Долно уйно написа:sin4ec написа:Долно уйно написа:Е той днес собственика ви лично каза, че Левски е закачен за Виваком и който притежава компанията респективно е и собственик на клуба, без значение дали иска или не.
И това е невярно.
Тогава ми дешифрирай, какво трябва да значи това:Преди да говорим за Левски, тъй като аз съм в Левски в качеството си на най-големия акционер във Виваком
то ест ако не е най-големия акционер във Виваком то и в Левски няма да е.
Човека иска клуба да бъде като фирма която се самоиздържа. И така и трябва да бъде. А не чичко паричко да бърка в джоба си и да плаща, защото на някой така му се иска. Дали Майкрософт ако е на загуба, година след година, Бил Гейтс, ще плаща загубите за да я има компанията, само защото определена група от хора искат да я има. Ако никой не купва Мерцедес - няма да го има. Същото е с Найк например, Самсунг и всяка друга марка. Нали не мислиш, че всички ще седим у дома и няма да посещаваме мачове на Левски, и да купваме артикули, а някой ще плаща от джоба си, за да го има клуба, защото сме му фенове и много ни се ще. Постави се ти на мястото на собственик и ще разбереш. Или си мислиш, че щом някой има пари е длъжен да плаща. Освен това за клуба ще е добре, сам да се издържа, защото всеки човек може да фалира или като Грашнов да си отиде. И тогава какво правим. Ако нещо стане на Кирил Домусчиев, Лудогорец отива на кино с 200. Но ако си има пълен стадион и генерира приходи и си стои стабилен финансово, няма да му се отрази. Просто ще бъде избран друг президент, който да движи нещата. И всичко ще си тече без проблеми. Това каза Русев и го каза, че така и трябва да бъде. Но тук всички сме готованци и чакаме някой друг да се грижи за нас. Като малки или не толкова малки деца, които лежат по цял ден и разчитат на готово всичко да им осигури мама и тате.