Люпко вън от Левски веднага!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Мистри

Re: Люпко вън от Левски веднага!

Мнениеот Мистри » 13 окт 2016 19:31

Raid написа:
gzagorov написа:
Raid написа:Тъпак, "мач с особено значение" означава мач с особено значение и нищо друго. Никакво "вечно дерби" не е това, защото "вечният" съперник се оказа не толкова вечен. Ти си припознавай латекса колкото си искаш и не ни давай акъл кого и защо да гоним - това е работа на левскарите, а не на лизачи на оранжеви топки. Аре марш оттук, че ми писна от мазните ви шпакли, подлоги микренски нещастни.

Ти си тъпакът в този случай, защото "кого и защо да гоним" е работа на ръководството на клуба, не на феновете. Единствената работа на феновете е да подкрепят отбора на стадиона и "нема им стъпим, щото Люпко каза, че ще ги бием" е най-малоумната позиция 2 дена преди мач с особено значение.

Точно щото е работа на клуба, гъзолизците-припознавачи нямате думата. Правете си там фелациото на Гришата и не ни давайте акъл какво да правим, гнясове етрополски. А ние мнението си ще си го кажем на стадиона.

Е тук вече прекали.
Ако наистина беше малко по-умен, щеше да отговориш , че "Мач с особено значение" е защото играем срещу отбор , направил циркове преди година и напуснал терена.Т.е.-Литекс.А не да обиждаш хората.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 13 окт 2016 19:33

Абе пич, честно ти малаумен ли си ? Четеш ли цитата на цитираното ? Обсъждаме какво говори Топузаков и интерпретирам неговите думи ? Какъв Ганчев те е подгонил тебе ? :lol: Ей такива като тебе направо ме е срам , че са левскари . Нищо чудно , че прасетата ни гаврят . Тоя тип дискусии дето ти водиш дето победител е тоя дето напсува повече изобщо не ме вълнуват и не смятам да навлизам в тях.

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 13 окт 2016 19:34

Мистри написа:
Raid написа:
gzagorov написа:
Raid написа:Тъпак, "мач с особено значение" означава мач с особено значение и нищо друго. Никакво "вечно дерби" не е това, защото "вечният" съперник се оказа не толкова вечен. Ти си припознавай латекса колкото си искаш и не ни давай акъл кого и защо да гоним - това е работа на левскарите, а не на лизачи на оранжеви топки. Аре марш оттук, че ми писна от мазните ви шпакли, подлоги микренски нещастни.

Ти си тъпакът в този случай, защото "кого и защо да гоним" е работа на ръководството на клуба, не на феновете. Единствената работа на феновете е да подкрепят отбора на стадиона и "нема им стъпим, щото Люпко каза, че ще ги бием" е най-малоумната позиция 2 дена преди мач с особено значение.

Точно щото е работа на клуба, гъзолизците-припознавачи нямате думата. Правете си там фелациото на Гришата и не ни давайте акъл какво да правим, гнясове етрополски. А ние мнението си ще си го кажем на стадиона.

Е тук вече прекали.
Ако наистина беше малко по-умен, щеше да отговориш , че "Мач с особено значение" е защото играем срещу отбор , направил циркове преди година и напуснал терена.Т.е.-Литекс.А не да обиждаш хората.

Клакьорите на оранжевата гнусотия не заслужават никакво уважение. Те са в един отбор с ГМО-то и няма да си взема думите назад.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 13 окт 2016 19:35

Raid написа:
gzagorov написа:

Много си объркан, бе, пич, вече пълни глупости взе да драскаш. Както ти написа и колегата, наистина няма смисъл да се занимаваме повече с шепа дрисльовци, дето не знаят "Левски" ли подкрепят или мразят ЦСКА, готови да се откажат от първото място и да уволнят най-добрия треньор на "Левски" през последните поне 5 години в името на някакви дразги с феновете на един мъртъв отбор.
И за последно, ще ти припомня мое мнение отпреди няколко часа, та може да се случи чудото да ти дойде малко акъл и да разбереш колко се излагаш:

gzagorov написа:Сайтът на УЕФА, БФС, Търговския регистър, както и логиката сочат, че ЦСКА-София = преименуваният "Литекс", а класирането сочи, че при т.нар. от някои "брат на Ганчев" отборът на "Левски" е на първо място в класирането. Това са фактите, а останалото са комплекси и коефициент на интелигентност.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 окт 2016 20:04

gzagorov написа:
Както ти написа и колегата, наистина няма смисъл да се занимаваме повече с шепа дрисльовци, дето не знаят "Левски" ли подкрепят или мразят ЦСКА

Аз лично не мисля, че повечето левскари мразеха толкова силно автентичното ЦСКА, колкото сега, т'ва образувание.

А то си е не само за омраза... А в случая, имаме омраза не само от левскарите, просто защото се случи нещо крайно омерзено, в резултат на което част от феновете на автентичното ЦСКА ( в момента така-наречените >припознавачи< ) с държанието си, провокираха още по-голяма омраза.
И не е защото т'ва ново ЦСКА-София ( София ) е някакъв страшен дразнител, а е по скоро поради порочното зачатие на същото.

Конкретно до левскарите, мисля че осъзнаваш прекрасно, че Г.Г. се опита да урони доста сериозно престижа на Футболен Клуб Левски, когато нареди изваждането на Литекс в мача помежду ни миналата пролет.
Така че, да, според мен, любовта и привързаноста към Левски, към момента, трябва да се онагледи и с позиция срещу тези, дето се опитаха да омерзят Клубът ни.
За съжаление, поради една или друга причина, Петрович не се показа лоялен към позицията на феновете и ръководство.
Не е толкова трудно да признаете, че сбърка.
И то сериозно ...

Виж, смяната му точно преди мач, е друга бира.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 13 окт 2016 20:22

Спрете се ЛЕВСКАРИ !!! Да разрушим къщата за пиленца и те така ;)
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 13 окт 2016 20:27

THE G.A.M.E написа:
gzagorov написа:
Както ти написа и колегата, наистина няма смисъл да се занимаваме повече с шепа дрисльовци, дето не знаят "Левски" ли подкрепят или мразят ЦСКА

Аз лично не мисля, че повечето левскари мразеха толкова силно автентичното ЦСКА, колкото сега, т'ва образувание.

А то си е не само за омраза... А в случая, имаме омраза не само от левскарите, просто защото се случи нещо крайно омерзено, в резултат на което част от феновете на автентичното ЦСКА ( в момента така-наречените >припознавачи< ) с държанието си, провокираха още по-голяма омраза.
И не е защото т'ва ново ЦСКА-София ( София ) е някакъв страшен дразнител, а е по скоро поради порочното зачатие на същото.

Конкретно до левскарите, мисля че осъзнаваш прекрасно, че Г.Г. се опита да урони доста сериозно престижа на Футболен Клуб Левски, когато нареди изваждането на Литекс в мача помежду ни миналата пролет.
Така че, да, според мен, любовта и привързаноста към Левски, към момента, трябва да се онагледи и с позиция срещу тези, дето се опитаха да омерзят Клубът ни.
За съжаление, поради една или друга причина, Петрович не се показа лоялен към позицията на феновете и ръководство.
Не е толкова трудно да признаете, че сбърка.
И то сериозно ...

Виж, смяната му точно преди мач, е друга бира.

Най-сетне едно аргументирано мнение от човек, който повече мисли и по-малко позволява на емоциите си да взимат връх. Разбира се, Петрович може да е сбъркал и ръководството на клуба може да реагира, ако прецени, че честта на клуба е накърнена.
Както вече написах, ако заглавието на темата беше "Глоба за Люпко", изобщо нямаше да я забележа и щях да приема подобен призив за нормален. Само че тук се иска смяна, което е пресилено. Освен това не съм убеден, че искащите осъзнават как това определено не е в интерес на "Левски". Ето и защо феновете не трябва да участват в управлението на клуба - реагират твърде емоционално и прибързаните им действия ще доведат до повече псевдо-чест, може би, но и до 7-8 място в крайна сметка. Вече написах, че в момента синята общност не е в позиция да изисква хем ораторско майсторство, хем майсторство на терена. След време може би, но сега просто други варианти няма много. Поради тази причина егото е лукс, до който не бива да се прибягва своеволно.
Относно припознаването, кой каквото си иска може да говори, но всеки може да отвори сайта на УЕФА, БФС и ПФЛ, а за разлика от указа от 1948 година, лицензът на "Литекс", преименуван в "ЦСКА-София", се пази и е достъпен за всички. Така че не виждам защо част от "левскарите" сами внасят напрежение преди този, както уточнихме, мач с особено значение. А е такъв, както вече спомена, поради мерзостите, случили се през миналата зима, пролетта и лятото. Един вид двубой между доброто и злото от гледна точка на "левскарите".
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 13 окт 2016 20:45

Черният козел написа:Спрете се ЛЕВСКАРИ !!! Да разрушим къщата за пиленца и те така ;)

И аз апелирам всички левскари да спрат. Не забелязахте ли, че това е поредното активно мероприятие на антилевскарски елементи, не усещате ли стила на един нечистоплътен мръсник. Провокативно зададен въпрос от Гено Даскалов който изисква точно определен отговор. Акцентира се върху подготовката в навечерието на срещата и за нетрениран в журналистическата еквилибристика човек е много лесно да се изтърве някое непремерено изказване. Много добре е подбрано времето за нагнетяване на напрежение в синия отбор. Провокациите и задкулисието са обичайни за работата му. Той и пажовете му не знаят друг начин. Искат Левски да се разтърси от проблеми и противоречия. Спомнете си интервютата с Мъри, Херо, Курдов и кой ли още не. Само и само да се нагнетява напрежение. Вижте заглавията на статиите им за обикновени събития в Левски. Целта е ясна. Но няма да се получи. В събота Левски ще бие.

На линия
Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 13 окт 2016 20:56

А бе господа. Вие не сте никакви левскари.Вие сте чорбарски изчадия.Точно преди мача решихте да всявате смут и раздор в любимият ни ЛЕВСКИ.Започвам сериозно да се замислям дали не сте подлоги на Микрето особенно автора на темата.Цяло лято чака като партизанин в засада и точно сега реши да разваля обстановката в отбора и да всява раздор между феновете.Е на това му се вика Микренска подлога и слуга.Вие не сте левскари бе вие сте мърша.Това го е казал навремето един поет но малко по поразличен начин(не народ а мърша).
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 13 окт 2016 21:12

Пичове, ще позволите надявам се едно мнение от, може да се каже, фен на ГМО-то.
Първо искам да кажа, че напълно разбирам неприязънта ви към това, което се извърши през лятото. За мен лично, както и за много други цесекари, идеалния вариант беше някак да се платят дълговете. Да, не сме ги трупали ние, но ние се радвахме, когато скъпоплатени чужденци ви биха 6 пъти, умирахме си от кеф на селски изпълнения тип "Казанска афера" и т.н., така че и ние носим своята вина.
Идеалния вариант, очевидно, не се случи. Истинския ЦСКА очевидно умря, това е факт който няма как да изкривим. Нека се опитам да ви разясня обаче личната си позиция, вярвам, че тя съвпада с много други.
Ние, с известни изключения, не сме малоумни. Ние разбираме фактите, наясно сме с тях. Лично аз не храня илюзии, че отбора с тирето има 31 титли и ви е бил 6 поредни пъти.
Аз, както и много други хора, имат нужда от ЦСКА в живота си. И тъй като не сме се женили за мъртвия футболен отбор, сме способни да продължим нормално живота си, задоволявайки се със следващото най-близко до ЦСКА съществуващо нещо. Някои го сравняваха с умиращи роднини, ако ти умре детето друго ли ще си намериш и т.н.. За мен това са глупости. Това е просто една игра, просто един отбор, на който съм фен заради баща си, и специалното място, което заема в живота ми не е ЧАК толкова специално. "Ако трябва ще умрем" винаги ми е звучало меко казано смешно. Ми, не, едва ли ще умрем за един футболен отбор. Съмнявам се, че 99% от пеещите го вярват.
И, като фен на ЦСКА, който иска някак да запълни празнините - тази в душата и тази през уикенда, аз имам два варианта. Единия е на Григор, който иска да повтори Литекс, но този път с фенове. Другия е на Черепа, който иска да прави мръсно на Григор, и междувременно да припечелва по начина, който някои фенове бързо забравиха. Тънкия момент тук е, че в едното от двете участва Ицо Стоичков.
Пичове, Ицо за нас е едно полубожество. Може да не сте съгласни, да не ви харесва, но не можете да го промените. Да, прост е до безобразие, знаем му кусурите, но такъв си го обичаме. Където е той, там съм и аз, там са и много други.
Вие сте прави като казвате, че Литекс не е ЦСКА. Но Стоичков е ЦСКА. Пената е ЦСКА, Джони Велинов е ЦСКА, Велизар е ЦСКА. И феновете не са някакви нови, нито пък са дошли от Ловеч. Това е един чисто нов отбор, с частички ЦСКА в него, червен прах, ако щете.
И мачът, който предстои, Е Дербито. Не защото Литекс магически е станал ЦСКА, това никога няма да стане, а просто защото срещу вас ще застанат същите хора, които са заставали винаги на този мач. Те не са тримата ловешки фена със семките. Те са тези, с които сте се надпявали/майтапели/псували/били през годините, на който каквото му харесва.
Пак казвам, на никой не му харесва докъде се стигна, нито начинът, по който това се случи. Но положението е такова, и ние не можем да го променим. И емблемата, и търговската марка няма да ни направят ЦСКА, това е за пред УЕФА. Ама не сме и Литекс, и вие го знаете прекрасно.
Бъдете здрави и си подкрепяйте отбора, омразата не води до нищо добро. Успех на мача.

Върни се в “Левски”