Люпко вън от Левски веднага!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Re: Люпко вън от Левски веднага!

Мнениеот PSvilenov » 13 окт 2016 17:21

sin4ec написа:Хулите от няколко индивида тук няма да ги коментирам. Първо, в поста си съм изказал лична позиция и малко ме вълнува дали тя се харесва някому, или не. Второ, в поста не съм обсъждал спортно-технически резултати и игра.
Когато ПФК Левски е излязъл с официална позиция с кого играе, когато фенклубът е със същата позиция е пълна глупост старши треньорът да се изтъпанчи пред медиите и да говори съвсем друго.
Още повече този треньор прекрасно знае, че играе с отбора, който при последния си мач с Левски напусна терена и с неговото любезно съдействие!
Така че не ми се барайте на много моралисти и съветници!

Ама това е проблема бе пич, тва такива мнения пускат троловете . Кво значи аз си споделям мнението и не ми пука кво мислите вие ? Теб Санди74 или Тео ли ще те правим ? Точно проблемът е , че не си обсъждал спортно-техническите резултати и гониш треньор дето вдигна посредствен Левски . Аз не знам какъв човек си да искаш Гонзо или Стойчо обратно и да се кефиш как затъваме в лайната със всяка година . За 4ти път вече пиша едно и също и никой от хейтърите не ми отговаря , айде като те цитирам дано се сетиш . Ники Митов големият левскар ли искаш да е треньор ? Кой ? Топузаков дето още се учи и си взима лиценза ? Като ти е любимец Гонзо , къде е провокативната тема че припозна ЦСКА ? Херо и Мъри като се ширят в Казахстан и плюят по всичко българско защо не ги плюеш като се биеш в гърдите как всичко трябва да е синьо ?

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 13 окт 2016 17:24

Представяте ли си синчеца да беше фен на Юнайтед ? :lol: :lol: Тия както треньор им сложиха Моуриньо той щеше да се откаже от футбола :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 окт 2016 17:28

Крайно непремерено изказване на сърбина.
Но някак си не вярвам сам да е решил да припознава новосъздаденият Клуб.
Можеби е имал протекция от по високо място... Какво ли не правят парите.

Да видим дали ще има реакция от ръководните постове, щото може и те да са в "час" с припознаването.
Един-вид - "За доброто на футбола и конкуренцията".
Но тук, разбира се в Левски, трябва да се пренебрегнат резултатите, защото има по важно нещо от тях.
По никакъв начин не бива да се легитимира Клуб, създаден от сливането на три, от които два, нямаха право да участват под никаква форма в "Елита".
Признавайки името им ( или тези, които го правят ) към което се стремят, на практика тези, дето го правят, одобряват погазването на всякакви правила, нормативи и закони.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 13 окт 2016 17:50

W84me написа:
ham3r написа:
sin4ec написа:Големия, ще го даде като нищо. Вънка моментално и Топузаков да ни води до зимата. Тоя не искам ни да го гледам, ни да го слушам. Жалка подлога и еветчия...
Ама разправям аз -няма кой да слуша. Га махаше на Литекс да излизат насред Герена-някои забравиха.

Ха-ха-ха http://m.gong.bg/bg-football/parva-liga ... nas-400615

И Топчо припозна

И как припозна?

Мач с особено значение какво означава? Щом е с особено значение явно символизира нещо , а именно вечно дерби .Би ли казал , че мач с Разград е с особено значение примерно ? Не естествено, защото няма нищо особено в него . Труден мач,изиграван на терена с бледи закачки за кренвирши. Всъщност целият отбор освен Георги Костадинов припозна мача за дерби , ама не . Гонете най-хубавото нещо дето се е случвало на Левски последните 7 години .

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 13 окт 2016 18:53

PSvilenov написа:
W84me написа:
ham3r написа:
sin4ec написа:Големия, ще го даде като нищо. Вънка моментално и Топузаков да ни води до зимата. Тоя не искам ни да го гледам, ни да го слушам. Жалка подлога и еветчия...
Ама разправям аз -няма кой да слуша. Га махаше на Литекс да излизат насред Герена-някои забравиха.

И Топчо припозна

И как припозна?

Мач с особено значение какво означава? Щом е с особено значение явно символизира нещо , а именно вечно дерби .Би ли казал , че мач с Разград е с особено значение примерно ? Не естествено, защото няма нищо особено в него . Труден мач,изиграван на терена с бледи закачки за кренвирши. Всъщност целият отбор освен Георги Костадинов припозна мача за дерби , ама не . Гонете най-хубавото нещо дето се е случвало на Левски последните 7 години .

Тъпак, "мач с особено значение" означава мач с особено значение и нищо друго. Никакво "вечно дерби" не е това, защото "вечният" съперник се оказа не толкова вечен. Ти си припознавай латекса колкото си искаш и не ни давай акъл кого и защо да гоним - това е работа на левскарите, а не на лизачи на оранжеви топки. Аре марш оттук, че ми писна от мазните ви шпакли, подлоги микренски нещастни.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 13 окт 2016 19:11

Raid написа:Тъпак, "мач с особено значение" означава мач с особено значение и нищо друго. Никакво "вечно дерби" не е това, защото "вечният" съперник се оказа не толкова вечен. Ти си припознавай латекса колкото си искаш и не ни давай акъл кого и защо да гоним - това е работа на левскарите, а не на лизачи на оранжеви топки. Аре марш оттук, че ми писна от мазните ви шпакли, подлоги микренски нещастни.

Ти си тъпакът в този случай, защото "кого и защо да гоним" е работа на ръководството на клуба, не на феновете. Единствената работа на феновете е да подкрепят отбора на стадиона и "нема им стъпим, щото Люпко каза, че ще ги бием" е най-малоумната позиция 2 дена преди мач с особено значение.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 13 окт 2016 19:23

Raid написа:
PSvilenov написа:
W84me написа:
ham3r написа:

И Топчо припозна

И как припозна?

Тъпак, "мач с особено значение" означава мач с особено значение и нищо друго. Никакво "вечно дерби" не е това, защото "вечният" съперник се оказа не толкова вечен. Ти си припознавай латекса колкото си искаш и не ни давай акъл кого и защо да гоним - това е работа на левскарите, а не на лизачи на оранжеви топки. Аре марш оттук, че ми писна от мазните ви шпакли, подлоги микренски нещастни.

"Тъпак ", първо аз съм от Левски , явно толкова си следиш и форума щом не ти е ясно . Второ - ЦСКА не съществува , това е преименуван Литекс . Трето - имам достатъчно акъл да разбера какво говори Петрович и какво би било Левски без него . 4то - щом не можеш да направиш прост анализ на 1 изречение и ми отговаряш "мач с особено значение значи мач с особено значение" ме кара изобщо да се чудя защо си губих времето да ти отговарям :lol:

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 13 окт 2016 19:23

Някои пусна мухата и веднага се създадоха раздори между феновете.Смешна история малко се получава със тоталната подкрепа на синият отбор.

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 13 окт 2016 19:25

gzagorov написа:
Raid написа:Тъпак, "мач с особено значение" означава мач с особено значение и нищо друго. Никакво "вечно дерби" не е това, защото "вечният" съперник се оказа не толкова вечен. Ти си припознавай латекса колкото си искаш и не ни давай акъл кого и защо да гоним - това е работа на левскарите, а не на лизачи на оранжеви топки. Аре марш оттук, че ми писна от мазните ви шпакли, подлоги микренски нещастни.

Ти си тъпакът в този случай, защото "кого и защо да гоним" е работа на ръководството на клуба, не на феновете. Единствената работа на феновете е да подкрепят отбора на стадиона и "нема им стъпим, щото Люпко каза, че ще ги бием" е най-малоумната позиция 2 дена преди мач с особено значение.

Точно щото е работа на клуба, гъзолизците-припознавачи нямате думата. Правете си там фелациото на Гришата и не ни давайте акъл какво да правим, гнясове етрополски. А ние мнението си ще си го кажем на стадиона.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 13 окт 2016 19:29

PSvilenov написа:
Raid написа:
PSvilenov написа:
W84me написа:
ham3r написа:

И Топчо припозна

И как припозна?

"Тъпак ", първо аз съм от Левски , явно толкова си следиш и форума щом не ти е ясно . Второ - ЦСКА не съществува , това е преименуван Литекс . Трето - имам достатъчно акъл да разбера какво говори Петрович и какво би било Левски без него . 4то - щом не можеш да направиш прост анализ на 1 изречение и ми отговаряш "мач с особено значение значи мач с особено значение" ме кара изобщо да се чудя защо си губих времето да ти отговарям :lol:

Никакъв левскар не си, щом си на едно мнение с ибрикчиите на Гришата относно автентичността на клуба им. Ти пееш в техния хор, тъй че мача можеш да си го гледаш в сектор "Г" - лика-прилика сте си, празнувайте си там "вечното дерби". Такива "полезни идиоти" винаги сте били най-задръстената част от всяка една агитка. Люпи там семките и не ни занимавай със себе си.

Върни се в “Левски”