Спас Русев е новият собственик на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Спас Русев е новият собственик на Левски!

Мнениеот sin4ec » 28 окт 2016 20:55

Долно уйно написа:Тогава защо трябва да се развива този спорт, като ще е по изкуствен начин, а когато е изкуствен то и бъдеще няма?

Защо да е изкуствен? Създаваш мрежа от школи, създаваш футболисти. Има за продаване, има и за отбора ти. Кое му е сложното?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 28 окт 2016 21:02

sin4ec написа:
Долно уйно написа:Тогава защо трябва да се развива този спорт, като ще е по изкуствен начин, а когато е изкуствен то и бъдеще няма?

Защо да е изкуствен? Създаваш мрежа от школи, създаваш футболисти. Има за продаване, има и за отбора ти. Кое му е сложното?

Ти явно живееш в някаква илюзия, и идеален свят.
Левски и сега има школа и от там за последните 6-7 години не е излезнал нито един футболист от някакво елементарно средно-европейско ниво. То тази работа с приказки не става.
За ДЮШ трябват много пари, а такива в клубовете няма
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 окт 2016 21:12

Долно уйно написа:Ти явно живееш в някаква илюзия, и идеален свят.
Левски и сега има школа и от там за последните 6-7 години не е излезнал нито един футболист от някакво елементарно средно-европейско ниво. То тази работа с приказки не става.

Това е невярно. Но за синята школа съм писал достатъчно, тепърва ще излизат играчи оттам. Нямам претенции да знам всеки поотделно, но съм с пристрастия към едно лапе от набор 2003. Този просто има феноменален потенциал!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 28 окт 2016 21:17

sin4ec написа:
Долно уйно написа:Ти явно живееш в някаква илюзия, и идеален свят.

Това е невярно. Но за синята школа съм писал достатъчно, тепърва ще излизат играчи оттам. Нямам претенции да знам всеки поотделно, но съм с пристрастия към едно лапе от набор 2003. Този просто има феноменален потенциал!

Потенциала и дарбата са 20% от завършения футболист, останалите 80% са работа, труд, лишения и не на последно място качествени треньори, които да работят с него... да се обзаложим ли, че такива треньори в школата на Левски няма и че този талант ще остане недоразвит. Искрено се надявам да греша, да не съм прав, но това е реалността у нас.

Родителите на това дете ако има възможност да го пращат в чужбина, където наистина ще го направят футболист.

sin4ec, от това което си споделял тук зная, че имаш детенце в школата на Левски, дано стане следващия Гунди, но и явно контакта с ДЮШ то е от скоро. Още една две години и вече ще ти се повръща. Аз се занимавах 10 години, видях, що за помийна яма е и днес установявам, че просто съм загубил 10 години от живота си.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Re: Босът на Левски Спас Русев даде специално интервю за Гон

Мнениеот deepblue » 28 окт 2016 21:25

ham3r написа:
deepblue написа:Аз очаквам и по-нагли изявления. От сега заяви, че малко хора са минали към Виваком, че не сме ходили на мачове ... очаквам да започне да вменява вина на феновете, да ни емитира акции и подобни тънежи в стил 'лупи'. :evil:

Тоя тарикат ви лъже точно както Лупи ни лъжеше нас.Казва 20-25 000 нови абонати Левскари но не казва колко хиляди Цесекари ще напуснат виваком.10 милиона са дадени като заем и ако грабежа (сделката)се провали както най-вероятно ще стане тогава стават още 10 милиона дълг.Къде са отишли тия 10 милиона при положение че пак имате 20 милиона дългове?

Аз първо съм втрещен от глупостите които наговори и второ притеснен. Очаквах замазване на очите и празни приказки, но ако се замислиш над думите му нещата са лупи 2 пар екселанс. Парите не давал той а виваком, но изненадващо не бил увеличен капитала и виваком не били собственици. На акционерите не им се давали пари от печалбата, а и Велчев нещо се опъвал. Обаче феновете да станат абонати, да отидат парите при тях пък евентуално после... И клубът да минел на самоиздръжка, преструктуриране ...
Изобщо не споделям оптимизма на някой сини фенове. Дали дълговете са 5, 15 или 25 милиона, ако не се обслужват и се трупат нови нещата отиват по пътя на 'вечният съперник'. А, спомена се и за милионите дългове на европейските грандове и че това не било притеснително. Къде ли съм чувал подобни приказки? За тях може и да не е, но за български отбор е.
Трябва да го следим изкъсо. Не случайно отстраниха феновете от управата.

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 28 окт 2016 21:36

Вълчан написа:Русев си го каза ясно че очакава повече фенове да си направят абонамент във Виваком......така щяло да има пари за отбора.Тоест за него.

Абе май си много прав! Ако иска да има пари за отбора, да призове феновете да идват на мачовете, да си купуват артикули, за да отиват парите директно в клубната каса, вместо през някаква измислена спонсорска схема! Наистина звучи абсурдно.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 окт 2016 21:36

Долно уйно написа:sin4ec, от това което си споделял тук зная, че имаш детенце в школата на Левски, дано стане следващия Гунди, но и явно контакта с ДЮШ то е от скоро. Още една две години и вече ще ти се повръща. Аз се занимавах 10 години, видях, що за помийна яма е и днес установявам, че просто съм загубил 10 години от живота си.

Разликата обаче спрямо тогава е огромна. От 3 години тази школа има никак нелоша методика и тя не се променя!( ШОК!). Именно това лъкатушене и неопределеност съсипа доста набори от синята школа. U19 и U17 са типичен пример, макар в тях да има талантливи деца. Аз болни амбиции нямам, не ме вълнуват глупости. Децата се забавляват и спортуват. На този етап това ми е достатъчно.

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 28 окт 2016 21:43

Най-оптимистичното в цялата дискусия е,че е остана един поне оптимист като синчеца. :mrgreen:
Истината обаче е коренно различна и съвсем скоро всички левскарчета ще усетят болката, онази болка, която ще им придава много горчив вкус в устата и ще им напомня - защо трябваше да правим погребения,катафалки да наемаме,чаршафи да опъваме, с християнският кръст да се гавриме по стадионите и защо трябваше да се подиграваме със смърта. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Дали усещате и разбирате какво ви се случва в момента драги ми левскарчета?
Съмнявам се! Скоро със свещи ще търсите Бай Ганя! Ей Богу къде ли сега се подхилква той?
Но какво ни остава да кажем, освен едно звучно:
ЗАКРИВАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 28 окт 2016 21:48

sin4ec написа:
Долно уйно написа:sin4ec, от това което си споделял тук зная, че имаш детенце в школата на Левски, дано стане следващия Гунди, но и явно контакта с ДЮШ то е от скоро. Още една две години и вече ще ти се повръща. Аз се занимавах 10 години, видях, що за помийна яма е и днес установявам, че просто съм загубил 10 години от живота си.

Разликата обаче спрямо тогава е огромна. От 3 години тази школа има никак нелоша методика и тя не се променя!( ШОК!). Именно това лъкатушене и неопределеност съсипа доста набори от синята школа. U19 и U17 са типичен пример, макар в тях да има талантливи деца. Аз болни амбиции нямам, не ме вълнуват глупости. Децата се забавляват и спортуват. На този етап това ми е достатъчно.

Синчец, на техните години ние знаехме целия ни отбор плюс резелвите и сме водили "битки", за да им подражаваме, а сега какъв им е модела за подражание? Лекета дето не излизат по цял ден от кръчмите и да ч...т к.....е. :oops:
И само Левски оле

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 28 окт 2016 21:48

run1973 написа:?
Но какво ни остава да кажем, освен едно звучно:
ЗАКРИВАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ

Можете да кажете само:
ПРИПОЗНАВАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ

Върни се в “Левски”