КБ: Левски (София) - Черно море (Варна)|26.10|19:00ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И в следващия кръг отива.....

Левски
35
55%
Черно море
29
45%

Общо гласове: 64

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: КБ: Левски (София) - Черно море (Варна)|26.10|19:00ч.

Мнениеот modor » 27 окт 2016 10:02

koisa написа:
modor написа:[offtopic]Честита победа на моряците!
След една загуба какво става тук. Ако паднем в следващия мач.... направо да затварям форума :roll:
Изображение[/offtopic]

Не те видях да пишеш подобно нещо след 13 мача без загуба въпреки големия рев на същите от картинката да сменяме треньора. :geek:

Аз не деля левскарите на тия и ония. Просто много се издразних....
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 27 окт 2016 10:13

За мене Топчо си проведе мача много добре. Имахме над 10 чисти голови положения само в редовното време и то при противник, който води и се е бетонирал отзад. Това не си спомням да е било скоро. Но Топчо каква вина има, че от 10 положения вкарваме ЕДНО!!! Какво е виновен, че противников нападател надиграва ТРИМА наши защитници и вкарва гол? Истината за мен е, че в този мач пролича колко силно ни трябва що-годе читав централен нападател. Халфовете направиха бол положения, но няма кой да вкара. Краев раздвижи играта и на няколко пъти минаваше по двама-трима, но ударът му е отчайващ. Айде представете си в половината от тея положения вместо Тунде да беше таран от нивото на Кешеру, например. Ми взимахме мача с 5:2 в редовното време и до драми нямаше да се стига! Другото е, че не можем да искаме от шведа супер игра, след като това му е първият цял мач от как е при нас. Човекът няма сработка, не се знае до къде е с аклиматизацията, а това за централен защитник е ключово (да е сработен с другия централен, бековете и вратаря). Точно затова в тоя мач не защитата ни бе големия проблем, а липсата на нападател.
Изображение

bellamy_99

Мнениеот bellamy_99 » 27 окт 2016 10:49

Sleepwalker написа:За мене Топчо си проведе мача много добре. Имахме над 10 чисти голови положения само в редовното време и то при противник, който води и се е бетонирал отзад. Това не си спомням да е било скоро. Но Топчо каква вина има, че от 10 положения вкарваме ЕДНО!!! Какво е виновен, че противников нападател надиграва ТРИМА наши защитници и вкарва гол? Истината за мен е, че в този мач пролича колко силно ни трябва що-годе читав централен нападател. Халфовете направиха бол положения, но няма кой да вкара. Краев раздвижи играта и на няколко пъти минаваше по двама-трима, но ударът му е отчайващ. Айде представете си в половината от тея положения вместо Тунде да беше таран от нивото на Кешеру, например. Ми взимахме мача с 5:2 в редовното време и до драми нямаше да се стига! Другото е, че не можем да искаме от шведа супер игра, след като това му е първият цял мач от как е при нас. Човекът няма сработка, не се знае до къде е с аклиматизацията, а това за централен защитник е ключово (да е сработен с другия централен, бековете и вратаря). Точно затова в тоя мач не защитата ни бе големия проблем, а липсата на нападател.

От репортажа, който гледах 2та гола бяха плод на късмет, а не на някакво положение.. 1вият гол - рикошет и топката попада на пътя на нападателя, 2рият - разбъркаване и късмет на гол-линията... За пореден път се доказа, че когато нямаш играчи е по-добре да имаш ТРЕНЬОР.. Иначе кОпата пак е синя, факт!
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 27 окт 2016 11:02

Да, и двата ни гола станаха до известна степен с късмет, особено втория. Но ти явно не си прочел какво съм написал, а именно, че имахме 10 чисти положения и там кой да е треньор не може да повлияе на футболиста да вкара, от него не зависи нищо. Проблем щеше да бъде, ако нямахме положения, но не беше така. За мен треньорът си изигра мача добре, но тия, които трябваше да вкарат, изневериха и заради това загубихме мача.
Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 27 окт 2016 11:06

Няма класни играчи, това е :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

bellamy_99

Мнениеот bellamy_99 » 27 окт 2016 11:21

Sleepwalker написа:Да, и двата ни гола станаха до известна степен с късмет, особено втория. Но ти явно не си прочел какво съм написал, а именно, че имахме 10 чисти положения и там кой да е треньор не може да повлияе на футболиста да вкара, от него не зависи нищо. Проблем щеше да бъде, ако нямахме положения, но не беше така. За мен треньорът си изигра мача добре, но тия, които трябваше да вкарат, изневериха и заради това загубихме мача.

След 2-3 месеца ще се види резултат 2-3.. Няма да има какво станало и какво не станало, кой колко положения създал, не вкарал... И как може да вкараш 2 гола(независимо с късмет или не) и да отпаднеш. И то на собствения си стадион(вчера от репортажа не видях публика).. Дефакто има нещо сбъркано и то е защитата... Защо при Люпко биехте с по 0,5 гола в мача, а вчера с 2 гола не бихте? А и къде ли е блее топузаков, когато е можел да попива от треньор носител на КЕШ не с Барса или Реал, а с Цървена звезда? Сега топузаков ще води до зимата, тогава се взима нов, той до лятото и после пак и пак.. При ЦСКА същата работа - Ицо Янев стана носител на КБ и после хайде довиждане, лек ден... Според мен трябва да им се дава време.. Основната грешка е в манталитета на собствениците в БГ..
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 окт 2016 11:22

modor написа:
koisa написа:
След една загуба какво става тук. Ако паднем в следващия мач.... направо да затварям форума :roll:
Изображение[/offtopic]

Не те видях да пишеш подобно нещо след 13 мача без загуба въпреки големия рев на същите от картинката да сменяме треньора. :geek:

От кое, modor? :roll:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 окт 2016 11:36

Трудно може да се каже какво се случи в този двубой.
Едно е сигурно, "Моряците" не ни надиграха, чисто игрово не заслужаваха да продължат, но футболът е игра на голове.
Те отбелязаха един повече.
Ще е смешно да се каже, че "Гонзо" ни е излъгал, надиграл, надхитрил и т.н.
Щото допуснаха прекалено много положения.
Що за "успешна" тактика, ако си могъл да глътнеш 5-6 гола.

Левски от своя страна игра атакуващо, но този път грешките в защита дойдоха в повечко.
А и този път бяха наказани
Няма от какво да се срамуваме в този мач... Момчетата играха футбол, направиха доста в атака, но не се получи.
Ако продължаваме да създаваме толкова положения на мач, рано или късно повечето ще започнат да влизат.
Явно за Купата черноморци са ни на карък, но и в тази среща, както и онази в Бургас, въобще не трябваше да се стига до продължения.
Тотална доминация на терена, но за съжаление - не онагледена чрез попадения.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 окт 2016 11:39

THE G.A.M.E написа:Трудно може да се каже какво се случи в този двубой.
Едно е сигурно, "Моряците" не ни надиграха, чисто игрово не заслужаваха да продължат, но футболът е игра на голове.
Те отбелязаха един повече.
Ще е смешно да се каже, че "Гонзо" ни е излъгал, надиграл, надхитрил и т.н.
Щото допуснаха прекалено много положения.
Що за "успешна" тактика, ако си могъл да глътнеш 5-6 гола.

Левски от своя страна игра атакуващо, но този път грешките в защита дойдоха в повечко.
А и този път бяха наказани
Няма от какво да се срамуваме в този мач... Момчетата играха футбол, направиха доста в атака, но не се получи.
Ако продължаваме да създаваме толкова положения на мач, рано или късно повечето ще започнат да влизат.
Явно за Купата черноморци са ни на карък, но и в тази среща, както и онази в Бургас, въобще не трябваше да се стига до продължения.
Тотална доминация на терена, но за съжаление - не онагледена чрез попадения.

Отдаваш го на случайност, така ли? Както казваше един министър... "Само се усмихвам".

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 27 окт 2016 11:44

modor написа:
koisa написа:
Изображение[/offtopic]

Ами не знам, друго се вижда от картинката и написаното. Такива за мрънкалниците при серията без загуба нямаше, ама щом си казал.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”