Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот mikata » 27 окт 2016 12:58

Бившият треньор на Левски Люпко Петрович разкри основната причина за напускането на "Герена".

"Отказване? Не искам да казвам нещо, за което после да съжалявам или да се оправдавам. Може и да помагам на някой клуб, но от втори план", заяви Петрович пред "Спортски журнал".

"Защо напуснах ли? Защото ме хвана яд. Преговаряха с други треньори, не ми осигуриха нито един футболист, а искаха от мен титла, което е абсолютен абсурд при сегашното състояние на Левски. Два пъти исках да си тръгна по взаимно съгласие, сега отново искам същото. Имах резултати и затова имам право да търся своето. Някой ден ще разкажа цялата истина за последните ми дни в Левски", добави опитният специалист.

"Много неща ще станат ясни, но все още не му е дошло времето на това", коментира Петрович новината, че може да му се наложи да плаща неустойка за начина, по който прекрати договора си с клуба.

В крайна сметка обаче той остава с добри чувства към Левски и кариерата си като цяло.

"Като се обърна назад, има какво да видя, какво да си спомня, на какво да се зарадвам", завърши Петрович.

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 27 окт 2016 13:01

THE G.A.M.E написа:
koisa написа:
Тролете си, но човека за десетина мача постигна това, което ще се молите да постигнат следващите. А първия започна прекрасно.

Аз лично няма да се моля за Петрович.
Няколко победи няма как да изтрият негативното ми мнение.
Има по важни неща от победите, Купите и т.н.

Когато си оправим домът, да изглежда като за Левски, тогава няма да има особено значение, кой в треньор.

И в крайна сметка да не забравяме, че сърбина [u]сам си тръгна.
Никой не го е уволнявал, така че...[/u] Който иска, да рИве.

Има разбира се, да бъдем училище за треньори.

Този дом колкото повече го "оправяме" толкова повече се разваля. Май не забелязвате, че нещата в Левски отново са на самотек.

Петрович даже много издържа. За 70 годишен човек изтрая доста. Аз на негово място бих си тръгнал още след мача с Лудогорец. То такава неблагодарност от всички страни рядко се вижда, но описва състоянието на отбора, ръководството и феновете много добре. :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 окт 2016 13:16

koisa написа:
То такава неблагодарност от всички страни рядко се вижда, но описва състоянието на отбора, ръководството и феновете много добре. :geek:

Люпко доста говорИ в последните няколко дни, и в нито един момент не обвини феновете.
Не знам тая мантра откъде си проби път в публичното пространство. :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 27 окт 2016 13:31

THE G.A.M.E написа:Люпко доста говорИ в последните няколко дни, и в нито един момент не обвини феновете.
Не знам тая мантра откъде си проби път в публичното пространство. :?

Нямам предвид, че феновете са виновни за напускането му. А за това, че сме разединени и това се вижда на стадиона. Далеч съм от мисълта да обвинявам феновете или някой от форума за неговото решение както едни други тук направиха при смяната на Стоев.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
angmitov
Контакти:

Мнениеот angmitov » 27 окт 2016 13:37

korteneca написа:Човек, каквото и да тренират играчите си имат лимит на възможностите. Те нямат вина, че са в Левски и не могат да постигнат нашите очаквания и желания. Проблемите са на по-високо ниво от години. 30 треньора и 500 играчи се смениха и резултатите са все същите. Прави си сметката колко са виновни треньорите и играчите и колко тези над тях.

Много си прав. Рибата се вмирисва откъм главата.

А масово се изсипваха критики върху Стойчо, а после и върху Любко. Любко направи чудеса с Левски и сега ще видите какво кретане ще бъде с Топчо и Буки. Той Любко преди мача с Марибор каза, че му липсват класни играчи и най-вече нападател, но такива не бяха привлечени. Е като не искаш да инвестираш, как искаш да има резултати. Разберете, че за да се оправи Левски трябва сериозно ръководство, със сериозни намерения, а не някакви Пелета и подобни неопитни и/или некадърни хора по върховете. Любко какво е виновен, че с този материал ни докара до първо място?! Плюхте по защитния футбол, ето ви офанзивен вчера. Резултатът е ясен.
Животът ми без Левски е изгубен.
Животът ми без Левски е провал.
Левски е това което имам,
Левски - това е моя идеал.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 окт 2016 13:40

ХОРА?! Не е свършил Света! Левски е на първо място и трябва да се бори със зъби и нокти да стане шампион без значение кой е треньор, кой е директор, кой е нападател! Много лесно се предавате. Сигурен съм, че още в мача в Коматево ще се върнем на победния път!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 27 окт 2016 13:52

30 октомври, неделя, 17:30 ч.:

Ботев (Пловдив) - Левски

Главен съдия: Драгомир Димитров Драганов
Асистенти: Мартин Иванов Димитров и Станимир Илков Илков

Четвърти съдия: Димо Дамянов Вълчев
Допълнителни асистенти: Валентин Станчев Железов и Димитър Цолов Буров

Съдийски наблюдател: Кирил Манолов Лозанов 

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 27 окт 2016 14:02

Главният скаут на Левски Георги Чиликов е бил командирован и в Португалия, разбра “Тема Спорт”. Бившият нападател на “сините” е бил натоварен със задачата да търси евентуални попълнения за зимната селекция. Първата визита, която доскорошният треньор в школата на “Герена” имаше, бе в Скандинавските страни.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 окт 2016 14:15

W84me написа:ХОРА?! Не е свършил Света! Левски е на първо място и трябва да се бори със зъби и нокти да стане шампион без значение кой е треньор, кой е директор, кой е нападател! Много лесно се предавате. Сигурен съм, че още в мача в Коматево ще се върнем на победния път!

Няколко човека тук се опитвате да убеждавате... може би себе си, че няма значение треньора, че не Люпко ни закара и задържа на първо място. Че не той е бил Разград. За пръв път от Георги Василев насам имаме толкова качествен треньор. В последните години се изредиха от пълни некадърници до посредствени имена, които никой не чу след това, а в случая на Пепе, Костов и Митов, не беше чувал.

Не, СТАНАЛО е! Това беше! Това, точно така! Няма значение титла. Люпко щеше да остави един работещ колектив след края на сезона, който да бъде надграден от следващия треньор. Край, и това, което няколко човека поддържате като теории знам, че не са ваши думи. Убеден съм. Такава е директивата или кой дявол го знае какво е. Не искам да спекулирам, не искам да споделям слухове, които не трябва да пускам тука. Не ми се вярва, че е възможно. Това беше организирана акция и за съжаление в схемата участват и фенове. Не знам кой е получавал кинти, кой го е правил безплатно. Последните да се замислят какви тъпаци са. Атаката дойде отвътре. Откъде е поръчана, сещай се. Защото всички гледахме и видяхме Литекс на Люпко как наби Разград барабар със съдиите. Това беше. Край! Връщаме се в кочината, и ако човек ми казваш "Какво толкова е станало", ти си съучастник - макар и пасивен - в най-големия скандал от Казанската афера насам! Говорете си каквото си искате. В следващите седмици ще ви загорчава под лъжичката все повече. На мен ми горчи още от мача с Верея (?) и виовете "Люпко, кyрво!". Това беше хроника на един предизвестен позор. СРАМ! Истински срам. Ма, айде заеби го срама. Вдигаме гащите и се връщаме в кочината. Лошото е, че това можеше да е един мечтан сезон, който да има продължение. Ти... вие, въобще осъзнавате ли КАКВО стана?

Толкова ли оглупя синият фен? Българите сме все по-често необразовани, зли, гадни, завистливи същества, които се мислят за голямата работа, докато не се сблъскат с действителността. Псувняри, живеещи в лаjната си. Не, не щем да ни е добре. Дайте да сме средняци. "Левски" обаче днес не е и средняк. "Левски" е посмешище, ок? Не ви харесва? Приемете го!
СРАМ! СРАМ! СРАМ!

"Какво толкова?"... Е, стана на вашата. Радостни ли сте? Радвайте се!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 окт 2016 14:18

Забрави да споменеш обаче че Петрович си тръгна сам и не успя да убеди феновете защо точно го е направил. Не съм бил ЗА това да си подава оставката. Обаче оставката вече е факт и Петрович не е треньор на Левски. Кой има нужда от това да се продължава с драмите, пророчествата за апокалипсис и т.н?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”