sin4ec написа:Хулите от няколко индивида тук няма да ги коментирам. Първо, в поста си съм изказал лична позиция и малко ме вълнува дали тя се харесва някому, или не. Второ, в поста не съм обсъждал спортно-технически резултати и игра.
Когато ПФК Левски е излязъл с официална позиция с кого играе, когато фенклубът е със същата позиция е пълна глупост старши треньорът да се изтъпанчи пред медиите и да говори съвсем друго.
Още повече този треньор прекрасно знае, че играе с отбора, който при последния си мач с Левски напусна терена и с неговото любезно съдействие!
Така че не ми се барайте на много моралисти и съветници!
Ама това е проблема бе пич, тва такива мнения пускат троловете . Кво значи аз си споделям мнението и не ми пука кво мислите вие ? Теб Санди74 или Тео ли ще те правим ? Точно проблемът е , че не си обсъждал спортно-техническите резултати и гониш треньор дето вдигна посредствен Левски . Аз не знам какъв човек си да искаш Гонзо или Стойчо обратно и да се кефиш как затъваме в лайната със всяка година . За 4ти път вече пиша едно и също и никой от хейтърите не ми отговаря , айде като те цитирам дано се сетиш . Ники Митов големият левскар ли искаш да е треньор ? Кой ? Топузаков дето още се учи и си взима лиценза ? Като ти е любимец Гонзо , къде е провокативната тема че припозна ЦСКА ? Херо и Мъри като се ширят в Казахстан и плюят по всичко българско защо не ги плюеш като се биеш в гърдите как всичко трябва да е синьо ?