ЦСКА-София (София) - Левски (София) | 1:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Дайте дузпа, спасете ЦСКА-София

Мнениеот damyanov1963 » 15 окт 2016 19:25

ham3r написа:
LSFC 1914 написа:Изображение

Kaкво нарушение има ?

Дай снимка на дузпата и червения картон на Минев която ви спести съдията

А ти защо не я дадеш?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 окт 2016 19:28

tornadooo написа:А това между Левски и Лиска беше всичко друго но не и футбол. Толкова могат,

Българският футбол умря просто, всички отбори у нас играят някакъв друг спорт, това не е футбол.

Футбол у нас играе само Лудогорец, просто защото е пълен с качествени чужденци и почти няма българи в него.

Още в началото на темата за мача в този раздел, бях го предвидил как ще се развие - Литекс и Левски ще спраскат топката и накрая ще врътнат някой грозен хикс. :lol: :lol: :lol: :lol: Така и стана ..... и не, че съм някакъв велик пророк, просто бездарието си личи отдалеч.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 15 окт 2016 19:28

И пак да ви питам - Преслав Йорданов, играч от класа ли е, щом успя да си изпроси дузпа??? - трябваше него да изберете за играч на мача, напук на всичко! - унищожението на ЦСКА, спасителя на Литекс-цесекар ;), злобния рожделник Стоилов, глуповатия Гришка и... кьоравия Сватбар! :lol: :lol: :lol:
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
Мистри

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София) | 15.10.2016 | 16:00

Мнениеот Мистри » 15 окт 2016 19:28

Верно ли сте неумни някои? :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 15 окт 2016 19:29

Очакван хикс между ЦСКА-София и Левски, слаб мач и за двата отбора. Иначе класирането го бройте от втория нататъка, първото място е ясно за кого е - Лудогорец , ако Левски се доберат до второто място с този състав ще е успех за тях. Ако искат нещо повече от второто място - Спас Русев ще трябва да вади пачки за качествени попълнения, защото с трици маймуни не се ловят. Лудогорец в момента не играят на пълни обороти в А група заради евротурнирите. Пролетта ще натиснат газта и ще станат първи.Такива са за момента реалностите.
Последна промяна от Mathias_Coureur на 15 окт 2016 19:31, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 окт 2016 19:30

Чиста дузпа и спестен ЧК на Минев!
Съдията яко беше подкован от СР.

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Мнениеот ham3r » 15 окт 2016 19:31

damyanov1963 написа:
ham3r написа:
LSFC 1914 написа:[img]htбиtp://prikachi.com/images/446/8935446c.jpg[/img]

Kaкво нарушение има ?

Дай снимка на дузпата и червения картон на Минев която ви спести съдията

А ти защо не я дадеш?

Аз бях на стадиона а не снимам телевизора като някои заблудени

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 15 окт 2016 19:31

damyanov1963 написа:
kiril.a.d написа:
damyanov1963 написа:
kiril.a.d написа:А-а, не - не мрънкай така, като че 1:0 е работа! - бях казал 4:0 за вас, с умния и хитър Люпко начело!!!
Ама вашите...ритнитопковци осраха печелившата му тактика...
Не че съм залагал на резултат - просто го виждах като реалност!!!
И с такъв разгром, можехте да помогнете и на ЦСКА - това менте да си върви в Ловеч и да се върне тук отбора на ЦСКА!!!

Както сам си забелязал, с такива футболисти няма как да стане разгром. Но и те са нещо, щом като се налага съдията да добутва противника им до равен.

Ще прощаваш, ама това няма как да ви задоволява!!! - имате познаващ се отбор от по-преди, имате Люпко и той е там не за пръв път, а май и от преди Йорданеското?...
Така че, този равен е равен на загуба за вас!!! - Литекс да ви измъкне равен, насред София...позор за София!

Кой е казал, че ни задоволява? Е, ако не им беше дал дузпата, все пак щяхме да сме доволни от победата. Наше право си е.

Задоволяваш се с твърде малко!!!
Аз, нямаше да съм доволен! - на мен ми трябваше разгром над Литекс, че Гришката да се замисли, как нещо не се получава проекта на Стойчо Стоилов, да го махне и евентуално през зимната пауза да връща ЦСКА на терена и като реален отбор!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Noname
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София) | 15.10.2016 | 16:00

Мнениеот Noname » 15 окт 2016 19:32

Всичко, което правиха на терена и всичко, което целеше тактиката на "майстора", беше да не влизаме близо до наказателното поле на оранжевите. 'щото защитата им е тотална щета! Всяка що годе свястна атака щеше да е голова заплаха. Голямо старание падна да се пазим да не направим подобна грешка.
Нямам представа, какви са настроенията в собственика на клуба. Ако иска наистина да направи нещо, в този отбор трябват хора с левскарски дух. Един Кокал да беше днес начело на тима без тактики и без никакви формалности щеше да смаже микренското недоразумение. Сега сме смешни и тъжни в собствените си очи, защото ни прецака. Кой? Мафията в българския футбол. И дори не знаем, доколко важни хора в Левски са част от нея...

homto

Мнениеот homto » 15 окт 2016 19:32

1982 написа:Лудогорец отдавна не играе с пълни сили в нашето "първенство"

ами за какво да играят, като съдийте играят вместо тях , вчера им дадоха поредната измислена дузпа , онзи от Пирин нарочно си вкара автогол , днес орязаха Левски с измислена дупза , с такива аванти спокойно могат да излязат на мачовете и с 5 човека , БФС няма да ги остави !

Върни се в “Левски”