sin4ec написа:Долно уйно написа:Ти явно живееш в някаква илюзия, и идеален свят.
Левски и сега има школа и от там за последните 6-7 години не е излезнал нито един футболист от някакво елементарно средно-европейско ниво. То тази работа с приказки не става.
За ДЮШ трябват много пари, а такива в клубовете няма
Това е невярно. Но за синята школа съм писал достатъчно, тепърва ще излизат играчи оттам. Нямам претенции да знам всеки поотделно, но съм с пристрастия към едно лапе от набор 2003. Този просто има феноменален потенциал!
Потенциала и дарбата са 20% от завършения футболист, останалите 80% са работа, труд, лишения и не на последно място качествени треньори, които да работят с него... да се обзаложим ли, че такива треньори в школата на Левски няма и че този талант ще остане недоразвит. Искрено се надявам да греша, да не съм прав, но това е реалността у нас.
Родителите на това дете ако има възможност да го пращат в чужбина, където наистина ще го направят футболист.
sin4ec, от това което си споделял тук зная, че имаш детенце в школата на Левски, дано стане следващия Гунди, но и явно контакта с ДЮШ то е от скоро. Още една две години и вече ще ти се повръща. Аз се занимавах 10 години, видях, що за помийна яма е и днес установявам, че просто съм загубил 10 години от живота си.