, че ще дойде време да плачем за времената с Тодор Батков (и особено за Мишата Чорни), тогава не вярвахте... Ама Батков беше истински левскар, спомнете си как ги попържаше наред, с хъс и мерак, докато тия след него са мишоци...
И сега ни дойде най-малкото мишле.... Имам чувството, че ако някой хилав фен му плесне шамар, той ще се свие и ще почне : Ама вие сега защо ме биете...

Но въпреки всичко, ние няма да изчезнем като вечния враг ЦСКА, мир на праха им, понякога бяха достоен противник...

:evil:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 ное 2016 13:05

Бившият председател на тръст "Синя България" Васил Колев, който за известно време бе член на УС на Левски, излезе с любопитен коментар за ситуацията в клуба от "Герена".

"Когато тръст "Синя България" каза, че Левски има над 20 милиона лева дългове, бяхме оплюти, а и обявени за интриганти. Косьо Баждеков почервенял твърдеше, че това са глупости и лъжа.

Когато обаче Спас Русев казва, че Левски има 20 милиона дългове (а са повече!), настава смутено мълчание и обяснения, че това не е чак такъв проблем. А Косьо Баждеков се крие по канцелариите.

Казвам го по повод чудесния празник, който честитя на почитателите на Бащиците. Робството е в главата, не другаде", написа във "Фейсбук" Колев.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 ное 2016 13:17

"Козирка на сектор "А", информационно табло и подсилване на отбора. Това са първите три цели, очертани от новия собственик на "Левски" Спас Русев. Бизнесменът, който във вторник получи близо 90% от акциите на клуба, посети стадион "Георги Аспарухов" и се срещна със служителите и футболистите.
Това, което искаме да направим до Нова година, е козирка над сектор „А“ и ново електронно табло, което да бъде съвременно с показване на головете и хубавите положения. Това са задължителните неща, които нямат отношение към отбора. През декември, когато съм по-добре запознат, ще видим какво правим в спортно-техническата част. Не искам да влизам тази сфера, защото това е територия на съответния екип. През декември трябва да се освежим, ако искаме да продължим доброто представяне на отбора."

http://www.btv.bg/article/sport/spas-ru ... video.html

Датата е 1 септември, 2016 година. Днес, 2 месеца по-късно и аз имам 3 неща за казване:
1. Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто – да го направиш.
2. Не казвай „хоп“, преди да си скочил.
3. Голям залък глътни, голяма дума не казвай.
По темата: Не съм аз човекът, който решава, но ако зависеше от мен: Херо няма място на стадион "Георги Аспарухов" (лично мнение)... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Болен Левскар
Контакти:

Мнениеот Болен Левскар » 01 ное 2016 13:32

koisa написа:Минимум 250 000 левскари трябва да станат абонати на Виваком преди Спасчо да предприеме някакви действия. :geek: Личи си от луната, че Левски не е сред главните му приоритети.

Левски не е приоритет на собствените му фенове, какво очакваш от собственик "спуснат" отгоре? Как не ви е срам да искате треньори, футболисти, стадион, когато има по 1000 - 2000 на мач? С какво сме по-различни от Славия, Монтана, Локо Сф? Събудете се! Не ми говорете като някои фейсбук титани, че "ние сме Левски бееее, ние винаги ще сме живи", защото през 2016 не играят имена и митове, а бизнес интереси. Собственика се опита да скалъпи някакви такива, но ако феновете масово не идват на стадиона и ако не купуват артикули, скоро и него ще му писне и ще увиснем с (минимум!) 20 000 000 лв. дългове. Тоест, клубът ще иде там където сега е един умрял отбор - на бунището на историята.
ПС: Вчера дадохте ли по 50-100 лв за Хелоуин костюм и парти? Затова Хелоуин и тиквите ще са живи, а Левски скоро няма.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 01 ное 2016 13:34

За да си абонат на Виваком(без значение на каква услуга) трябва да си болен мазохист !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 ное 2016 13:36

Цецо Чука написа:
koisa написа:Минимум 250 000 левскари трябва да станат абонати на Виваком

Не разбирам какъв е проблема.
Нали според последни данни левскарите в България са около 7 милиона?
250 000 са много малък процент.

Проблемът е технически. ;) На настоящия етап "Виваком" не може да поеме всички желаещи, затова тези 250 хиляди нови абонати ще бъдат разиграни с лотария, а другите кандидати ще останат в листата на чакащите... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

blue_lagoon_1914

Мнениеот blue_lagoon_1914 » 01 ное 2016 13:47

Спас Русев е пратен с мисията да убие и зарови Левски! Всичките му действия или бездействие показват точно това. Празни приказки,вече и обещания няма даже! До 2 години ще ни сполети съдбата на кочината. Това е плана,за това намекна и Ганчев. Болшевик пари за Левски не дава! Аргументирам се веднага: Пелето,Чилика,Дамата директор,УС .....какво място имат всички тези в Левски? Изпускат Мапуку,Курьор и водят Галин и Мицански! Тотално некадърие и безхаберие цари в Левски а Финния дори не знае какво става! Че не разбира от Футбол е ясно,но защо се обгради с бездарни мишки и лигльовци като Пелето в Левски? Тези в Левски ли ще се учат? Никой сериозен не иска в Левски,просто знаят че Русев няма грам намерение да се сбие заради Левски образно казано. А пари е ясно ,че няма да даде. Човека е копие на Лупи и точно съдбата на мъртвото ЦСКА ни чака! Един голям играч , и голям мръсник и отмъстителен тип командува Футбола и той е от Делиормана. Целта му е да ликвидира и Левски и ще го направи! Изгони хората от Стадионите,печели от Телевизийте си и му дреме! Жалко е но факт. Русев е просто този който ще хвърли последната лопата! Бойко и Домусчиев искат точно това!
"Спартак" -Варна! Истинския Отбор на Варна! Плужека е това на което и черупката му е избягала отвратена от него ;)!

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 01 ное 2016 14:10

1) Спасчо става и заспива с форума на гонг, така че спокойно може да му пишете.
2) На този над мене Домусчиев му закривал Левски, смея се. Много добре ви го каза един ваш фен, ревете по форумите, давата по 100 лева за Хелоуин ама като трябва да отидете на мач или да купите нещо от фен магазина, а не не.
3) Спасчо е един боклук човек, които търси само келепира. Така, че от него неочаквайте каквото и да е. По-голям далавераджия и авантаджия не съм виждал аз !
Последна промяна от love_hurtz на 01 ное 2016 16:58, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”