Люпко вън от Левски веднага!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Люпко вън от Левски веднага!
Синчец, за оставката не съм съгласен с теб. Не за друго, не е сега моментът. Вероятно е дори и Люпко да не е наясно какво говори, тъй че донякъде съм склонен и да му простим изцепката. Ама тия тия като псвиленов, които пригласят на припознавачите и ми носят от девет кладенци вода да ме убеждават, че това било вечното дерби не мога да ги трая. Заради такива като тях утре оранжевите ще ревнат пак, че и ние ги припознаваме. Е те тогава за какви особени значения ще ми говорят? Малоумна история...
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
- Черният козел
- Контакти:
miro_rz написа:Аз пък искам Люпко да остане и класира Левски поне в ЛЕ !
Ти се подиграваш ли или какво !!!
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
- Kris_men2000
sin4ec написа:Kris_men2000 написа:А бе господа. Вие не сте никакви левскари.Вие сте чорбарски изчадия.Точно преди мача решихте да всявате смут и раздор в любимият ни ЛЕВСКИ.Започвам сериозно да се замислям дали не сте подлоги на Микрето особенно автора на темата.Цяло лято чака като партизанин в засада и точно сега реши да разваля обстановката в отбора и да всява раздор между феновете.Е на това му се вика Микренска подлога и слуга.Вие не сте левскари бе вие сте мърша.Това го е казал навремето един поет но малко по поразличен начин(не народ а мърша).
Жмульо, точно аз преди време инициирах край на коментарите за треньора на Левски, макар някои тук да продължаваха да дуднат. Кво стана, ве, мухльовци критични и замислящи се, само аз от целия форум отидох в Марибор?
Вие ли, няколко критикарчета, ще ми давате наклон?
Аз съм решил да развалям обстановката, че Крушовицата се изсра на метеното, а?
Може да съм краен с искането за ВЪН, но това е моето мнение и виждане. И то се споделя от определена част в синята общност. Голямата част пък признава, че това е гаф и може би е права с критиката за крайни искания - тях ги разбирам.
Но да се правиш, че нищо не е станало с това лайнарско изказване, угодно на ГМО-то( и веднага изтипосано подобаващо във всички спортни сайтове), а в същото време да наричаш друг " Микренска подлога и слуга", е признак на висш дебилизъм и наглост. Мърша си ти, бе, климбар нещастен!
Климбар ще казваш на този който те е правил или на този който виждаш сутрин в огледалото.И внимавай да не се напука от злоба като те види колко ти е умственият капацитет.Микренска подлого.Малко ама много малко и ниско злобарче.Изглежда в живота ти няма нищо положително или си аутсайдер.Иначе не мога да си обесня тази злоба в теб.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- Странджата
- Контакти:
Re: dafquezz
Струва ми се, че отдавна писах нещо подобно - че разбирам трагедията на цесекаря, че животът на живия не свършва със смъртта на скъпия покойник. Но не всеки от цесекарите приема истината и не всеки е готов да я премълчи, за да не бъде самотен, след като любимия му клуб рухна. Но наистина не разбирам страстта на тези, които припознаха в убиеца на ЦСКА спасителя, които тръгнаха заедно с него да създават една паралелна действителност, с твърдението че това ЦСКА е онова ЦСКА. Уважавам и тези, които застанаха зад ЦСКА 1948, разбирам и тези, които като тебе признават, че това ЦСКА не е тяхното ЦСКА, но без някакво ЦСКА те не могат да живеят. Не питам защо тяхното ЦСКА не е ЦСКА 1948, защото изборът е ваш. И ми се струва, че напрежението се подклажда именно от тези, които подменят истината, а тя е, че това ЦСКА е ново, че е друго и че мачът в събота е между Левски новото ЦСКА и е начало на ново дерби. Ако това бяха отправните точки, до сегашното напрежение нямаше да се стигне. От тази война, която разпалиха платените подстрекатели и манипулатори, и левскари, и цесекари нищо няма да спечелят - напротив, опустошенията ще ги видим още в събота вечер.
1982 написа:Ами баш Литекс са си, браво на човека за изчерпателното мнение, много по-адекватно от нечии други, негово си право какво да подкрепя, но не е вярно, че не са Литекс ..... ЦСКА-София е същото дружество Литекс, което просто си смени името и седалището.
По документи май са Чавдар, а не Литекс? Нали чавдар се кръсти на ЦСКА и купи после ловеч? Ма те и сините са същите фалшиви като тях, ама навремето ги прикриха здраво, то тогава новините на места идваха,.....с гълъби.
Иначе темата е весела

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- Черният козел
- Контакти:
шивача написа:1982 написа:Ами баш Литекс са си, браво на човека за изчерпателното мнение, много по-адекватно от нечии други, негово си право какво да подкрепя, но не е вярно, че не са Литекс ..... ЦСКА-София е същото дружество Литекс, което просто си смени името и седалището.
По документи май са Чавдар, а не Литекс? Нали чавдар се кръсти на ЦСКА и купи после ловеч? Ма те и сините са същите фалшиви като тях, ама навремето ги прикриха здраво, то тогава новините на места идваха,.....с гълъби.
Иначе темата е веселаима екшън, комедия и драма
![]()
![]()
Обичаш да бодеш,нали си шивач ама не ти минава номера ! Няма кой да се върже

Черният козел написа:шивача написа:1982 написа:Ами баш Литекс са си, браво на човека за изчерпателното мнение, много по-адекватно от нечии други, негово си право какво да подкрепя, но не е вярно, че не са Литекс ..... ЦСКА-София е същото дружество Литекс, което просто си смени името и седалището.
![]()
![]()
Пиши по темата, козел! За Люпко ли си, или против?
- Черният козел
- Контакти:
шивача написа:Черният козел написа:шивача написа:1982 написа:Ами баш Литекс са си, браво на човека за изчерпателното мнение, много по-адекватно от нечии други, негово си право какво да подкрепя, но не е вярно, че не са Литекс ..... ЦСКА-София е същото дружество Литекс, което просто си смени името и седалището.
![]()
![]()
Пиши по темата, козел! За Люпко ли си, или против?
Не вървиш,оправяй се

ми защо ме цитираш, козел? Според мен Люпко сгреши с това изказване, но пък сте първи, а и той с визитката си е заслужил да си говори квото си иска. Може да е 70 г пияница, ама пък ви води към титлата. Козите също ги водят на паша, надали заради едно изказване ще им сменят козаря!?
miro_rz написа:Аз пък искам Люпко да остане и класира Левски поне в ЛЕ !
естесвено,че ще остане и ще класира Левски без проблем и за ШЛ, Люпко няма да почне да чете тук простоийте на някакъв ловешко-етрополски трол дето се прави на засегнат левскар , ние тук просто му се смеем на този синчец,а той завалийката мисли ,че му се радваме , такива изперкали на път и под път , добре, че са те да ни развеселяват