ЦСКА-София (София) - Левски (София) | 1:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София) | 15.10.2016 | 16:00

Мнениеот metodito » 13 окт 2016 13:25

Подценяване от наша страна? Трудна работа. На практика от загубени три точки, пак сме си в играта, но на теория, това ще е катастрофа. Платените тролч1ета на домуз-ага вече се пеняват във форума, тема специална откриха. Има хора, които се преструват на левскари, които ще си ударят гъза в тавана при загуба. Има и в ръководството на "Левски" такива. Просто онзи разградски бек си е подготвил почвата много добре. Не е допустим и най-малкия риск, неговия проект да не се бори за ШЛ. Говорим за пари и то много. :idea: "Левски" трябва да бъде разбит отвътре. Дали ще успеят. Предстои да видим. Първо ми е интересно да видя дали въобще ще завърши този мач, щото мисля, че има вероятност да не се случи.

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 13 окт 2016 13:25

Още нещо чисто футболно за мача, което може да повлияе на резултата. Бях мернал някой от вас да казва, че двамата ви централни защитници са доста неуверени при центрирания. Ако е вярно, може да стане интересно, защото "на тате синчето" откакто е треньор, изповядва влудяващата мен лично "философия" на постоянни центрирания и рядко сваляне на топката на земята. Та колкото и да ме дразни това, да не работи в много случаи, особено когато най-добре с глава играе един от централните ти защитници, все пак някаква обиграност на този приом имаме. И ако Пиргов и Александров наистина изпитват затруднения при което... А дано! :D
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 13 окт 2016 13:34

Не са зле при центрирания толкова. Големия Сашо е висок и играеше в Морето, където често се изповядваше груб и затворен футбол, та противниците им често прибягваха до центрирания. Пиргов не е ръстов, за централен, но има добър отскок. По-често проблеми има при комуникацията между вратар и защита. Ако има проблем при центрирания, то той при Йоргачевич, който често не излиза да ги пресича.
По-скоро проблем при защитата ни е да блокират движението на нападатели между тях. Видя се на мача с Франция как защитниците ни биваха изпреварвани от френските нападатели и оставаха в кофти позиции. Такива нападатели и крила, обаче в ЦСКА няма.

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 окт 2016 13:41

Ако Алвеша и Веско си свършат работата, центриранията ще са сведени до минимум. Иначе и на мен ми прави впечатление, че комуникацията между защитата и вратаря не е на нужното ниво. А в интервюто Люпко загатна нещо. ;) Очаквайте гол на защитник.
Дано тези загуби срещу Франция и Швеция не им повлияли негативно. Седем гола са си седем гола.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 окт 2016 13:42

Радвам се, че най-после стана време за футболните коментари :lol: От Левски очаквам бързи пасове към черния, който е доста бърз и може да създаде проблеми на Чорбаджийски и Перес, особено на първия :| Затова не трябва да изтегляме много напред линията, да се играе по-прибрано :roll: Ако наистина почнат Бумал и Пинто като опорни, се надявам да имаме що-годе прилично изнасяне на топката. Проблемът идва напред ... Педро е офанзивен, а Кулма, Виана и Арсенио постоянно ще си сменят местата, като основно черния ще е на върха на атаката :roll: Дано поне Преслав влезе по някое време, тъй като тия центрирания няма иначе кой да ги търси. Общо взето, ако аз и колегата Серафим бяхме треньори на двата отбора, в събота щяха да се спукат минимум 5-6 топки за 0-0 и щеше да има огромен отлив от Диемите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 13 окт 2016 13:51

metodito написа:Просто онзи разградски бек си е подготвил почвата много добре. Не е допустим и най-малкия риск, неговия проект да не се бори за ШЛ. Говорим за пари и то много. :idea: "Левски" трябва да бъде разбит отвътре. Дали ще успеят. Предстои да видим. Първо ми е интересно да видя дали въобще ще завърши този мач, щото мисля, че има вероятност да не се случи.

О, да, вариант да не завърши мача определено не би трябвало да се разглежда като теория на конспирацията според мен. Предвид истерията и напрежението, които се създават, промените в организацията на охраната и пр. Аз лично не се радвам, че нас ще ни пази охранителна фирма, а мерките за вас ще са такива - и двете предразполагат към безредици. И от наша страна може да стане някоя простотия, от която и ние да сме потърпевши. Справка - финалът ни за Купата с Черно море преди няколко години. Глупостите на полицията в момента ми напомнят на последното Вечно дебри на Герена - преди мача МВР пусна през медиите съобщение за закупени две нови водни оръдия, които щели да бъдат използвани при нужда на мача. Всички знаем какво стана после, вместо например да бъдат арестувани няколко човека от групата от около 50 индивида, които трошаха малко под мен. За сметка на това на следващия ден Фандъкова излезе по всички медии и каза - ето, опитахме, видяхте какво се случва като играят на клубните стадиони, повече - не. Тогава дори често неадекватното ви НПК (лично мнение, не целя обида) излезе с позиция, че не подкрепя и не се радва на случилото се, защото същото утре може да се обърне срещу тях и просто не е правилно. Изненада ме приятно - еднократно, за съжаление. Та има доста логика в думите ти! Аз от известно време и нещо друго си мисля... Нас ни разбиха отвътре "по учебник", съвсем не изключвам варианта дори и ГГ да е в схемата, та в този ред на мисли - дали пък сега не е ваш ред?... Междувременно ние продължаваме да си се мразим и пречим взаимно... Да, фактите, че ЦСКА и Левски са в постоянни още по-големи кризи, откакто се пръкнаха "изкуствените", може да се дължат на чисто спортно-технически и управленски причини в двата клуба, но като знаем добре и допълнителните приоми на Гела... Да кажем просто, че не бих се учудил да има нещо общо и да продължава да дерзае и в момента.
Последна промяна от RockSeeker на 13 окт 2016 14:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 13 окт 2016 14:11

Serafim написа:Не са зле при центрирания толкова. Големия Сашо е висок и играеше в Морето, където често се изповядваше груб и затворен футбол, та противниците им често прибягваха до центрирания. Пиргов не е ръстов, за централен, но има добър отскок. По-често проблеми има при комуникацията между вратар и защита. Ако има проблем при центрирания, то той при Йоргачевич, който често не излиза да ги пресича.
По-скоро проблем при защитата ни е да блокират движението на нападатели между тях. Видя се на мача с Франция как защитниците ни биваха изпреварвани от френските нападатели и оставаха в кофти позиции. Такива нападатели и крила, обаче в ЦСКА няма.

Толкова по-зле за нас тогава, ако си прав. На мен Пиргов не ми прави добро впечатление от това, което съм гледал (не говоря за мачовете на националния само, а и за някои ваши), но пък и не съм го гледал редовно, за да мога да си изградя някаква по-сериозна лична преценка. Може да съм уцелил кофти моменти. Единствено Виана може да ви е по-сериозно притеснение от нашите. Най-вече като техника, не толкова като скорост - и то ако се разиграе, че след контузията и него много го няма. Едно от новите португалчета - Руи Педро евентуално също. Гледах му някакви видеа като подписахме с него и прави впечатление на футболист, който има добър поглед над играта. Не съм се интересувал обаче на какво ниво и срещу какви противници са откъсите, които съм гледал, а това си е от значение. Дава признаци на бърза аклиматизация, защото въпреки, че засега не е сигурен титуляр, когато е на терена стават по-интересни и опасни атаки с негово участие, вкара вече и 2 гола мисля. Заедно с Ал.Георгиев бяха най-добри в иначе трагичния ни мач с Локо Сф. Именно той отбеляза тогава единственото попадение, а след това нацели и греда. Аз лично се надявам да започне мача. Нунеш ми къса нервите от началото на сезона, но явно е с абонамент... На Кулма трябва да му я дадеш на крака в удобна ситуация и пак не е сигурно, че ще отправи сносен удар - играе нападател по принуда, има някакви проблясъци, но като цяло не съм оптимистичен за него. Та отпред сме с човек и половина - двама според зависи :lol: Чорбаджийски е колеблив в основните си функции в защита, но при статично напред нищо чудно да ви изненада. Задължително се включва при корнери и все повече му се получава - и той наниза комай два гола, и двата по този начин.

Bratbalki
Контакти:

Мнениеот Bratbalki » 13 окт 2016 14:56

Излиза,че Любко на 15.10.2016 има мач срещу бившия клуб.С който е имал договор преди да подпише с Левски.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 13 окт 2016 15:34

Само като гледам кой е съдията и ми е ясно що за мач ни чака. Определено ще сме 11 срещу 14 в оранжево. Придружено с провокации от полицията ще стане мазало. За мача очаквам ритане, блъскане, провокации от оранжевите, много картони и спорни отсъждания. С няколко думи: няма да стане мач.

Дано да греша, но всичко сочи точно към това.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 окт 2016 15:46

korteneca написа:Само като гледам кой е съдията и ми е ясно що за мач ни чака. Определено ще сме 11 срещу 14 в оранжево. Придружено с провокации от полицията ще стане мазало. За мача очаквам ритане, блъскане, провокации от оранжевите, много картони и спорни отсъждания. С няколко думи: няма да стане мач.

Дано да греша, но всичко сочи точно към това.

:roll: за спортната част... не съм гледал мач на ЦСКА-София, тъй че нямам очаквания за тях, но провокации от съдията, от полицията, по-свободно отношение и "пропуски" от охранителната фирма...
Да кажем просто, че не бих се учудил да има нещо общо и да продължава да дерзае и в момента.

Конспиративно е, но и аз го мисля. Миналият сезон Литекс взимаше титлата. Те надиграха "Левски", надиграха Разград барабар със съдиите, ама им се случи случка. Друг е въпроса какво щеше да дири Литекс в ШЛ. Съмнявам се да бяха влезли, но все пак не в това е въпроса. Едва ли е случайно, и случилото се с ЦСКА - смъкването им в долните дивизии. Защо именно тогава. От 2008 насам всяка година можеха да го направят.

Върни се в “Левски”