Но иначе Спас е "фин" човек, Люпко е предател и те така.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Red thunderstorm написа:По-важно е да гледате кой има тире и кой няма...Е па сложете си и вие едно тиренце и "шапка на тояга"! Кво му е?![]()
deepblue написа:Red thunderstorm написа:По-важно е да гледате кой има тире и кой няма...Е па сложете си и вие едно тиренце и "шапка на тояга"! Кво му е?![]()
Радваме се за вас щом да си заличиш отбора и да припознаеш друг е 'шапка на тояга' или голяма радост, но недейте да съдите за другите според себеси
Eminem написа:Спасчо сам си го каза - в Левски е, защото само така можеше да вземе Виваком.
Какво да очакваш от човек, който не иска да се занимава с това ?
batmanlevski написа:Спас Русев : за козирката трябват поне 6 месеца , трябват 4 млн , трябват кранове, хаха аз какво ви казах , този дори козирка няма да направи , в зимната пауза ще пее същата песен и за трансферите , този бил скъп , онзи не ставал и накрая Чиликов ще играе като център нападател ! царя номер 2 , дайте ми 800 дена и ще ви оправя , Вервайте ми !
Eminem написа:Спасчо сам си го каза - в Левски е, защото само така можеше да вземе Виваком.
Какво да очакваш от човек, който не иска да се занимава с това ?
Tommi написа:Altarf написа:Очаквах задълженията на ПФК Левски АД да са около 15 милиона, а се оказаха поне 20. Няма български футболен клуб, чието юридическо лице да може да издърпа такава финансова котва, без някой да почне да налива пари ей така за кеф.
Според мен Спас Русев е лаладжия и всичко ще завърши с фиаско и тире, накъдето бавно, но сигурно отива вече от години.
Така като се замисля, няма български футболен клуб, който изобщо да оцелее в дългосрочен план , ако няма кой да налива пари.![]()
За дълговете и моята проста сметка клонеше към 20 млн. лв., но има и други важни неща във финансов аспект.
Потребители, разглеждащи този форум: Djack_84, Highlander, LoveAndPeace, tmanolov и 42 госта