Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Ozzimozzi написа:Значи гостуване в Ловеч казваш? Сигурно 10 000 подуянци барабар с хореографията са тръгнали за Ловеч заблудени от ръководството с кой играе Лески. Ако бяха дошли на мача с ЦСКА съм сигурен, че нямаше да минете само с чаршафи.
Време е за декларация! Явно не вървят нещата.
goro_man написа:Дузпа няма малкото наказателно поле точно затова е очертано и се нарича "вратарско" откакто е измислена тая игра и по целият свят вратарят там е палновластен господар и всяко докосване на ръцете му се наказва. Но когато си смешник и продажник такива положения се свирят, интересно ми е другият смешник Бартра защо не даде изявление, може би го е страх да не го питат къде беше вечерта след мача и кой плати мастрафа
koisa написа:Етрополчетата от Микре правилата на футбола ще променят само и само да докажат изкривените си разбирания за дузпа.Сигурен съм, че при подобна дузпа срещу тях щяха да ореват света как нямало такава и съдията е купен. Когато е в тяхна полза гледната точка и правилата са различни. Вратаря е виновен, че избива топката преди играча симулант да се натресе в него знаейки, че сватбаря само това чака.
sin4ec написа:Ozzimozzi написа:Значи гостуване в Ловеч казваш? Сигурно 10 000 подуянци барабар с хореографията са тръгнали за Ловеч заблудени от ръководството с кой играе Лески. Ако бяха дошли на мача с ЦСКА съм сигурен, че нямаше да минете само с чаршафи.
Време е за декларация! Явно не вървят нещата.
Срещу Ловеч сме били и 30 ооо, а ЦСКА не съществува. И ТР, И БФС, и УЕФА са категорични кои сте вие. Със сигурност не сте ЦСКА. Тук жужешки пропаганди не вървят, а 2003 сложина на Литекс една седмичка за здраве!
Лека нощ!
Marcel написа:1. Вратарят играе ли с топката? Не.
2. Преслав играе ли с топката? Да.
3. Кой от двамата стига първи? Преслав.
Вярно е, че Преслав го изпревари с частица от секундата. Това се вижда добре от видеото. А приложената тук снимка го доказва- вижда се добре моментът, в който вратарят започва да събаря Преслав.
Колкото до това какво може да прави вратарят в наказателното- вижте 3-ия гол на Шевченко на Ноу Камп през 1997. Има фаул само ако вратарят ПЪРВИ стига до топката, а противникът му е попречил. В слуая това не е налице.
Ozzimozzi написа:
Аха, а снощи това на стадиона беше само лош сън нали? От къде пък това умряло ЦСКА извади тази агитка? Това още не можете да проумеете нали? Като извадите главите от пясъка може и да разберете. Айде всичко хубаво.
Потребители, разглеждащи този форум: burchill, Der Schmarotzer, Google [Bot] и 19 госта