Браво.
С чичо Спаско, Прасето, Тотонев и останалата измет и неква кака дет не знам от какво разбира на Левски външни врагове не му трябват.
Айде пореден изпуснат сезон и с малко късмет може да не излезем от шестицата. Ебати галфоните. Тия са проклятие за отбора!
Сензационно: Петрович напусна Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Сензационно: Петрович напусна Левски
Sstefanov написа:Ние ли сме виновни, че той си тръгва бе. Защо НЕ казва защо напуска?
Здравословни причини. Толкова ли е невероятно на тия години?
- Долно уйно
- Контакти:
Петрович е под сериозно напрежение, от една страна трябва да угажда на брате, от друга трябва да води отбора на Левски.
Тъпото е, че го е сторил точно преди мача.
Все пак говорим за футбол в пародийната перуканова лига.
Тъпото е, че го е сторил точно преди мача.
Все пак говорим за футбол в пародийната перуканова лига.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Altarf написа:Sstefanov написа:Ние ли сме виновни, че той си тръгва бе. Защо НЕ казва защо напуска?
Така внезапно преди важен мач е доста странно да е заради здравословни причини. Има нещо друго.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
-
koisa написа:Altarf написа:Sstefanov написа:Ние ли сме виновни, че той си тръгва бе. Защо НЕ казва защо напуска?
Така внезапно преди важен мач е доста странно да е заради здравословни причини. Има нещо друго.
ГГПП се опитва да вкара напрежение в отбора ни!!
damyanov1963 написа:Teo написа:Каквото и да си кажем сега първото място се дължи на Дедо Люпко, сега ще има мощно сгромолясване надолу!
Изчака най-удобния момент да признаеш, че първото място на Левски се дължи на треньора, а не на БФС, правителството и другите щуротии.
Похвално Тео, израстваш момче!
Дамянов, вие последните седмици го принизихте като чистач, вместо треньор.
Направи ви първи, а вие му плюете в устата. Много ясно, че ще си тръгне.
Да с него имахте шанс за нещо повече, ама без него още тоя мач ще видиш.
Почвате рязко да се приземявате!
Нещо е станало преди мача, за да си подаде Любко оставката. Жалко за човека, въпреки че бях против неговото назначаване, но ме опроверга с работата си. Дано наистина не е някой сериозен здравословен проблем.
-
- Контакти:
Разбира се , че Ганчев по някакъв начин има пръст в това.Но така или иначе Люпко си беше пътник.Отборът не играе нищо, а срещу минуса се изложи много.
- отец Онуфри
- Контакти:
bold написа:Нещо е станало преди мача, за да си подаде Любко оставката. Жалко за човека, въпреки че бях против неговото назначаване, но ме опроверга с работата си. Дано наистина не е някой сериозен здравословен проблем.
И аз така си мислех, но той ни сра в устите - да напуснеш отбора 1 час преди мач с някакво смешно оправдание е нелепо. Прав му път и далеч от Левски, предатели не ни трябват!
Пичове, гоните втори поред читав треньор при положение, че в България те се броят на пръсти. А треньорът е повече от половин отбор, нали помните каузата с Рибейро и Ераносян?